UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 3. svibnja 2016.

'Poskupljenje zdravstva isplanirano je radi GMO-a zbog kojeg ćemo još više obolijevati'


PETRINA POZIVA NA PROSVJED

Ako u ijednom trenutku mislite da naši političari rade u vašem interesu, ako mislite da je iseljavanje građana slučajno, da su polja Slavonije tek tako prazna, da su porezna opterećenja pod kojima mali proizvođači, OPG-ovi i poduzetnici stenju nužna, uvjeravam vas da je poskupljenje zdravstvenih usluga unaprijed isplanirano upravo radi sada planirane slobode uvoženja i proizvodnje GMO prehrambenih artikala radi kojih ćemo još više obolijevati i liječiti se na vlastiti trošak. Poručio je to nezavisni saborski zastupnik i primoštenski načelnik Stipe Petrina, pozivajući na prosvjed protiv Monsanta i TTIP-a u Zagrebu.


- Premijerka Jadranka Kosor koja je vodila pristupne pregovore, 2011. godine hvalila se kako je Republika Hrvatska ispunila 120 mjerila za ulazak u EU. Voljeli su je i zvali Suzana, ali Hrvatska javnost do danas ne zna što smo sve ispregovarali i potpisali i kakvu omču oko vrata smo spremili vlastitoj djeci – nastavlja Petrina u svom priopćenju.
Vesna Pusić, obrazovana i elokventna opozicijska političarka, kao dio vlasti uvela nas je u EU klaonicu ucjenjujući gladne umirovljenike koje je doslovno prisilila da kao glasačko tijelo, smanjenjem nužne saborske podrške za ulazak u međunarodne asocijacine, potvrde nemoralnu izmjenu Ustava RH, nastavlja nezavisni saborski zastupnik.
Petrina podsjeća na referendum na kojem je 28,83 posto građana glasovalo za ulazak u Europsku uniju koja je, prema njegovim riječima, ništa drugo nego milijun puta gora politička federacija nego li je bila sama Jugoslavija, što je i detaljno objasnio. Prema njegovim riječima, 'u EU nismo niti konstitutivan narod, niti možemo izaći, a za ratnu varijantu izlaska bi nas ionako pomeli uz pomoć NATO-ovih snaga u koju vojnu asocijaciju nas je uvukla HDZ-ova Vlada bez referenduma'.
- Da je već davno sve odlučeno i da nas treba, raseliti, otrovati i pokopati vidljivo je i izjave 'naše' predsjednice Kolinde Grabar Kitarović majke hrvatice kojoj su milije strane asocijacije nego li Hrvatska. U ožujku 2015. godine, naša predsjednica potvrdila je bezuvjetnu podršku Transatlantsko trgovinsko i investicijskom partnerstvu odnosno TTIP-u o kojemu javnost ništa ne zna, dakle Ugovoru o zoni slobodne trgovine koji bi obuhvaćao Europsku uniju i SAD i koji bi bespovratno uništio ne samo hrvatsku proizvodnju već na mala vrata uveo štetne GMO proizvode u biološki koliko toliko čistu Hrvatsku – napominje primoštenski načelnik, dotičući se i bivšeg premijera Zorana Milanovića koji je, iako pravnik po struci, u slučaju potpisivanja tog sporazuma svjestan potpunog gubitka suvereniteta, u 2015. godini izjavio da je za nas TTIP neutralan, i da je sve što je dobro za Uniju, dobro i za hrvatski narod, što Petrina smatra apsolutno netočnim i u rangu veleizdaje.
Sve je jasno, političke elite rade protiv nas građana i zato pozivam da se suprotstavite i dana 21. svibnja u Zagrebu i Osijeku pridružite maršu protiv Monsanta i prosvjedu protiv TTIP-a, zaključuje Petrina u svom priopćenju.

( izvor sibenik.in / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar