UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 10. ožujka 2016.

VAPAJ SKROMNE MAJKE TEŠKO BOLESNOG DJEČAKA 'Moj Mateo u petak mora na tešku operaciju kralježnice u Zagreb, a ja nemam novca da idem s njim'




Elvira Galjer: Imamo petero malodobne djece, a jedina primanja su nam dječji doplatak i 2500 kuna koje, s obzirom na Mateovo zdravlje, dobivam za status roditelja njegovatelja

 ĐURĐEVAC
 -  Mateo Galjer  (13) od rođenja boluje od idiopatske skolioze, postraničnog iskrivljenja kralježnice. Njegovo se zdravstveno stanje u posljednjih šest mjeseci pogoršalo pa je nužna operacija u KBC-u Zagreb jer su mu iskrivljeni kralješci počeli pritiskati lijevo plućno krilo.

- Naš Mateo rodio se šest tjedana prije termina i to je ostavilo posljedice na njegovo zdravlje. U početku iskrivljenost kralježnice nije bila tako izražena, a kako su nam tada liječnici govorili da je upitno bi li mu pomogla operacija, odustali smo od tog zahvata - kaže Elvira Galjer,  Mateu majka.
Galjer žive u skromnom domu u Prugovcu pokraj Kloštra Podravskog, općinskog sjedišta na području Đurđevca. Očajni su jer Mateo u petak odlazi na operaciju i liječenje u zagrebački KBC, a majka ne može biti s njim jer nemaju dovoljno novca da osiguraju njezin boravak u Zagrebu. Gradu u kojeg nikoga ne poznaju.    
- Imamo petero malodobne djece, a jedina primanja su nam dječji doplatak i 2500 kuna koje, s obzirom na Mateovo zdravlje, dobivam za status roditelja njegovatelja - ističe Elvira Galjer.
Ne zna, kaže, kako će podmiriti troškove svog boravka u Zagrebu, a ne zna se ni koliko će dugo Mateo biti na liječenju jer je upitno hoće li samo jedna operacija biti dovoljna za njegov oporavak. 

Ako želite pomoći obitelji Galjer, ovo su podaci:



Elvira Galjer: mobitel 092 / 179-2431
Adresa: Duga ulica 2, Prugovac, Kloštar Podravski




( izvor jutarnji.hr / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar