UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

subota, 5. ožujka 2016.

BRUTALNOST PETRINJSKE POLICIJE PREMA INVALIDU RADI NEZAKONITOG ISKLJUČIVANJA VODEDanas su u Petrinji , gradu gdje se održavaju četničke orgije pod nazivom “Dani Ojkače” , na vrata hrvatskog vojnog invalida Stjepana Filkovića banuli policajci PP Petrinja!
Filković je 60%-tni ratni invalid , višekratno ranjavan po svim hrvatskim bojišnicama mada mu nije priznato a  prošle godine je vadio gelere.
Sa policijom je došao inkasator “vodovoda” isključiti vodu. Bez sudskoga naloga, ovrhe, upozorenja hrvatskom ratnom vojnom invalidu isključena je voda.
Filković i pokćerka  su ostali zatečeni i pokušali su prosvjedovati zbog iznenadnog dolaska policije i zbog nepostojećeg duga.
Filkoviću nije pružena šansa da dokaže da ima sve račune plaćene  nego je brutalno srušen i odvučen od  kućnog praga pri čemu su razbili kućna vrata.
Iz naših izvora saznali smo da je više puta odlikovani Filković bio jedan od petnaestak branitelja koji su hrvatskom pjesmom mirno prosvjedovali prilikom održavanja četničkoga zbora “DANI OJKAČE”.
Kako vidimo tko se zamjeri Bori Rkmanu i četnicima iz Petrinje-najebao je!

q qa       qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

(
IZVOR Građanska Akcija Official / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar