UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 3. ožujka 2016.

Britanski političar šokirao Europski parlament: Bankarski sustav je pljačka i velika prijevara


Britanski poslanik je zapanjio Europski parlament kada je objasnio na koji način funkcionira globalni bankarski sustav.


Godfrey Bloom je političarima u Europi objasnio da je bankarski sustav jedna velika prijevara stvorena kako bi većina stanovništva služila malobrojnoj skrivenoj eliti.

Bilo da ste toga svjesni ili ne, novac je arbitrarni izum za profitiranje od duga. Banke i vlade ohrabruju pojedince i države da se zaduže jer su dugovi ono što puni njihove džepove. Međutim, oni ne zarađuju od kamate, već od nečega što se zove Bankarski sustav frakcionalne pričuve.

Ova prijevara izvlači novac ni iz čega i donosi profit od nekoliko stotina tisuća posto od svih dugova. Od tog novca se bogati nekolicina ljudi. Prava istina je da, kada se neka država zaduži, ona postane rob sustava. Upravo zato se pojedinci i države tjeraju da troše više novca, neovisno od posljedica.

Čini se da je lakše živjeti u neznanju i kupovati automobile na kredit, plaćati škole iako niste sigurni da li ćete kasnije imati posao, ali u stvari nije.

Mnogo je teže živjeti u ropstvu. Važno je da shvatimo da svaka odluka koju donesemo kao pojedinci utječe na čitavo čovječanstvo.

Video: Godfrey Bloom - Zasto je cijeli bankarski sustav prijevara



Sada imate izbor učiniti nešto povodom toga, a vaša odluka će utjecati i na vas i na buduće generacije. Razmislite o tome.

Nema komentara:

Objavi komentar