UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

srijeda, 25. svibnja 2016.

VIJESTI IZ ŠVEDSKE: Slika autodestruktivne budućnosti zapadne Europe


  • Švedska je kristalna kugla za vidjeti budućnost cijele zapadne Europe. Baš zato što je bila predvodnik tolerancije, sada je predvodnik “propadancije”. Stoga i te kako ima smisla pratiti vijesti iz Švedske s vremena na vrijeme.
    Za 14.000 imigranata Švedska ne zna gdje su
    Za 21.000 migranata je Migracijska agencija izdala nalog za deportaciju. Međutim, 14.000 tih imigranata policija više ne može pronaći. “Mi jednostavno ne znamo gdje su”, konsternirano kaže novinarima šef nacionalne granične policije. izvor
    (U Švedskoj je danas 55 NO-GO zona koje su izvan vlasti švedske države. Možda da ih tamo potraže?)
    Ma kakva komemoracija za ubijenu plavušu, to bi uzmenirilo imigrante
    Socijalnu radnicu je izbo nožem mali Somalijac dok je pokušala razdvojiti sukob dviju grupa u ustanovi za maloljene imigrante. U takvoj ustanovi u drugom gradu su zaposlenici htjeli održati komemoraciju. Vlast je zabranila komemoraciju jer bi to uznemirilo male imigrante. izvor
    Kradeš u Švedskoj? Marš u Dansku!
    U Islamu se za krađu režu ruke. U Švedskoj je kazna deportacija u Dansku. Što je bolje za kradljivca: a) ostati tamo gdje režu ruke ili b) doći u EU?
    U videu se (dok ga ne obriše Yutube ministarstvo istine) vidi kako u Stockholmu na ulazu u kolodvor imigrant pokrade stariju ženu – što vidi majka s djecom i pokuša intervenirati. Bolje da nije…
    Napadač je identificiran i kazna je drakonska: odbijen mu je zahtjev za azilom u Švedskoj. Bit će vraćen u Dansku, zato jer je to zadnja EU država iz koje je šengenirao u Švedsku. Ako se nastavi takva EU-strogoća iz države u državu, taj će tražitelj azila uskoro spasti na operiranje pothodnikom zagrebačkog glavnog kolodvora.
    izvor
    Neravnopravnost spolova: 46% žena se boji noću, a samo 20% muškaraca
    Šveđani su se zaista naizabirali liberalnih i naprednih vlada (veleposlanici Švedske vole držati prodike u Hrvatskoj i stalni su postav na Gay paradama). E, pa 46% naprednih biračica se sada boji biti sama vani po noći u svojoj Švedskoj. Od hrabrih muževa Vikinga samo ih se 20% boji biti sam van.
    Nije ni po danu puno bolje: 43% se osjeća nesigurno u gradu, a 1/3 se “boji švedskih gradova”. Ako ste napredna Šveđanka i ne stignete svojoj kući prije zalaska sunca, radije ćete prespavati u kući prijatelja na trosjedu, nego da vas uhvati mrak. Tako kaže 1/3 žena. Međutim, glavno je da nema diskriminacije LGBT osoba – a koje toliko puno znače za budućnost Švedske! izvor
    Silovateljski maraton tražitelja azila
    Bio je to najjeziviji silovateljski maraton u švedskoj povijesti. 11 tražitelja azila je 7 sati silovalo 29-godišnju majku 2 djece u izbjegličkom centru. Vaginalno, analno i oralno: ponekad su 3 silovatelja bila istovremeno u njoj. Žena je sada u invalidskim kolicima i mentalno nije dobro. Tijekom suđenja mediji nisu otkrivali etničko porijeklo optuženih. 7 je osuđeno (4-6 godina zatvora), 4 pušteno i protjerno, ali će se moći vratiti u Švedsku nakon par godina (jeeej!). Neki od silovatelja su već bili opuženi zbog kriminala ali nisu bili nikad zatvarani, dok su neki došli ilegalno.
    Mlada članica socijalističke stranke (švedska verzija SDP-a) kaže da bi protjerati imigrantske silovatelje bilo rasistički! Švedska se zadužuje na financijskom tržištu jer ju svaki imigrant dnevno košta 2.000$. Ima tu raznih nepredviđenih troškova: iako su jednu zgradu imigranti do sada 3 puta zapalili u 2 mjeseca, niti jedan od njih nije protjeran.
    Kada kod prvog slučaja imigrantskog silovanja nisu uslijedile drakonske kazne, nije uslijedilo barem privremeno potpuno zaustavljanje imigracije, nije uslijedila deportacija svih imigranata iz okolice – takvo nečinjenje je poslalo jasnu poruku. Švedska je danas silovateljski raj. Postotak osuđivanja za silovanje je samo 3%. Po islamskom shvaćanju “kurva” je svaka žena bez burke i slobodno ju je silovati. I tako je od ljevoliberalnih toliko slavljeno “kulturno obogaćivanje” za Šveđanke preraslo u (nasilno) obogaćivanje spermom.
    Samo desničari nisu na ovakvoj slici dolje vidjeli “nejač”. Liberali su tu nekako uspjeli vidjeti izbjegle majke s djecom, a ne vojno sposobne dezertere. Ljevičari su vidjeli potencijalne atomske fizičare i liječnike koji žele “nastaviti studij”, a konzervativci su vidjeli nepismene potencijalne silovatelje za koje ionako nema posla u Europi koja se bori s nezaposlenošću.
    Švedska postaje lovačka velesila
    Šveđani su počeli pokazivati veliki interes za klubove streljaštva. Za dozvolu za oružje treba imati 18 godina, poštivati zakon i imati lovačku dozvolu ili biti član odobrenog kluba za streljaštvo. U 2014. je porastao broj lovačkih dozvola za 10%. Žene su značajno zainteresirane za lov: 20% od lovačkih dozvola otpada na žene.
    Velika je navala na sustave alarma. “Ljudi su izgubili povjerenje u državu. Policija više ne stiže. Mnogi vlasnici kuća spavaju s bejzbolskom palicom ispod kreveta. No to je riskantno: policija onda kaže da ste se pripremili upotrijebiti silu.”
    Slučaj Alexandre von Schwerin i njenog muža. Par je bio opljačkan 3 puta. Zadnji puta su ostali bez “quad bike-a”, kombija i auta. Kada je stigla policija žena ih je pitala što da radi. Policija joj je rekla da joj ne mogu pomoći.”Svi naši resursi su dani azilskom prihvatnom centru u Trelleborgu i Malmou. Mi smo preopterećeni. Sugeriram vam da dođete u kontakt s osvetničkom grupom u Eslovu”. Žena kaže: ”Prvi puta se bojim ovdje živjeti.”
    To što je policija nazvala “osvetničkom (vigilante) grupom” se ispostavilo da je grupa privatnih poduzetnika. Nakon što su pljačkani manje-više svake noći, oni su se odlučili udružiti i počeli sami patrolirati svojim područjem.  izvor

    Švedski novinari potjerani iz NO-GO zone u svom glavnom gradu
    Novinari su htjeli istražiti policijska izvješća da će svaki policajac koji pokuša patrolirati u Stockhomskoj četvrti Tensa biti napadnut kamenjem. Novinarka Valentina Xhaferi je došla s kamermanom na mali trg u tom predgrađu i počela intervjuirati čovjeka koji je pristao govoriti.


    HRVATSKA SLJEDEĆI MJESEC POČINJE SA NASELJAVANJEM IZBJEGLICA
    Pojavio se drugi, vidno uzrujan, pitao zašto snimaju, te se vratio s ruljom.”Oni su mislili da smo prešli granicu i da stojimo na njihovoj zemlji”, kaže novinarka. “Onda je postao vrlo, vrlo ljut i rekao da će uzeti kamenje i pokazati nam što je kamenovanje. Kad sam vidjela kamenje koje su imali, ja sam samo željela otići odande”, kaže Xhaferi. Tada su se pojavila još trojica iz podzemne. Kamera je uhvatila trenutak kada su im bacili opremu na tlo, vrijeđali reporterku, zalili kamermana kavom… izvor
    Medijska lakirovka u stilu Sjeverne Koreje
    Novinarka Anna Erinius otkriva naputke urednika: uvijek nastojte zataškati ako je imigrant počinio kriminal i mijenjajte vijesti koje bi mogle stvoriti negativan pogled na imigraciju iz Trećeg svijeta. Ništa negativno o imigraciji nije dozvoljeno, dozvoljeno je samo davati dobre pozitivne primjere.
    Kada je poslana pisati o tražiteljima azila, vratila se uredniku da ne može pisati nikakve srcedrapateljske storije. OK, rekao je urednik i dao taj zadatak drugom reporteru. Kada bi na jutarnjim sastancima uredništva izrekla sugestiju kakve zabrinutosti u vezi imigracije, rekao je “OK. Slijedeći prijedlog?”
    Jedan kolega joj je pisao na Facebook optužujući ju da dijeli ksenofobični link, te da ona nije “pravi novinar”. izvor
    Samo probaj obraniti prijateljicu iz razreda – bit ćeš ubijen
    Dobro došli u novu, multikulturalnu Europu. 15-godišnjak koji je obranio prijateljicu iz razreda od seksualnog napada, ubijen je nožem. Mladić je svoju školsku kolegicu obranio prošlog polugodišta. Prvog dana novog polugodišta, napadač, učenik iz Sirije je zabio nož u leđa mladiću, do srca.
    švedska švedistan imigranti zapadna europaTisak je nastojao prešutjeti ovo ubojstvo. Ubijeni je dječak iz Litve (mladi feminizirani Šveđani se valjda nisu “šteli mešati”). Otac kaže da ga nitko iz  švedskog tiska nije tražio intervju, dok su požurili intervjuirati oca ubojice. Lijeve mainstram novine Aftonbladet su objavile simpatizirajući intervju s ocem ubojice. “Škola nije učinila ništa da mu pomogne za njegovu čast. Umjesto toga, moj sin je morao susretati tog 15-godišnjaka svaki dan. To ga je jako uzrujalo.” Novinar nije pitao da li je “povrijeđena čast” dovoljan razlog za ubiti razrednog kolegu, nije pisao o ubijenom tinejdžeru, niti spominje sirijsko porijeklo ubojice.
    Otac ubijenog kaže da je laž da je njegov sin bio zlostavljač (“zlostavljač” je na slici). “Bio je marljiv, veseo i imao puno švedskih prijatelja…Svi su ga voljeli. Naš sin je vidio kao taj dječak grabi djevojku. Zaustavio ga je i potukli su se. Da je bio nasilnik, škola bi sigurno izvijestila o tome: ako samo zakasni na sat, roditelji odmah dobivaju poruku”.
    Kaže da se arapski dječak zakleo da će se osvetiti što ga je držao dalje od razrednih kolegica, te da je škola znala za to.  izvor
    (nastavit će se)
    Sve ovo je nevjerojatno. Tolerancijom do dna.
    Dok gledamo Švedsku u terminalnoj fazi, može se utvrditi da ih je tolerancija, čitaj feminizam, došao glave.
    Možda netko ne vidi da to ima međusobne veze, ali itekako ima. Kada su tolerantni za sve bolesno, slabo, različito, poremećeno…, kako bi sad mogli odjednom postati ne-tolerantni za nešto?  Makar to bili i njihovi netolerantni porobljivači.
    Švedskoj nema pomoći – jer bi trebali resetirati same temelje: svoj odnos prema cijelom konceptu “različitosti”, prema feminizmu, prema gender ideologiji… prema svemu onomu što ih je omekšalo i oslabilo.
    Zbog toleriranja hedonizma i sebičnosti jedne generacije našli su se u populacijskim problemima. Za održavanje ekonomske razine potrebna je aktivna populacija – Švedska je žrtva “Lažne dojave o populacijskoj bombi“ . Za ispravak su potrebna desetljeća i povratak tradicionalnim vrijednostima, a koja ne uključuju gay prava, hiper-feminizam i gender ideologiju.
    Švedski političari(ke) su pogrešno mislili kako će se populacijski obnoviti svježom krvlju iz de fakto plemenskih zajednica Bliskog istoka i sjeverne Afrike. Tako da kad prirodno izumru hedonistički LGBT i svi ostali pomodno-napredni bez potomstva, da će do tada stasati nove generacije “svježijih” Šveđana.
    Problem je što to više neće biti “ona” Švedska, već Švedistan po mjeri 700 godina zaostalije i strane kulture. Integracija će ići u suprotnom smjeru. Njen smjer se određuje odnosom snaga: a ovdje je jasno da su jedni jaki (i netolerantni), a drugi mekani (i tolerantni). Ne može slabiji određivati jačemu u čemu će se i kako živjeti.
    Šveđani će se pridružiti izumrlim narodima. Danas se Sumerani, Maje, Babilonci samo spominju… tako će sutra i Šveđani. Iako, gledajući kako ISIL eksplozivom ruši spomenikepredislamskih kultura, izglednije je da će se pobrinuti da se i ime švedsko zatre.

    ( Autor: Ivan Horvat/homunizam / uredio anonymous )
  • Nema komentara:

    Objavi komentar