UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 24. ožujka 2016.

Komunalni redar u Vukovaru napisao kaznu policajcima


Sjedili smo blizu vukovarske bolnice i komentirali aute koji su stajali parkirani na zelenoj površini. Među njima je bio i policijski kombi. 
– Pitali smo se hoće li kaznu napisati nepropisno parkiranom policijskom kombiju. Odgovor je stigao vrlo brzo – policijski kombi dobio je 100 kuna kazne, koju mora platiti Policijska uprava vukovarsko-srijemska.
– Kad smo vidjeli što je uradio, u nevjerici smo se pogledali i nazdravili, jer evo, konačno smo posvjedočili nekome tko se ne plaši nikoga, pa ni policije – ispričao je Vukovarac za24sata.hr
U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj priznali su  da su dobili kaznu.
– Pored novčane kazne razmišljamo o stegovnoj odgovornosti policijskog službenika s ciljem zaštite ugleda i stečenog povjerenja građana – naveli su za 24sata.hr iz policije u svom odgovoru.
Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava nije htio komentirati rad djelatnika gradskoga komunalnog redarstva. Tek je kratko rekao da je zadovoljan što se savjesno rade poslovi, premda bi bio sretniji da su policajce prvo upozorili na propust prenosi 24sata.hr.

Nema komentara:

Objavi komentar