UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 20. svibnja 2016.

Praznici u Saboru, jer zašto ne: Zastupnici spajaju tjedan s Tijelovom, no neki su se pobuniliNakon jučerašnje rasprave zastupnici su nastavili raspravljati o izvještaju pučke pravobraniteljice za 2015.

U svom izlaganju neke primjedbe iznio je i Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida, koji je pritom spomenuo i kako Sabor sljedeći tjedan ne zasjeda. 'Mi sljedeći tjedan nećemo raditi, valjda opet nema uvjeta za rad umjesto da zasjedamo ako treba cijeli tjedan', rekao je Sinčić, piše tportal.

Na Sinčićevu primjedbu nadovezao se i Mostov Ivan Lovrinović.

'Poštovani zastupniče Sinčić, evo, Vi ste na početku svog izlaganja primijetili da sljedeći tjedan nećemo raditi i ja se potpuno pridružujem Vašem prosvjedu protiv takve prakse. Mogli smo barem odraditi ponedjeljak, utorak i srijedu. Ali porazna je jedna druga slika, a to je, ako sam dobro prebrojao, nas sjedi 25 pa sljedeći put kad budete izašli na izbore, razmislite kome dajete svoje glasove', rekao je Lovrinović.

Sljedeći tjedan Sabor neće zasjedati zbog blagdana Tijelova koji pada na četvrtak. Zastupnici će se u saborske klupe vratiti 1. lipnja.
Inače, i danas je, kada nije bilo glasanja, sabornica opet bila poluprazna. U podne je na sjednici bilo samo četvero HDZ-ovaca.

( izvor jutarnji.hr / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar