UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 27. ožujka 2016.

Stričak o nestalom oružju: Cijeli slučaj želi se zataškatiSaborski zastupnik Anđelko Stričak na današnjoj se konferenciji za novinare osvrnuo i na slučaj nestalog oružja iz varaždinske policije. Mišljenja je da se cijeli slučaj pokušavazataškati.
Komentirao je teroristički napad koji se dogodio u Bruxellesu te apelirao da se počne rješavati slučaj nestalog oružja iz policijskih skladišta u Varaždinu.
- Kada vam nestane preko sto komada automatskih pušaka i automatskih pištolja, a vrh policije uključujući bivšeg ministra i aktualnog ravnatelja policija to zataškava, onda je to jako opasno. Očito je i da je Državno odvjetništvo uključeno u to zataškavanje, jer da su to ozbiljno shvatili, valjda bi nešto poduzeli - smatra Stričak te još jednom upućuje apel da državne institucije počinju raditi svoj posao.
Uključujući i Sigurnosno-obavještajnu agenciju koja u Varaždinu ima barem dvadeset agenata, uključujući i Državno odvjetništvo i da probaju pronaći gdje je to oružje završilo. Kad-tad će od tog oružja netko stradati. To nije šala. To je jako ozbiljno - zaključio je Stričak.

( izvor varazdinske-vijesti.hr / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar