UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 10. ožujka 2016.

DA LI ŽIVITE U DRŽAVI HRVATSKOJ ILI U REPUBLICI HRVATSKOJ?

DA LI ŽIVITE U DRŽAVI HRVATSKOJ ILI U REPUBLICI HRVATSKOJ?

Napisao Eon.
Pitanje koje djeluje vrlo zbunjujuće za "običnog" čovjeka. Netko će na ovo pitanje odgovoriti pitanjem: "Pa zar se naša država ne zove Republika Hrvatska?". Drugi će opet odgovoriti: "Ma daj, nemoj me zajebavati s tim glupim pitanjima. Kakvo je to pitanje? ... ". No prava istina je mnogo dublja za ljude koji žele "samo žive i rade". Kažu da je istina voda duboka, no da vidimo koliko je duboka voda istine, to jest da li postoje i država Hrvatska i država Republika Hrvatska? Krenimo redom:
Država Hrvatska:
RH
Kao što se vidi na priloženoj slici, država Hrvatska ima svoju zemaljsku teritoriju, crtane granice teritorija i sve što treba imati jedna država na ovome svijetu i ovo je zemlja u kojoj mi živimo. Međutim ono što misli 99% ljudi koji žive na ovoj teritoriji je da oni žive u Republici Hrvatskoj. Jesu li oni u pravu? Da li oni znaju istinu ili im je netko pomutio um, pa nisu svjesni gdje žive? Jeste li vi spremni za istinu? Bili spremni ili ne, istina uvijek izađe na svjetlo dana pa stoga predstavljamo državu Republika Hrvatska.
Što? Kako? Mislite da ovo nije Republika Hrvatska? Pisali smo već o tvrtki Republika Hrvatska doo. U prijašnjim člancima možete vidjeti sve o tome, no ono što do sada ni mi, dragi naši čitatelji, nismo zamijetili, a cijelo vrijeme nam je bilo pred očima, je činjenica kako Republika Hrvatska ima svoju adresu. Zašto je to bitno? Zbog toga što se sve što je u vezi s Republikom Hrvatskom nalazi na toj adresi, točnije na adresi Trg Svetog Marka 2 u Zagrebu.
RH1
Republika Hrvatska jest znači tvrtka ali je u isto vrijeme i država čije granice su na Trgu Svetog Marka unutar kućnog broja 2 u Zagrebu. Ne vjerujete, evo slika iz tražilice poslovnih subjekata.
RH2
Napokon shvaćate kako nije nešto trulo u državi Danskoj, nego ipak u državi Hrvatskoj. Sada bi trebali shvatiti i razliku zašto vam svima u domovnicu piše da ste Hrvatski državljanin, au putovnici piše da vam je državljanstvo Hrvatsko.
Znate li istina ide toliko duboko da imaju čak dva odvojena proračuna? Postoji proračun države Hrvatske kojem je naziv "proračun države", ali postoji i proračun Republike Hrvatske tvrtke koja se predstavlja kao država i taj proračun ima perfidni skriveni naziv "državni proračun".
Mislite li da ne pišem istinu i lažem?
Dragi čitatelji, našli smo i kariku koja nedostaje kako bi mogli ovo dokazati. Postoji Zakon o ustrojstvu i djelokrugu ministarstva i drugih središnjih tijela državne uprave . Unutar članka 5. tog zakona koji je jako dugačak za čitanje, a govori nam o Ministarstvu financija, u njegovom početnom dijelu piše: "Ministarstvo financija obavlja upravne i druge poslove koji se odnose na: analize i prognoze makroekonomskih kretanja koje su temelj za utvrđivanje ekonomske i fiskalne politike i izradu konsolidiranog proračuna države; izradu osnova za financiranje javnih potreba i nacrt državnog proračuna i izvanproračunskih korisnika te lokalnih proračuna; konsolidaciju proračuna, izradu prijedloga sustava financiranja javnih potreba i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave; izvršavanje državnog proračuna; planiranje likvidnosti državnog proračuna; upravljanje financijskim tijekovima; proračunski nadzor; razvoj sustava proračunskog računovodstva i financijskog izvještavanja, vođenje glavne knjige državne riznice i sastavljanje konsolidiranih financijskih izvještaja proračuna države i proračuna Republike Hrvatske ; ".  
Molim? Što piše?
Proračuna države i proračuna Republike Hrvatske . Što se ovdje događa? Događa se to dragi čitatelji da smo otkrili kako je naša draga domovina i država Hrvatska, oteta od strane tvrtke Republika Hrvatska, koja se predstavlja kao država Republika Hrvatska, međutim uopće nema nadležnost nad ijednim pedljem teritorija države Hrvatske, osim onim na adresi Trg Svetog Marka 2, Zagreb. Sudovi, policija, državna uprava i svi oni što imaju veze s Republikom Hrvatskom, djeluju izvan teritorija za koji su nadležni. Oni jedino mogu ostvarivati ​​nadležnost na adresi Trg Svetog Marka 2, Zagreb. Čak ni Oružane snage nemaju nadležnost nad Hrvatskim teritorijem jer iz članka 6. spomenutog zakona u čijem početku piše: "Ministarstvo obrane obavlja upravne i druge poslove koji se odnose na: planiranje i normativno uređenje obrambenog sustava Republike Hrvatske; ..."; izlazi da se naziv "Oružane snage" odnosi samo na Republiku Hrvatsku. Upravo smo Vam, dragi čitatelji, dokazali na koji podlo smišljen i lukav način je opljačkana država Hrvatska, zajedno sa svojim ljudima. Sada možete zaključiti zašto je ponašanje svih dosadašnjih vlasti prema državi Hrvatskoj bilo pljačkaroško i neprijateljsko. Zato što su nam oteli dragu domovinu i državu Hrvatsku, te je proglasili svojim plijenom. Imaju dva proračuna, jedan je prazan (proračun države) 0 kn, a drugi pune (proračun Republike Hrvatske), na naš račun is njega izvlače milijarde na tajne račune izvan stvarnih granica države Hrvatske.
Svim ljudima Preporučujem kada idu izvan adrese svojeg prebivališta, koristiti putovnicu, jer jedino putovnica je dokaz da imate državljanstvo prave države Hrvatske i onda možete svima koji žele vaš identitet, a rade za "Republiku Hrvatsku" reći: "Ja sam državljanin ove države , a ti nemaš nadležnost nada mnom. Idi na svoj teritorij Republike Hrvatske, na adresi Trg Svetog Marka 2 u Zagrebu i tamo radi reda. Tamo je tvoja Republika Hrvatska. Ovo je država Hrvatska, ovdje sam ja gazda !!! "Naravno budite oprezni, ipak su oni ti koji imaju oružje u rukama i koji još nisu svjesni ovoga što je pisano, a kada se i oni osvijeste, onda dolazi kraj velike pljačke naroda Hrvatske .( izvor zvono-istine.org / uredio anonymous )

3 komentara:

 1. pitao sam jednom prijatelja -Pravnika ---o toj temi ----nije komentirao Ništa ----a o pećatu ili štambilju također nema puno spoznaje jer kao time se NE bavi vec "svojim" postupcima na sudu
  -Al kako sa njima na kraj izaci na sudu?????????????????????hehehehehhehe

  OdgovoriIzbriši
 2. pitao sam jednom prijatelja -Pravnika ---o toj temi ----nije komentirao Ništa ----a o pećatu ili štambilju također nema puno spoznaje jer kao time se NE bavi vec "svojim" postupcima na sudu
  -Al kako sa njima na kraj izaci na sudu?????????????????????hehehehehhehe

  OdgovoriIzbriši
 3. Pitanja se hrvatski ne postavljaju s "da li".

  OdgovoriIzbriši