UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 10. ožujka 2016.

'POČELO JE' Policija opkolila zgradu u Sesvetama, stigao i Sinčić

Živi zid danas će u Sesvetama pokušati spriječiti deložaciju, a Ivan Vilibor Sinčić pozvao je saborske zastupnike da im se pridruže.


00:24  - Točno u podne Živi zid je na svojoj Facebook stranici napisao 'Počelo je'. Policija je, napisali su, opkolila zgradu u Šturlićevoj 13 u Sesvetama. Objavili su i video s mjesta događaja.

 
Ivan Vilibor Sinčić  pozvao je kolege iz saborskih klupa da mu se danas u podne pridruže u Sesvetama. Naime, u 12.30 sati na adresi Ivana Štrulića 13 trebao bi biti deložiran Dario Ilić iz Zagreba, a Živi zid na čelu sa Sinčićem deložaciju će pokušati spriječiti. 

'Uvaženi kolege saborski zastupnici, kako vas često nema u Saboru , zaključujem vam je draži terenski rad. Stoga vas pozivam da nam se danas u podne pridružite na adresi Ivana Štrulića 13, u Sesvetama. Da iz prve ruke vidjeti kako vaši zakoni djeluju na građane i poduzetnike, kako banke pod vašim blagoslovom otimaju imovinu na prijevaru i kako propadaju poduzetnici , as njima i njihovi kooperanti, radnici i dobavljači. Neka vam ne bude teško, naučit ćete mnogo više nego svađajući se u Saboru oko ustaša i partizana. Ionako ste u ova dva desetljeća imali prilike reći sve što ste mislili. Bojim se da se ponavljate. Dođite i doživite plodove svoga dugogodišnjeg rada, bit ćete ponosni na sebe. Bilo je političara koji su lajali na banke ovih godina kao psi na mjesec. Imate prilike. Riječi su ionako bezvrijedne, ako ih djelima ne potkrijepite ', poručio je Ivan Vilibor Sinčić.   
Iz Živog zida imali su poruku i za sve koji zovu i pišu da bi htjeli upoznati Sinčića.  

'Često puta ljudi nas zovu ili nam pišu da bi htjeli osobno upoznati Ivana Vilibora Sinčića i razgovarati s njim. Upravo iz tog razloga želimo najaviti da će u četvrtak na deložaciji Daria Ilića iz Sesveta nazočiti naš saborski zastupnik, te zajedno s nama pružiti otpor kriminalu stranih banaka , kojima - na žalost, ostatak sabora služi ', napisali su.



(izvor dnevnik.hr / uredio anonymous )

1 komentar:

  1. bravo-----------samo ovce i saborske parazite i uhljebe to NE ZANIMA----hehehe

    OdgovoriIzbriši