UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 13. ožujka 2016.

PREKINIMO ŠUTNJU; UHIĆENA KRIM POLICAJKA ČIJA JE PRIČA ŠOKIRALA HRVATE! 15 policajaca odvelo je s lisicama na rukama!



Ana Maria je sjedila na jednoj dasci nasred dvorišta, potpuno zbunjena i izgubljena, s lisicama na rukama kao najveći kriminalac. Oko nje se motalo najmanje 15 policajaca i inspektora od kojih je barem pola bilo u civilu. Pitala sam ih što to čine i kamo je vode i od njih nisam dobila odgovor, ali sam vidjela kako je ona slegnula ramenima kao da želi reći "ne znam gdje ću biti".
Ana Maria Braim ne prestaje proživljavati agoniju u koju je uvučena protiv svoje volje. Policajka koja je kao vrsni krim analitičar došla do određenih spoznaja o jednom ubojstvu koje je svojedobno potreslo Zagreb, zbog toga je, kako nam je sama ispričala, prvo pretrpjela mobbing na poslu, zatim je prisilno liječena na psihijatriji, a nakon što je proglašena šizofreničarkom, ostala je bez djece i doma. Ana Maria Braim je, nakon što je javno istupila sa svojom nevjerojatnom pričom - uhićena. Informaciju o uhićenju doznali smo od njezine prijateljice koja je bila nazočna neugodnom privođenju. Evo što nam je ispričala potresena S. Knežević:
Užasnuta susjeda: 'Od straha sam spavala s nožem!'
- Prvo sam dobila poruku da odem do Ana Marie jer joj se sprema uhićenje. Sve do tada bila sam uvjerena da je poruka stigla od našeg zajedničkog prijatelja. Poslije će se ispostaviti da to baš nije tako. U svakom slučaju, kad sam došla do njezine kuće, potpuno sam se zašokirala! Ana Maria je sjedila na jednoj dasci nasred dvorišta, potpuno zbunjena i izgubljena, s lisicama na rukama kao najveći kriminalac. Oko nje se motalo najmanje 15 policajaca i inspektora od kojih je barem pola bilo u civilu. Pitala sam ih što to čine i kamo je vode i od njih nisam dobila odgovor, ali sam vidjela kako je ona slegnula ramenima kao da želi reći "ne znam gdje ću biti" ... Onda sam mobitelom uslikala Ana Mariu na dvorištu i tu silnu policiju oko nje te krenula kući jer sam znala da joj ne mogu pomoći. Međutim, policajci su potrčali za mnom, uzeli mi mobitel i brisanje slike ... Tražili su da im pokažem osobnu kartu i kazali mi da bi za mene najbolje bilo da odem. Moram priznati da me uhvatila panika, i sama sam majka dvoje djece, a sve me dodatno uznemirilo kad sam shvatila da poruku o uhićenju nisam dobila od prijatelja nego s nekog lažnog profila koji mi je naknadno u drugoj poruci spominjao nacionalnu sigurnost i još neke stvari , moram priznati, nisam u potpunosti shvatila. Kad sam porukom pitala zašto se mojoj prijateljici sve to događa, dobila sam odgovor da je to "zato što je dobro radila svoj posao". Jezivo, sve skupa. Osim toga, želim napomenuti da Ana Maria u našem mjestu ima samo tri prijatelja uključujući i mene. Više je nego znakovito da samo nas troje nemamo pristup internetu! Tek sada, nakon svih ovih događaja, shvatila sam da je to neobično. Pretpostavljam da nam je tako onemogućena komunikacija. Zbog svega sam se uznemirila i počela bojati za svoju djecu. Stječem dojam kao da me netko upliće u ovu priču. Zbog toga sam sinoć spavala s nožem pored kreveta - kaže susjeda i prijateljica Ana Marie Braim.
Podsjetimo na koje to događaje misli S. Knežević i što nam je to Ana Maria ispričala prije mjesec dana:
Posljednji status: 'Pokupio me UKP, bez naloga. Nisam uspjela vidjeti djecu ... '
- Završila sam Višu kriminalističku i VSS za sigurnost na radu. Moja uža specijalnost je specifična jer radim na odjelu Analytics gdje stižu neriješeni slučajevi, bilo ubojstva, bilo neke druge kriminalne radnje, pri čemu je moj zadatak malo studioznije ući u slučaj i tražiti poveznice. Jednog dana na moj je stol stiglo neriješeno ubojstvo, vrlo poznat slučaj koji se dogodio u Zagrebu. Uz malo dublju analizu, neke sam stvari povezala i svoju analizu poslala nadređenima. A onda je počeo pakao.
Iste večeri nakon njezina otkrića zapaljen je kontejner pred njezinim stanom, počeli su kvarovi na autu, au stan su odjednom počeli dolaziti razni "anketari" sa sumnjivim pitanjima. Ana Maria je počela trpjeti mobbing, degradiranja, proglašena je "nesposobnom za obavljanje poslova policijskog službenika", strpana na psihijatriju, prisilno liječena teškim medikamentima, proglašena "nesposobnom majkom", izbačena iz stana, a djecu su joj oduzeli.
- Da, moj brak se raspao, suprug je našao drugu, izbačena sam iz stana, socijalna služba me hladnokrvno obavijestila da sam ostala bez djece. Sustav me se poželio riješiti i uspio je. Proglasili su me ludom, podvrgli teškim medikamentima, uvjerili okolinu da sa mnom "nije sve kako treba", i sada s nekakvom naknadom čekam umirovljenje. Ja volim svoj posao. Obavljala sam ga odlično, iako sam vjerojatno zbog te izvrsnosti kažnjena. Najteže mi, međutim, pada otimanje moje djece. Činim sve da mi se vrate ... Napominjem da sam se obratila svih eminentnijim medijima, međutim, nitko mi nije htio pomoći i objaviti moju priču - ispričala je sve javnosti Ana Maria Braim koja je nakon toga - uhićena. Na profilu prije nego li je odvedena, uspjela je napisati samo ovo:
"Pokupio me UKP, nisam uspjela vidjeti djecu. Bez naloga ... Kažu ili milom ili silom će me uhititi ".
  • Autor: S.Vučković


    (  izvor dnevno.hr / uredio anonymous )

1 komentar:

  1. Ne rijetko postupanje sa mnogim pojedincima.Nemoguće je izaći kao pobjednik iz ovakve situacije.Društvo mora imati snagu i pamet da pobjedi ovakav scenarij. Pametni pojedinci će šutke djelovati i pripremati se za akciju.

    OdgovoriIzbriši