UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 25. ožujka 2016.

Kako je vlada od vas napravila "slamnatog čovjeka"


Svaki čovjek, pri rođenju od svojih roditelja dobiva ime, a prezime mu se automatski dodjeljuje.

Vlada izdaje papir koji nazivaju rodni list. Pogađate? ...naziv rodni list nema veze sa ičim živim.
Ustvari, vlada je od vas napravila mrtvo biće, drugu dimenziju, jer čovjek je biće u tri dimenzije, dok je komad papira dvodimenzionalan.

Zašto trebamo dvodimenzionalnog "JA", ili kako mi to još nazivamo, POSLOVNI SUBJEKT, PRAVNA FIKCIJA ?
-Da bi mogli poslovati sa drugim poslovnim subjektima i fikcijama.
-Svaka vlada,  sud,  policija i bilo koja državna institucija  je pravna fikcija koju je sam čovjek izmislio i  kao takva nema nikakvu jurisdikciju nad živim čovjekom. Da bi se pravna fikcija država, mogla "hraniti i financirati" od živog čovjeka moralo se smisliti kako ih svesti na isti nivo.

Lukavo i podlo, smislili su način kako svakog čovjeka pretvoriti u pravnu fikciju dajući mu pri samom rođenju, dok još nije ni svjestan tko je i što je, ime i broj. Na isti dan dakle, rađa se čovjek, u svega nekoliko minuta, prijevarom "umire"  i na svijet dolazi osoba ili kako se popularno naziva još "čovjek od slame".

Naime, nigdje u hrvatskom rječniku nećete pronaći pravu definiciju riječi osoba. Postoje definicije za pravnu i fizičku osobu. Pravna osoba za firme, fizička osoba za ljude.

Ako bi iz latinske riječi <persona> izvukli riječ osoba bi imala značenje " maska, lažno lice, koje su koristili glumci u rimskom kazalištu"

U definiciji fizičke osobe navedeno je da je fizička osoba čovjek, nositelj prava.
Što bi bio nositelj prava ? -onaj koji nešto nosi,prava su na njemu, opterećen je pravima, nosi teret...

U pravnom svijetu riječi su od ključne važnosti.

Stoga kada idete pred sud obično se pozivate "u sudnicu" a ne pred sud.
Kada ste u nečemu, znači da podliježete zakonima prostora u kojemu se nalazite. Ako ste pred sudom, onda ste ispred njegovih zakona.

Kada vas pozivaju u sudnicu, dobili ste najprije 2D papir na kojemu piše vaše ime. Dakle kada vas zovu na raspravu, pozivaju vašu osobu. A vi kaznu koju plaćate, plaćate u ime svoje osobe, tj. pravne fikcije vas.

Kako biste došli pred sud kao čovjek morate to najprije najaviti "sudu". To ne možete napraviti usmeno. Jer sud je 2D fikcija i ne može čuti 3D glas čovjeka. Najprije morate priložiti 2D dokumentaciju gdje ćete objasniti u kojem svojstvu i za koju svrhu dolazite.

Prijedlog kako da započnete pisanje sudu: " Ja, čovjek; Ime Prezime, zahtjevam suočavanje pred ovim sudom..."

U pravnome svijetu nemoguć je spor između živoga i neživoga, te ukoliko uspijete dokazati da ste živi čovjek, teško možete izgubiti slučaj protiv pravne fikcije na fiktivnom sudu. Ukoliko čovjek u ulozi suca razumije vaše tvrdnje biti će prestravljen pred vama.

Pogledate li vašu osobnu iskaznicu vidjet ćete da je vaše ime i prezime ispisano velikim tiskanim slovima. Da, baš kao što se ispisuju imena poslovnih subjekata tj pravnih osoba.

Kada vas policajac zaustavi, prvo vas pita da se identificirate osobnom karticom.
Kada to učinite, dajete mu do znanja da ste poslovan subjekt Republike Hrvatske koja vam je izdala vašu poslovnu karticu, a koja je i sama registrirana kao firma, te mu tako dajete jurisdikciju nad vama.

Svakako kada vas policajac upita osobnu iskaznicu (jer mu ju po zakonu ako vas zatraži morate predati na uvid) možete reći "ali to nisam ja".
Policajac će vas čudno pogledati ali onda mu objasnite, da ste vi čovjek, datog imena a da je osobna vaša poslovna kartica koju nerado koristite i da sve što proizađe tom radnjom ne prihvaćate.

Naveli ste tvrdnje da ste vi čovjek, i dali mu do znanja da on kao fikcija "policajac" nema ovlasti nad vama. Sve što se nakon toga odvije, je protuzakonito i može se riješiti pred sudom.

Kako se osloboditi nametnute osobe i je li to moguće?
-Naravno, moguće je...jer sve što je nametnuto stvarno je ništavno. No, da bi zaista sve poništili morate poći do samoga izvora. Dakle, poništiti sve poslovne dokumente koji su vam nametnuti na korištenje od samoga rođenja. Nekoliko je ljudi koji su to uspješno napravili no imajte na umu da vas to djelo u potpunosti oslobađa sistema, što znači da isto tako nećete biti u mogućnosti više ni koristiti usluge istoga.

Korporativni svijet napravljen je tako da bez vaše osobe ne možete potpisati ugovor sa ikojom fikcijom. Kao što znamo, sve firme su fikcije pa zaboravite rad u ijednoj. Niti jedna banka neće poslovati sa vama a kod doktora ćete platiti svaku uslugu.

Na vama je da odlučite želite li ostati zarobljenik sistema ili biti slobodni i ovisni sami o sebi.

Pogledajte zanimljiv animirani film " Čovjek od slame " KLIKNI OVDJE


Nema komentara:

Objavi komentar