UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 1. ožujka 2016.

Sinčić: Kakav čovjek morate biti da uzimate od gladnog naroda i poput hrčka novac taložite na svojČelnik Živog Zida Ivan Sinčić još jednom "opleo" po kolegama iz Sabora koji se jednostavno ne mogu odreći povlastica od nekoliko tisuća kuna, koliko imaju na raspolaganju državnog novca za iznajmljivanje stana, plaćanje režija te odvojen život od obitelji.

"Stanarina 2.500 kn
  Režije 500 kn
  Odvojen život 1000 kn

Kad podvučete crtu -4000 kn mjesečno u 4 godine mandata to iznosi 200.000kn. Nije lako materijalistima odreći se toga.

Zamislite koliko vam život mora biti jadan i prazan kada vam se sve vrti oko novca koji niste zaradili, koji ne zaslužujete, koji bi nekome značio život, nekome spasio dom, a vi ga poput hrčka taložite na bankovni račun.

Zamislite kakav čovjek morate biti da od gladnog naroda uzimate i zadnje mrvice sa stola, poput jednog velikog socijaldemokrate, da ga ne imenujem, koji je u nekoliko godina na svoj račun skupio gotovo milijun kuna uzimajući sve moguće privilegije, dok je njegova vlada ovršavala, deložirala i uništavala narod". napisao je Ivan Sinčić na Facebook.

Nema komentara:

Objavi komentar