UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 10. ožujka 2016.

Živi zid: U Hrvatskoj svaka budala može biti ministar financija

Živi zid: U Hrvatskoj svaka budala može biti ministar financija



  • Živi zid je na Facebooku komentirao najave ministra financija kako će se Hrvatska dodatno zadužiti za 9 milijardi kuna:
    "U Hrvatskoj svaka budala može biti ministar financija. Najlakše je zadužiti građane i krpati proračunske rupe. Niti jedan ministar ne zna ništa stvoriti, zaraditi ili uštedjeti. Svi se samo znaju zaduživati ​​u naše ime. To im je najjednostavnije, jer znaju da te dugove neće morati vraćati oni, nego mi svojom imovinom. Ukidanjem bankarskih naknada za plaćanje i vođenje računa, koje su ništa drugo nego porez na zrak, država bi istog trena došla do milijardi kuna bez ikakvog zaduživanja. Ukidanjem raznih povlastica korumpiranim političarima (nema više službenih automobila, besplatnih stanova, mobitela, naknada za odvojen život, plaće za nerad za vrijeme i nakon prestanka mandata itd)., ukidanjem lažnih braniteljskih mirovina i invalidnina, a imamo sigurno 100 tisuća lažnih branitelja, ako ne i više, ukidanjem naknada raznoraznim nepotrebnim udrugama (čast izuzecima), ukidanjem naknada vjerskim zajednicama koje bi se trebale financirati od dobrovoljnih donacija svojih vjernika i od svoga rada, jer i drugi ljudi rade za svoj novac, država bi mogla uštedjeti preko 10 milijardi kuna. Legalizacijom konoplje bi produljili turističku sezonu, značajno povećali zaradu od turizma, pomogli ljudima s teškim oboljenjima i otvorili tisuće novih radnih mjesta. Ovo su samo neke sitnice. Da je ministru financija i ostalim kriminalcima u Vladi stalo do ove države, onda bi razmišljali o tome kako nešto stvore i zarade, kako srežu nepotrebne troškove, a ne bi samo pričali o rasprodaji, privatizaciji i zaduživanju. Ne treba nama nikakav obvezni vojni rok, jer se oružjem ne možemo boriti protiv kriminalaca u odijelima i kravatama. Samo ulaganjem u obrazovanje i financijsku pismenost građana, možemo spriječiti da se ovakve kreature ikad više pojave na državničkim funkcijama i tako dobiju otvorene ruke za uništavanje naših života i života svih budućih generacija koje dolaze. Jedino koga se Hrvati moraju bojati su kvazidomoljubni političari u saboru. Nitko nije pokrao i uništio Hrvatsku, poput hrvatskih političara. Njima je svejedno kako se zemlja zove, koju himnu i zastavu ima, dokle god mogu živjeti na račun poreznih obveznika. Krali su u bivšem režimu i nastavili su tako iu ovom, a tako educiraju i buduće naraštaje koji im se pridružuju u njihove kriminalne organizacije "poručuju iz Živog zida.
    (Izvor: Sloboda.hr / uredio anonymous)
  • Nema komentara:

    Objavi komentar