UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

srijeda, 24. kolovoza 2016.

Pravda je zadovoljena: Osuđen na 55 godina zatvora zbog brutalnog zlostavljanja psa!

Poljski imigrant optužen za zlostavljanje šteneta pit bula osuđen je na novčanu kaznu od pola milijuna dolara i morati će provesti 55 godina u zatvoru. Ovo je vijest koja je konačno obradovala ljubitelje životinja širom svijeta…
Okružni sud u Bostonu dokazao je, da je Radoslav Artur kriv po 11 točaka optužnice, prema kojima je optužen za brutalno zlostavljanje životinje. Osuđen je na 5 godina zatvora za svaku točku optužnice. Štoviše, sud je odredio da visina njegove kaucije iznosi čak pet milijuna dolara.
Radoslav je optužen za mučenje šteneta po imenu Dou. Nakon što je štene pronađeno u teško povrijeđenom stanju, nadležne službe morale su uspavati izmučenu životinju.
Dokazano je, da je nakon što je postao vlasnik, izgladnjivao, izbo, palio i tukao štene pit bula, više puta napadao i povrijeđivao nevinu životinju, koristeći čak i neke srednjovjekovne tehnike mučenja, izvješćuju strani mediji.
Ova vijest obradovala je ljubitelje životinja širom svijeta. Građani Bostona okupili su se oko Okružnog suda kako bi podržali ovu odluku. Mnogi su nosili majice sa slikom šteneta i kroz suze dočekali pravdu.
Iako šteneta više nema, ova presuda je povjesna u zaštiti životinja... Kazne vremenom postaju sve veće!
( izvor zivotinje.rs / uredio anonymous )

Svidio ti se članak? 
Podijeli ga s prijateljima!Nema komentara:

Objavi komentar