UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 22. ožujka 2016.

Eksplozija u Bruxellu još jedan lažnjak?


Snimke eksplozije sa nadzornih kamera na aerodromu u Briseluu koje su puštene javnosti nedugo nakon samog "napada" otkriveno je, kako se čini da su lažne.

Naime snimka ima previše sličnosti sa snimkom koja je snimljena 2011. godine na Ruskom aerodromu Domodedovo. U tom napadu smrtno je stradalo najmanje 35 ljudi a preko stotinu ih je ozljeđeno.

U Briselu je nakon napada na Pariz proglašeno izvanredno stanje gdje su policijske snage danonoćno patrolirale ulicama u strahu od terorističkih napada, da bi se napad dogodio 4 dana nakon uhićenja Salah Abdeslama, osumnjičenog za sudjelovanje u napadu na Pariz. Uhićen je u Briselu.

Lokalni mediji javljaju da je u današnjem napadu smrtno stradalo 13 a preko 35 osoba je ozbiljno ozljeđeno.

Pogledajte dobro obje snimke pa ustanovite sami...



3 komentara:

  1. Quote: "Naime snimka ima previše sličnosti sa snimkom koja je snimljena 2011. godine na Ruskom aerodromu Domodedovo."
    Snimka uopce nema previse slicnosti vec su snimke identicne, pregledane "frame-by-frame"! Jedina razlika je sta je navodna snimka iz Brussels-a "kropana"!!! Over and out.

    OdgovoriIzbriši
  2. Snimke su identične, no pitanje je koja budala stavlja lažne belgijske snimke. Tek kada bi se dokazalo da ih je neka služba pustila u javnost moglo bi se govoriti o zavjeri, mada je pitanje zašto bi objavljivali lažne snimke kad je eksplozija bila stvarna. Nemojte tražiti zavjeru u svemu.

    OdgovoriIzbriši