UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

ponedjeljak, 7. ožujka 2016.

Most ispunjava želje bankarima i tajkunima, to nisu reforme !

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Hrvati ne žele shvatiti da su prevareni od HDZ i SDP!


New Yorške bankari su tražili savršen posao i došli su na ideju da rušenjem Berlinskog zida osvoje sve resurse, banke i središnje banke sve do Rusije instalacijom pijandure Borisa Jelcina. Glavni igrač bankara koji je tražio "perfect trade" ili posao na kojem se ne može izgubiti zvao se Edmond Safra. On je okupio oko sebe svoje kolege bankare, New York boyse, koji su ostvarili taj san.


predsjednik Izraela Peres i bankar Safra
New Yorške bankari, MMF i Svjetska banka okupiraju Europu i Rusiju
CIA je odavno isprobala model pljačke resursa, banaka i središnje banke metodom doktrine šoka u Čileu i želja je bila da se model koji je opljačkao Aziju i Afriku prenese u Europu, SAD, Australiju i kako bankari s lakoćom svoje želje ispunjavaju, sve to i gledamo svaki dan u Hrvatskoj od 90-tih.
Prvu pljačku u Europi pokrenula je po uputama bankara Margaret Thatcher, jer ona je pokrenula protuustavne privatizacije u Velikoj Britaniji i kreće otimanje resursa i funkcija središnje banke od naroda. U bivšoj SFRJ glavni akter pljačke bio je Ante Marković koji je pokrenuo pljačke banaka i privatizacije po zakonu koji je pisao današnji potpredsjednik akademije HAZU Jakša Barbić a nekada predsjednik predsjedništva pravnika u privredi Jugoslavije. Komunisti i bankari lagano su se dogovorili, jer i jedni i drugi su internacionalisti, komunisti nemaju u sebi domoljublje, internacionala je njihova poznata pjesmica. Kako su bankari pokrenuli komunistički sustav koji komunistima nije stran, jer sve što gledamo je otimanje sve imovine narodu do stvaranja proletera od svih nas. U starom Rimu proleteri su stanovništvo koje posjeduje samo djecu i zato su zbog djece bili popisivani od vlasti.

kupljeni političari rade što žele bankari 
Tuđman i HDZ odbili su model vaučerizacije na VONS-u kojeg je pripremilo Znanstveno društvo ekonomista ZDE, točnije njihov član akademik Vojnić, koji je kasnije u javnosti izjavio da je HDZ na večerama u Norvalu pristao na pljačku resursa, banaka i središnje banke i dijeljenju opljačkane imovine onima koji su im pomogli da dođu na vlast. Naravno HDZ je ostavio i uvozni kanal za kanal naglog bogaćenja što je uzrok propasti kompletne industrije i poljoprivrede u Hrvatskoj. Uz one koji su opljačkali naša vlasništva u resursima, tzv. tajkuni, tu su i oni koji su opljačkali vlasništva naroda u bankama, bankari i uz podršku bankara Safre i New York boysa, MMF i Svjetske banke upravo se doktrinom šoka (ratom), pljačka se odradila svima nama ispred očiju na isti način kako se pljačka svaka zemlja. Doktrina šoka najbolje se vidi u Siriji, zar plačenici ne kolju ljude i snimaju sve to dok se pljačka nafta i stvara veliki Izrael?
Iza Tuđmana, dolazi SDP na vlast! Umjesto da Račan počisti tajkune, bankare, poništi Tuđmanovi prodaju T-com, Račan nastavlja pljačku banaka, prodaje se INA, sve se događa kako žele Safra i New Yorške bankari.
Svaka smjena vlasti donosi nove pljačke, tako i MOST jasno u svom programu govori o privatizaciji (pljački) zdravstva isto u svojim programima javno objavljenim pred izbore ima i HDZ i SDP, privatizacija ovoga ili onoga, što je sama privatizacija protuustavno, to njima nije bitno !
Pljačka i lihvarenje novcem New Yorških bankara koji su samo 150 puta skuplji novci od novaca HNB je temelj programa HDZ i SDP koalicija i Mosta. Narod sam na to upozoravao ali svi su rekli sve i svašta umjesto da su čitali programe?

Planove bankara prvi uništava KGB!

KGB nakon uklanjanja Jelcina, postavlja na vlast Putina a Safra, najbogatiji bankar svijeta, ubijen je u Monacu od KGB. Rusija rješava problem s tajkunima na način da oni koji su lojalni Putinu rade upravo što im govori KGB i Putin a oni koji su planirali maknuti Putina i nastaviti pljačke po Rusiji brzo su kažnjeni od KGB i Putina.
Poljska je nova prijetnja bankarima iz New Yorka!
Ideje vlade Poljske o nacionalizaciji banaka zapravo predstavljaju put prema rješenjima koje je odradio KGB u Rusiji. Naravno da će se sada EU koja je stvorena od istih bankara s ciljem da se središnje banke stave izvan funkcije i da upravo ti bankari privatiziraju prava naroda da stvaraju novac u svojoj središnjoj banci, dignuti EU na noge. Lovrinović kada govori da će HNB raditi isto kao i ECB, laže narod, jer ECB ne stvara novac nacija u EU, jer EU nije država i EU nije monetarna unija, to je namjerno napravljeno da taj posao rade New Yorške bankari, Goldman Sachs i JP Morgan.
To se sada upravo događa dok pišem ovaj tekst, nova poljska vlada krenula u obračun s bankama i uvodi osnovne prihode obiteljima a lažna ljevica, bankari i mediji pozivaju na ustanak!
HDZ, SDP i MOST i dalje služe New Yorške bankare!
Da imamo nacionalni interes za prioritet, partijski tajkuni i bankari bili bi uhićeni zajedno s zastupnicima koji su omogućili MMF, Svjetskoj banci provesti Safrine planove pljačke Hrvatske kao i cijele Europe. No mi nemamo nacionalnu vlast, domoljube koji su se spremni kao u Poljskoj suprostaviti pljačkašima, kupljenim političarima, bankarima, tajkunima, sucima, policiji i vojsci u službi bankara. Zato imamo vijesti koje govore o novim pljačkama svaki dan.
Stalno vijesti govore da će nova vlada opljačkati HAC, kompletno zdravstvo, govori se o planiranoj pljački HPB od strane Todorića, Tedeschija i Roglić jer ta pljačka za vrijeme mandata SDP nije uspjela.
Govori se da će Todorić od Hrvatske pošte napraviti K +, kadar koji se dovodi u novu vladu jasno govori da će se služiti Safrine bankare, New York boys, Goldman Sachs i pljačkati narod do masovnih bankrota.
Meni je jasno da bankari i kupljeni političari planirano odrađuju pljačku Hrvata, nije mi jasno da Hrvati pristaju biti opljačkani i da nakon 25 godina pljačke smatraju da tako mora biti!
Hrvatima nije jasno da smo mi ljudi vlast i da slogom i zajedništvom, referendumima i prijevremenim izborima uvijek možemo zaustaviti pljačku resursa, banaka, putnih koridora, mirovina, budućih mivorina, zdravstva, zemlje, vode, nafte i plina.
111 ruku u Saboru RH poništava ove pljačke s lakoćom. Rusi i Poljaci su domoljubi i njihovi političari i tajne službe suprostavili su se planovima New York boysa, bankara Safre i Goldman Sachsa, JP Morgana, MMF i Svjetske banke. HDZ, SDP, MOST, naše tajne službe nisu domoljubne, oni svi glume domoljublje dok pljačkaju narod za judine škude.
Švicarski narod se bori sam referendumima i zaustavlja istu pljačku koju gledamo i mi Hrvati a narod Finske ima vladu koja to čini za njih. Svi ostali narodi su zarobljeni i šute kao što su šutjeli kada je Hitler odvodio ljude u logor, razlike nema. Ekonomska likvidacija u državi koja funkcionira kao logor ili likvidacija u Hitlerovom logoru je ista, zapravo Hitler je bio milostiv jer je ljudima skratio muke, ekonomska likvidacija je gora smrt!
Tko ima glasove? Narod, sami smo se zarobili i sami se možemo uvijek osloboditi kada znamo što se događa i zašto svi moramo bankrotirati.
000000000000000000000000000000000000000000


( zajednohrvatska.wordpress.com / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar