UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 15. svibnja 2016.

POTJERAJMO OREŠKOVIĆA DOK NE BUDE KASNO! MONSANTO DOBIVA PATENTE NA SVE PRIRODNE USJEVE!



Monsanto je pronašao rupu u patentnom zakonu Europske Unije koji ovoj divovskoj korporaciji omogućuje patente nad prirodnim usjevima. Monsanto će dobiti desetak patenata na konvecionalne prirodne proizvode u EU. Sjeme za brokulu, luk , dinje, zelenu salatu, krastavce itd.
GMO nije otišao, zakoni su opća glupost i predstava za javnost!
Najzloglasnija korporacija na svijetu Monsanto najavila je kako će prestati s uvođenjem GMO usjeva u Europi zbog sve većeg protivljenja javnosti koja je zahvaljujući alternativnim medija spoznala o kome se zapravo radi.
No, zločinci se nemaju namjeru povući sa mjesta zločina jer su ‘debelo’ platili političarima svoju ulaznicu.
Oni nastavljaju kontrolirati europsku poljoprivredu na ovaj ili onaj način.
Građani Europe su se jasno izjasnili da ne žele GMO.
No, GMO kao hrana za životinje i dalje se koristi u EU.
Trenutno se u Europu uvozi više od 30 milijuna tona godišnje hrane za životinje iz SAD-a i Južne Amerike.
Nemojmo zaboraviti da te životinje jedu ljudi tako da GMO nije nigdje otišao, on se implementirao na drugi način.
Kada su novinari pitali glasnogovornika Monsanta Brandona Mitchnera kako komentira neuspjeh, i veliki otpor građana i znači li to eventualni kraj Monsanta na području EU, on je odgovorio ‘nema kraja u našim očima’. Sve je rekao.
Dok je Vučića, Nikolića, Milanovića, Oreškovića, Kolinde i sličnih političara, za njih nema zime. Oni idu dalje u nove pobjede.
Već smo pisali da je Kukuriku koalicija 2012.-te izmijenila Uredbu i omogućila Monsantu da ne označava GMO na svojim proizvodima. To je bilo zeleno svjetlo Todoriću da počne uvoziti smeće iz Južne Amerike, posebno Argentine o čemu smo također pisali pa su nam ekspresno uklonili sa facebook stranice 40 objava.
Zamislite, koliko je ta zločinačka organizacija povezana i umrežena!?
Postoje dvije EU, normalna i zločinačka!
Postoji Europa kao zemlja ljudi, unija koja se izjasnila da ne želi GMO, a postoji i druga Europa, točnije Europska komisija koju ne biraju građani Europske unije i koja je produžena ruka zločinačke organizacije.
EK priča gluposti o zabrani, a s druge strane se dogovara sa Monsantom.
Da je tako potvrđuju postupci Europskog patentnog saveza koji GMO korporacijama daju patente za konvencijalno sjeme Europske unije.
Drugim riječima Monsanto može angažirati kooperante-partnere kao što je Pioneer koji će saditi za njih, a Monsanto ostaje čist. Nevjerojatno koliko se kurvini sinovi poigravaju sa naivnim europljanima.
GMO nema namjeru napustiti Europu. Naši HDZSDP političari su najobičniji lažljivci i nikad im više ništa ne smijemo povjerovati jer su oni suučesnici ove zločinačke organizacije.
EK EU je ostavila rupu u zakonu koja je Monsantu omogućila nove patente nad prirodnim usjevima i to sjeme za brokulu, luk, dinje,zelenu salatu, krastavce, a uskoro ćemo doznati i za ostale.
O tome je izvijestila koalicija slobodne hrane pod nazivom ‘stop patentiranju sjemena’ koja je upozorila da Monsanto i Syngenta druga najveća GMO korporacija već sada posjeduju 50 sorta rajčica , paprika i cvjetača registriranih u EU.
Dakle, Milanović je Monsantu omogućio neoznačavanje GMO-a, Todorić uvozi njegovo smeće (meso i ostale proizvode koje prodaje u svojim Konzumima), a Orešković se dao u kupovinu 10 hektara zemlje u komadu sa ‘bogatog arapina’.
Što reći na ovo ?
Ne znaš koje govno više smrdi? Milanović, Todorić ili Orešković?
Davanje prirodnog sjemena u Monsantove ruke nastavak je provođenja AGENDE 21 koju je potpisala KFO HDZSDP i imati će nesagledive posljedice, odnosno omogućiti će Monsantu da potpuno zavlada EU poljoprivredom.
Patentiranje sjemena je potvrda onog što je Wiliam Engdah zapisao puno prije u svojoj knjizi ‘Sjeme uništenja’. Doći će dan kada će Monsanto u svojim rukama držati svo sjeme svijeta i biti će kasno zaustaviti ga.
Vlada, kao što je napravila Mađarska, mora donijeti odluku i spaliti sve što je posađeno u Slavoniji.
Ako to vlada ne učini onda moramo od hrvatskih zastupnika (jednom za sva vremena im treba dati do znanja da predstavljaju narod,a ne raznorazne svjetske hohštaplere), tražiti da izglasaju nepovjerenje Oreškoviću i pošalju ga ondje odakle je i došao.
Ako to zastupnici ne učine onda moramo sami preuzeti sudbinu u svoje ruke.
U pitanju su naši životi, životi naše djece, a i budućih generacija koje dolaze iza nas.Mi ćemo biti odgovorni za njihove sudbine!


( izvor dalicom.eu / uredio anonymous )

1 komentar: