UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

subota, 5. ožujka 2016.

Jurčević: Otkrili ste NAJVEĆU MOGUĆU VELEIZDAJU, država HRVATSKA NI NE POSTOJI, SVE PRESUDE SU NIŠTAVNE!



Zbog krivotvorenih pečata sudova, svi koji imaju neku presudu mogu tužiti državu, tražiti da im se vrati novac.
Ovo znači da su i Hanžeković ovrhe nevažeće. Ako su svi sudski pečati krivotvoreni, onda ništa nije pravno valjano! To znači totalni kaos, pojašnjava Josip Jurčević.
Hrvatsko nacionalno etičko sudište, kojega čine mnogi ugledni hrvatski znanstvenici i pravnici i koje se u zadnje vrijeme nametnulo kao svojevrsni moralni autoritet, raspravljat će o skandaloznom otkriću riječkog Pokreta otpora o kojem smo pisali odnosno o činjenici da hrvatski sudovi i Fina koriste krivotvorene - dakle nevažeće - pečate te tako cine najveću moguću veleizdaju, proizvode nered te dovode u pitanje samu opstojnost Republike Hrvatske, odnosno njezinog pravnog poretka.  
"U nedjelju 2015/8/23. Ću se sastati s gospodinom dr. Zvonimirom Šeparović, predsjednikom HNES-a, pa ćemo razgovarati o ovoj prestrašnoj činjenici iz koje je jasno da su same institucije predvodnici pravnog nereda. Na prvoj slijedećoj sjednici, predložit ću da se masovno korištenje krivotvorenih pečata na hrvatskim sudovima i drugim institucijama žurno uvrsti na dnevni red jer to - o čemu ste pisali - najstrašnije je od svega što smo dosad čuli. Najveća je to moguća veleizdaja, nešto nezapamćeno u povijesti, jer ispada da pravni sustav u Hrvatskoj niti nema. To znači da su sve presude - donesene na hrvatskim sudovima - nevažeće! Budući da je država de facto pravni sustav, ispada da Republika Hrvatska u pravnom smislu niti nema! Jer ako su svi sudski pečati krivotvoreni, ako sudske presude nisu valjane, onda ništa u ovoj državi nije pravno valjano! To znači totalni kaos. Siguran sam da ovo (činjenica da hrvatski sudovi i Financijska agencija koriste krivotvorene pečate) nije slučajno. Očito je da postoji paralelna struktura koja vlada Hrvatskom, što je i ranije dokazano jer Sabor i Vlada samo potvrđuje odluke koje su ranije donesene na nekoj drugoj razini. Iza činjenice da čak i sudovi koriste krivotvone pečate kriju se sve moguće vrste kriminala, "nije krio zaprepaštenje dr. Josip Jurčević, povjesničar i publicist te član Predsjedništva Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta.
PXL_151014_91549141-660x413
Pojasnio je potom da sada svi građani - koji imaju neku presudu - mogu tužiti državu, tražiti da im se vrati novac, dok zatvorenici mogu također tužiti državu zbog nelegalnog zatvaranja ...
"Ovo znači kako su i sve Hanžeković ovrhe nevažeće. Pitam se hoće li građani tražiti povrat novca od ovrha te od svih mogućih novčanih kazni, poništavanje najtežih zatvorskih kazni. S ovim se mogu zablokirati svi hrvatski sudovi. Otvorena je Pandorina kutija i počet će izlaziti aveti. Očito smo potpuno umreženi u korupcijsku hobotnicu, jer najviše vlasti štite najgore vrste kriminala i zločina. Mediji, koji ne pišu o ovome, dio su te hobotnice. Cijeli sustav se ovim dovodi u pitanje. Svako korištenje krivotvorenog pečata je kazneno djelo, što znači da su suci masovno činili kaznena djela. Ovo je Frankenstein, jer ništa nije pravovaljano ako je pečat krivotvoren. Ivan Milas bio je Čuvar državnog pečata, jer je državni pečat izuzetno važan. No, u Republici Hrvatskoj suci koriste krivotvorene pečate. To znači da je veleizdajnički struktura pretvorila Republiku Hrvatsku u fantomsku državu koja ni ne postoji! ", Slikovito je veličinu skandala pojasnio dr. Jurčević.
No, ono što svi pravnici i intelektualci s kojima smo razgovarali nazivaju neviđenim skandalom i najgrubljim kršenjem zakona, odnosno nedvojbenim kaznenim djelolom, DORH i USKOK još ne komentiraju (poslali smo im upite, ali odgovore nismo dobili), niti imamo informacija da su išta poduzeli s tim u vezi. Zbog svega navedenog, poslali smo upit i Uredu Predsjednice Republike Hrvatske jer je Predsjednica odgovorna za djelovanje cijelog sustava.

pečat iz 1992.godine
"Kako u Uredu Predsjednice RH komentiraju nepobitno utvrđenu činjenicu da na sudovima u Rijeci, ali i ostalim sudovima u Hrvatskoj, suci koriste krivotvorene pečate, pečate koji ne odgovaraju opisu navedenom u Zakonu o pečatu, koji ime 'Republika Hrvatska' na pečatu imaju ispisano manjim slovima od ostatka teksta (ili jednako velikim slovima), koji na pečatu nemaju navedeno sjedište suda? Što će Ured Predsjednice Republike Hrvatske učiniti u vezi s ovim skandaloznim kršenjem zakona i Ustava RH od strane hrvatskih sudaca? Što će Predsjednica RH učiniti u vezi s činjenicom da državna Financijska agencija također koristi krivotvoreni pečat bez hrvatskog grba, iako u zakonu stoji da su 'pravne osobe koje na temelju zakona imaju javne ovlasti - korisnici pečata i žiga s grbom Republike Hrvatske'? Hoće li Ured Predsjednice, sukladno svojim ovlastima, nešto poduzeti ne bi li se utvrdilo kamo ide novac od sudskih pristojbi te na koji račun odlazi novac od naknada Fine, budući da postoji velika sumnja da taj novac, uz krivotvorene pečate, odlazi u privatne džepove, a ne u proračun RH ", pitali smo Ured Predsjednice RH. Do objavljivanja ovog teksta, njihov odgovor nije stigao.
U međuvremenu, stigao je odgovor iz Ministarstva uprave, koje je odgovorno za izradu i odobravanje državnih pečata. No, iz njihovog nepotpisanog odgovora baš ništa nije jasno. Bjelodano je jedino to da Baukov Ministarstvo tvrdi nešto što svi ostali pobijaju jer je i Ministarstvo pravosuđa u službenom odgovoru na naš upit potvrdilo da su pečati sudova krivotvoreni (ne sadrže sjedište suda). Zbog svega navedenog, nazvali smo Ministarstvo uprave i pokušali doznati tko je napisao tako nejasno priopćenje.
"Mi nemamo glasnogovornika pa zato priopćenja ne potpisujemo", kazala je djelatnica Ministarstva koja nam se nije predstavila i koja je samo kazala da je priopćenje sastavljeno u Ministarstvu. Dodala je da ponovno pošaljemo pismeni upit - ako nam nije jasno nešto iz njihovog odgovora (kojeg smo čekali dva dana) ?! Kada smo ju htjeli upitati za cijenjeno ime, spustila je slušalicu.
Evo njihovog odgovora:
"Županijskom sudu u Rijeci i Općinskom sudu u Rijeci odobrena je izrada pečata s grbom Republike Hrvatske, temeljem odredbi Zakona o pečatima i žigovima s grbom Republike Hrvatske ( NN 33/95 ). Sadržaj navedenih pečata usklađen je s člankom 13. Zakona o sudovima ( NN 28/13   i 33/15) kojim je utvrđen sadržaj pečata sudova te je, pored ostalog propisano, da sud ima pečat koji sadrži naziv suda te naziv i grb Republike Hrvatske. S obzirom na učestale objave na portalima da tijela državne uprave i pravosudna tijela koriste pečate s grbom RH neispravnog sadržaja, dopisom Ministarstva uprave iz srpnja 2015. godine dana je uputa ovlaštenim obrtnicima i ovlaštenim trgovačkim društvima da su pri izradi pečata i žigova s grbom Republike Hrvatske postupaju sukladno odredbama Pravilnika za primjenu Zakona o pečatima i žigovima s grbom Republike Hrvatske (NN 93/95). U odnosu na navode iz vašeg upita da se radi o "krivotvorenim pečatima" ističemo da Ministarstvo uprave nije nadležno za utvrđivanje eventualnih kaznenih djela, već se prijave sumnji na počinjenje određenih kaznenih djela podnose nadležnom državnom odvjetništvu. Dio upita koji se odnosi na poštivanje Ustava RH i zakona od strane sudova kao i na naplatu sudskih pristojbi nije u nadležnosti ovog Ministarstva ", stoji u priopćenju koje je potpisano samo sa: 'Ministarstvo uprave'!
'FINA nije državna već privatna agencija, NELEGALNO HRVATIMA OTIMAJU NOVAC!'
nevaljani-pečati-i-žigovi
* Izvor: Dnevno.hr (kliknuti na sliku)
Financijska agencija, koja sjeda na račune preko 300000 građana, koristi krivotvorene pečate bez hrvatskog grba, što znači da nelegalno sjedaju na račune. To može značiti da novac kojeg uzimaju ide na privatne račune, a ne u proračun, ističe Slavica Šota.
Portal Dnevno u posjedu je preslika brojnih krivotvorenih pečata (ovdje ih i objavljujemo) kojima se koriste suci Županijskog i Općinskog suda u Rijeci, koji tako na najgrublji mogući način krše hrvatske zakone i Ustav RH, koji dovode u pitanje legalnost i legitimnost svih svojih odluka i presuda te koji nameću pitanje: živimo li doista u slučajnoj državi, državi koju pravi gospodari namjeravaju opljačkati pa uništiti, jer ako predsjednik Županijskog suda u Rijeci i svi ostali suci koriste krivotvorene pečate i tako krše zakone, postavlja se pitanje postoje li u Hrvatskoj uopće ostaci ostataka pravne države, ili se ovdje namjerno stvara pravni kaos, kako bi se država urušila iznutra i potom nestala. Itekako je moguće, naime, da je uz krivotvorene pečate novac od sudskih pristojbi završavao u privatnim džepovima, a ne u proračunu RH!
"Ako novac od sudskih pristojbi na sudu u Požegi završavao na privatnom računu, o čemu su pisali mnogi mediji, znači da je to moguće na svim sudovima. Pitanje je jesu li krivotvoreni pečati izdani u Ministarstvu uprave. Treba vidjeti tko je izdao pečat, odnosno tko im je odobrio rješenje za izdavanje pečata ", ističe pravni ekspert Sulejman Tabaković.
Zbog svega navedenog, riječki pokret otpora pozvao je građane Rijeke kako ignoriraju riječke žile (prekršajni, općinski i županijski) te da u sudbene spise obavezno stave podnesak ili nalog za pečaćenje suda zbog korištenja krivotvorenih pečata. Ta strategija im je, kažu, donijela odlične rezultate, jer na riječim sudovima - prema riječima Slavice Šota - sada više ne znaju što da rade jer su i sami, vjerojatno, svjesni da su njihove odluke nelegalne.
"Ukoliko to ne učinite kao građani Republike Hrvatske, koja ima svoj ​​Ustav i svoje zakone, pristali ste sudjelovati u sudskim postupcima u kojima je počinjena veleizdaja, odnosno u postupcima se potpuno urušava ustavotvorni poredak RH. Ja, Slavica Šota kao i 'Pokret otpora-Riječani protiv korupcije 'ne priznajemo ovu organizaciju koja je pod nazivom suda (prekršajni, općinski, županijski) u Rijeci počinila veleizdaju i koja je potpuno uništila ustavno ustrojstvo RH. ", Stoji u objavi na facebook profilu Pokret otpora-Riječani protiv korupcije, gdje je i link našeg tekst ' Riječki sud koristi lažne pečate, NOVAC OD pristojba NE IDE u PRORAČUN već u nečiji džep ?! '
Zanimljivo je da je Slavica Šota otkrila, po svemu sudeći, još jednu senzaciju, odnosno prvorazredni skandal. I FINA, državna financijska agencija koja sjeda na račune preko 300000 blokiranih građana, također, tvrdi ona, koristi krivotvorene pečate! Ti pečati uopće nemaju hrvatski grb, iako je zakonom propisano da to kao državna isntitucija moraju imati: 'pravne osobe koje na temelju zakona imaju javne ovlasti, korisnici su pečata i žiga s grbom Republike Hrvatske' - piše u Pravilniku za primjenu Zakona o pečatima! To znači, uvjerena je aktivistica iz Rijeke, da oni ilegalno sjedaju na račune hrvatskih građana, a to pak može značiti da novac kojeg uzimaju kao naknadu ide na privatne račune, a ne u hrvatski državni proračun!
"Tvrdim da FINA nije državna agencija, već privatna grupacija. Jedan od osnivača FINE je i supruga smijenjenog pomoćnika ministra financija Branka Šegon, pa se pitam kako bi FINA onda i mogla ovršiti njezinog sina. No, ista ta FINA blokira ovršuje račune više od 300000 blokiranih hrvatskih građana. Pitanje je kome ide novac od njihovih naknada. Poznato je, naime, da FINA uzima bar stotinu kuna naknade za svaku ovrhu. No, budući da koriste ilegalan, odnosno krivotvoren pečat - bez hrvatskog grba, njihova rješenja su nevažeća. da je to diosta tako, odnosno da građani mogu osporavati odluke sudova, odnosno ne priznavati rješenja FINE, uvjerila sam se i osobno, nakon što sam FINI zaprijetila da ću ih tužiti Višem europskom sudu, ako mi nelegalno ovrše 5000 kuna sudske kazne s mojeg račune. iako su imali odluku suda da to učine, jer me sudac kaznio s 5000 kazne zbog navodnog vrijeđanja suda - premda sam ga samo upozorila da čini veleizdaju jer koristiti krivotvoreni pečat - do danas mi nisu sjeli na račun. Uvukli su, dakle, kandže kada smo im argumentirano zaprijetili. Pozivam stoga i druge građane učiniti isto te da ne priznaju rjesenja FINE o ovrhama, jer su ta rješenja nelegalna, budući da su ovjerena krivotvorenim pečatom ", ističe Slavica Šota, članica riječkog Pokreta otpora, koja misli da je njezino otkriće krivotvorenih pečata i bilo povod za naručivanje ubojstva njezinih unuka
Kako nadležni u Ministarstvu pravosuđa i Ministarstvu uprave komentiraju činjenicu da u sudovima u Rijeci suci koriste krivotvorene pečate, pečate koji ne odgovaraju opisu navedenom u Zakonu o pečatu, koji ime 'Republika Hrvatska' na pečatu imaju ispisano manjim slovima od ostatka teksta: koji na pečatu nemaju navedeno sjedište suda ...? Hoće li Ministarstvo pravosuđa i Ministarstvo uprave poslati inspekciju na sudove u Rijeci i utvrditi zašto se sudovima ne poštuje Ustav RH i Zakoni RH? Zašto već nisu reagirali na ovu skandaloznu činjenicu? Hoće li itko provjeriti ide li novac od sudskih pristojbi u proračun Republike Hrvatske, ili u nečiji privatni džep? Tko će biti odgovoran kada stranke u postupcima ospore odluke Županijskog suda u Rijeci, budući je dokument s nevažećim pečatom valjan dokument? Hoće li Ministarstvo zatražiti od DORH-a i USKOK-a da istraže što se događa na sudovima u Rijeci, te zašto to već nije učinilo - kada je riječ o skandaloznom vrijeđanju Ustava RH i nepriznavanju zakona Republike Hrvatske od strane onih koji bi zakone morali striktno provoditi, upitali smo odgovorne u Ministarstvu pravosuđa i Ministarstvu uprave. Odgovor Ministarstva pravosuđa (kojemu smo poslali i preslike spornih pečata) potvrđuje naše tvrdnje da su pečati - kojima se koriste suci - nelegalni. Evo njihovog odgovora:
"Zakon o pečatima i žigovima s grbom Republike Hrvatske (" Narodne novine "broj 33/95) iz nadležnosti je Ministarstva uprave. Sukladno navedenom Zakonu, pečat i žig s grbom Republike Hrvatske rabe između ostalih i sudovi kojima odobrenje za izradu pečata i žiga s grbom Republike Hrvatske daje izravno Ministarstvo uprave.
Na temelju navedenog Zakona, pečat i žig s grbom Republike Hrvatske mora sadržavati: naziv Republika Hrvatska, grb Republike Hrvatske, naziv odnosno ime tijela, sjedište tijela. Naziv Republika Hrvatska te naziv i sjedište tijela ispisuje se hrvatskim jezikom i latiničnim pismom.
Budući da nadzor nad provedbom zakona o pečatima i žigovima s grbom Republike Hrvatske provodi Ministarstvo uprave i Ministarstvo unutarnjih poslova, ljubazno Vas molimo da se s upitom obratite izravno Ministarstvu uprave ", stoji u priopćenju Sergeja Abramova, glasnogovornika Ministarstva pravosuđa RH.
Iz Ministarstva uprave, koje je suodgovoran za skandal, nisu odgovorili na naš upit.
Općina Ervenik uklonila hrvatski grb s pečata!
Dok se većina srpskih stanovništva žali na uklanjanje ili ne postavljanje dvojezičnih natpisa i to predstavlja kao svoj glavni egzistencijalni problem u Republici Hrvatskoj, istodobno uklanja državne simbole Republike Hrvatske sa službenih dokumenata. Općina Ervenik je jedinica lokalne samouprave u blizini grada Knina iu istoj je već dugi niz godina na vlasti Srpske Demokratska Samostalna Stranka. Općina Ervenik ima i svoju web stranicu sasvim pristojnog izgleda i dizajna, no ako se malo zaviri u nju, može se naći štošta zanimljivog ...
Zakonom o pečatu i žigu reguliran je izgled pečata tijela državne uprave i na takvim pečatima se u sredini nalazi grb Republike Hrvatske, te unutar pečata i naziv "Republika Hrvatska". Ipak, netko je u Erveniku zaključio kako njihov pečat bez grba izgleda bolje ...
Dok se većina srpskih stanovništva žali na uklanjanje ili ne postavljanje dvojezičnih natpisa i to predstavlja kao svoj glavni egzistencijalni problem u Republici Hrvatskoj, istodobno uklanja državne simbole Republike Hrvatske sa službenih dokumenata. O tom naravno, Srpsko narodno vijeće, ne sastavlja nikakve zapisnike niti to navodi u kojekakvim izvješćima o položaju srpske zajednice u Republici Hrvatskoj. Dok se s jedne strane predstavljaju kao ugroženi, s druge strane provode onu istu politiku koju su provodili devedesetih godina kada su pred policijskom postajom u Kninu palili dokumente izdane od strane tijela Republike Hrvatske.
DORH i USKOK ne odgovaraju na pitanja o skandalu
Hoće li DORH i USKOK istražiti činjenicu da na Županijskom i Općinskom sudu u Rijeci suci koriste krivotvorene pečate, pečate koji ne odgovaraju opisu navedenom u Zakonu o pečatu, koji ime 'Republika Hrvatska' imaju ispisano malim slovima, koji nemaju navedeno sjedište suda ... ? Zašto DORH i USKOK već nisu reagirali na ovu skandaloznu činjenicu kada je riječ o vrijeđanju Republike Hrvatske, Ustava RH i nepriznavanja zakona Republike Hrvatske od strane onih koji bi zakone morali striktno provoditi i poštivati ​​te hoće li nadležna tijela provjeriti ide li novac od sudbenih pristojbi u proračun Republike Hrvatske, ili u nečiji privatna džep, upitali smo glasnogovornicu Glavnog državnog odvjetnika, Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci, te glasnogovornike USKOK-a. No, do objavljivanja ovog teksta njihov odgovor nismo primili.
Zašto glavni mediji šute o najvećem skandalu?
Valja dodati da su o skandalu s krivotvorenim pečatima i ranije pisali pojedini portali (ponajviše Zvono istine ), pa i portal Dnevno.hr, no institucije su se i tada oglušile na upozorenja i iznesene činjenice. Očito je da pritisak javnosti nije bio dovoljno velik, zbog čega je cijeli skandal prošao kao da se ništa nije dogodilo. Pozivamo stoga i druge medije da izvijeste o ovom skandalu te da, prije toga, provjere sve činjenice. Tada će, možda, i institucije reagirati na očigledno i grubo kršenje zakona te na - kako stručnjaci tvrde - počinjenu najveću moguću veleizdaju.


UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U NASTAVKU

( izaberite željeni iznos i kliknite na Buy Now nakon čega će vas prebaciti na paypall )
Zahvaljujemo na
 
 

DONATORI HVALA VAM!!

  • IVAN BRATIC-HRV 1$
  • ROBERT GRGETIC-HRV 5$
  • MATEA LACMANOVIĆ-HRV 5$
  • SANDRA BULIC-HRV 5$
  • MIODRAG VOJNIKOVIC-HRV 1$
  • ILIJA MARIĆ-HRV 1$
  • ADO BOSAK-BIH 1$
  • DAMIR PUCIC-USA 5$
  • IVAN KOVAČEVIC-AUSTRALIA 10$
  • VEDRAN RUNIC-GERMANY 5$
  • MARINA SUSTER-AUSTRIA 1$
  • NIKOLA POSAVEC-HRV 1$


 (Izvori dnevno.hr, zvoni istine, 4D portal / uredio anonymous)


Broj komentara: 16:

  1. zar mislite da DR. Šeparović to nije znao.....svašta

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo na hrabrosti i samo naprijed . Pratit ću vas i na dalje. Razlog mog javljanja je da kontaktirate web "Zvono Istine" . Izgleda da im je stranica napadnuta barem tako zaključujem jer mi se dva puta ruši sistem kad odem na njihovu stranicu Ja to pokušavam ali ne ide. Nadam se da neće i Vašu stranicu ali od smaradova se svašta može očekivati. Pozdrav i sretno u daljnjem radu . No pasaran!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nije napadnuta, :) bar ne jos, bili su radovi, izmjena teme, sada bi sve trebalo raditi ;)

      Izbriši
  3. Ovo je toliko skandalozno da je ne shvatljivo! Ali, ovih dvadesetak godina... moglo se ovako nešto i naslutiti!

    OdgovoriIzbriši
  4. ukantat sve suce i biljeznike na kristalnu noć........

    OdgovoriIzbriši
  5. kada bi netko protresao i komoru sestara javnost bi napokon vidjela i naučila kako se udružiti pokupiti i potrošiti novac od sestara koje ne priznaješ

    OdgovoriIzbriši
  6. Lijepo je sve to ekipa al kaj mislite da bu se fkt raspalo sve radi tog kaj ekipa nema totalno isti žig, pa ni klinci tak ne razmišljaju. Sam će zamijenit žigove ak budu to uopće i radili a zašto nitko ne odgovara, pa pretpostavljam jer im je ispod časti i uopće zdravog razuma odgovarat na takve blesave upite. Kakve veze ima kak izgleda žig. Nebi niš više volio neg da se fkt dogodi neš slično pa da se svima sudi kak spada ponovo al to se dečki moji nebu dogodilo. Ta banda lopova se predobro drži za gornji grad i za veze koje su si napravili sa ostalim moćnicima. To nije pitanje države i naroda, to je pitanje tajkuna i naroda. Ti bokca čak i taj glavni debil orešković građevina kaj ne zna ni hrv pričat ima prek 8 milja eura il neš slično i još par kuća!? Ej! A ostale da ne spominjem za kredite od 1% kamate i ne znam kakve sve još malverzacije u financijskom i ekonomskom sektoru od privatizacije nadalje.

    OdgovoriIzbriši
  7. igre. igre, igre..a di je kruh..?

    OdgovoriIzbriši
  8. i onda Hrvatska odluči ukinuti žig !!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ako država nema svoje JA što znači da nemam niti JA.Znači mi smo samo robovi ovakve države.Nije niti čudo ako je to stvarnost onda neka mladi naša djeca idu u svijet i države koje nisu krivotvorene.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ako je to stvarnost,zašto se šuti..pa valjda imamo državu....uhljebljenja...kradu nas sa svih strana...prodali su sve što se je stvorilo nakon II sv.rata...radništvo,seljaštvo intelektualci..gdje ode naša ljepa za koju smo krv prolili i žrtve podnjeli na olatar slobode...OVO je živi KAOS..što imaju moja djeca moj dom-domovina gdje je ..."BANKE SU GOSPODARI SVIJETA"

    OdgovoriIzbriši
  11. Pozdrav prijatelji, ja sam Maria Guadalupe, tu sam da pomognem svima informirati o svemu što sam doživio na mreži kada sam tražio zajam. Izgubio sam puno novca tražeci kredit dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKU INVESTICIJU. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da se savjetujete i obratite joj se putem e-maila: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) ili
    Kontaktirajte WhatsApp: +16014560144 za kreditni zahtjev, hvala na vašem vremenu.

    OdgovoriIzbriši
  12. DOBRO DAN MOJI LJUDI Hrvatske

    ISPITIVANJE O KAKO DOBITIM ZAJAM DA KUPIM KUĆU OD NEKRETNINE I ŽENE
    KREDITNO PODUZEĆE POZOVITE DAVID PAMETNO DRUŠTVO ZA KREDIT. Danas sam VELIKO SREĆAN I
    BOG BLESS DAVID PAMETNO Kreditno društvo.
    ,
    Moje ime je Margarida maria. Dolazim iz grada Abrantes u Portugalu
    Oženjen sam, tražio sam pravu tvrtku za zajam
    u posljednjih 5 mjeseci kupiti kuću
    sve što sam dobio bila je gomila prevare zbog kojih sam ih na kraju vjerovao
    dana, uzeli su mi novac ne dajući ništa zauzvrat, sve
    nada mi se izgubila, zbunio sam se i frustrirao, to nikada nisam htio
    ima li ikakve veze s tvrtkama koje se bave kreditima na internetu, pa sam otišao
    posudite nešto novca od
    prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći to
    ona poznaje tvrtku za zajam koja mi može pomoći u bilo kojem iznosu zajma
    potreban mi je s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila
    zajam od njih, usmjerila me prema tome kako se prijaviti za kredit
    baš kao što mi je rekla, prijavila sam se za njih
    E-pošta: (davidsmartloancompany1@gmail.com) Nikad nisam vjerovao, ali pokušao sam i ja
    najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
    Opet sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
    tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prijevarama na svim mjestima,
    molim vas da savjetujem sve koji su tamo potrebni krediti
    (davidsmartloancompany1@gmail.com) nikada vas neće iznevjeriti, i
    vaš će se život promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte Davida pametna KREDITA
    DRUŽITE se danas i uzmite svoj zajam od njih, Bog blagoslovi pametni zajam Davida
    tvrtku za originalnu ponudu zajma.
     Obavezno kontaktirajte Davidovog pametnog zajma radi svog zajma jer sam ga dobio
    zajam uspješno od ove tvrtke bez stresa....!!1

    OdgovoriIzbriši
  13. BOŽIĆNI PROMO PERIOD Ponuda za kredit za kamate od 2% primjenjuje se u osobi) (vladimirafinancialinvestment@gmail.com.

    Pozdrav svima, trebate li zajam za rješavanje svih svojih financijskih problema u ovoj godini? Sve što trebate učiniti je raditi s našim uvjetima i bit ćete financijski stabilni u ovom BOŽIĆNOM PROMO PERIODU. Želim da znate da vas možemo izabrati za jednog od naših vrijednih klijenata u BOŽIĆNOM PROMO PERIODU. Naša je dužnost da za ovu i božićnu sezonu osiguramo siguran rad za vas i vi ćete biti odgovorni samo za osiguranje vašeg kredita kako bi mogli sigurno dobiti naše klijente Nudimo sljedeće vrste kredita Osobni zajmovi (sigurni i ne osigurani) Poslovni zajmovi (sigurni i ne osigurani)

    Zajam za konsolidaciju - program s kovanicama s malim ili nultim vrijednostima dostupan po kamatnoj stopi od 2%. Dođite svi i prigrlite ovaj BOŽIĆNI PROMO PERIOD.

    PRVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PRIJAVU KREDITA:

    Puno ime:
    Zemlja:
    Grad:
    Dob: Početna adresa Kontakt brojevi telefona:
    Potrebni iznos:
    Trajanje zajma:
    Namjena zajma:
    Bračni status:
    Spol:
    hvala i blagoslovljen Bog.
    WhatsApp + 16014560144
    Kontaktirajte EMAIL: vladimirafinancialinvestment@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

  14. Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

    OdgovoriIzbriši