UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

srijeda, 17. kolovoza 2016.

Kako je Soros manipulirao europske i hrvatske izbore




Ovdje možete pročitati kompletan spisak nevladinih udruga financiranih od strane Georga Sorosa koje su imale zadaću manipulirati izborima u svim državama članicama Europske unije. Nedavno hakirana elektronička pošta Georga Sorosa
Sandra Benčić iz Centra za mirovne studije Hrvatske je primila 46 840 dolara "kako bi u vrijeme izbora za Europski parlament  vodila projekt kojemu je cilj potaknuti javnu raspravu i odaziv na izbore neodlučnih birača kako bi se spriječio izbor ksenofobnih, rasističkih i drugih radikalnih političkih opcija koje predstavljaju Hrvatsku na razini EU". Predložene aktivnosti uključuju "pokretanje javnog barometra za mjerenje govora mržnje, veleposlanici moraju promicati vrijednosti nediskriminacije i jednakosti. Dalje, cilj kampanje je na internetu voditi optužujuću kampanju koristeći se satirom u video prilozima, te organiziranje tematskih koncerata protiv rasizma prije izbora, kao i stratešku suradnju s Uredom pučkog pravobranitelja Hrvatske".
GONG i Saša Šegrt su za promoviranje demokracije tada dobili 49 843, "budući da imaju bogato iskustvo u olakšavanju javne rasprave i imaju ugled među donositeljima odluka, osobama koje utječu na javno mnijenje, političare, tradicionalne medije i širu javnost".
"GONG može potaknuti ljude da se uključe u dnevni red bottom-up agende za predstojeće izbore za EP 2014. u Hrvatskoj. GONG također treba poticati neodlučne birače da izađu i sudjeluju na izborima. GONG će surađivati ​​s OCD koalicijom Platforme 112 i Centrom za mirovne studije", stoji u dokumentu.
Nema podataka za zemlje kandidate, ali se pojavljuje ime Dijane Pavlović koja vodi udrugu "Associazione Upre Roma", za koju se tvrdi da je usko povezana s mrežom "Otvorenog društva" u Srbiji.
Pročitate li dokument projekta samo za izbore za Europski parlament, koji ima 21 stranicu i sadrži isključivo udruge zadužene da utječu na javno mnijenje u okviru tih izbora, na kojima se htjelo spriječiti da euroskeptične stranke u znatno većem broju uđu u EP, možete zamisliti koliko se novca troši za sve ostale izbore u svakoj zemlji pojedinačno, ne samo u Europskoj uniji, nego i izvan, a sve pod izgovorom "obrane demokracije, ljudskih i građanskih prava i sloboda".
Američki milijarder i njegove NVO imaju ogromnu moć, a dokumenti koje je objavioDCLeaks pokazuju kako Soros svrgava vlade i potiče na građanske ratove, kako bi ostvario velike financijske profite. To je ogromna zbirka isječaka, radova, listova o namjenskim sredstvima i pojedinostima medijskih planova o tome kako Soros i njegove NVO upravljaju vladama i financijskim institucijama. Možete pronaći kompletnu dokumentaciju na stranici DCLeaks, koja opisuje kako se Soros i njegova mreža nevladinih organizacija i udruga "koristi krvlju milijuna i milijuna ljudi, samo kako bi se njihov gazda još više obogatio."
George Soros je magnat, investitor, filantrop, politički aktivist i Židov  mađarsko-američkog podrijetla i dvojnog državljanstva. Vodi više od 50 programa i zaklada na globalnoj i regionalnoj razini. Sorosa se naziva arhitektom i pokroviteljem gotovo svake revolucije i državnog udara u svijetu u posljednjih 25 godina. Zahvaljujući njemu i njegovim marionetama, Sjedinjene Američke Države mnogi danas doživljavaju kao vampira, a ne zemlju koja je svjetionik slobode i demokracije. Njegove sluge sišu krv milijunima i milijunima ljudi, samo s jednim ciljem – da povećaju njegovo ogromno i njihovo vlastito mizerno "bogatstvo", koje su zaradili služeći ovoj vrlo lukavo osmišljenoj agendi.
Naime, bilo koji od programa da uzmete, rijetko mu se može prigovoriti, barem ako želimo biti "politički korektni", ali nijednoj od ovih udruga nikada konačni cilj nije bila borba za istinsku demokraciju, što oni vrlo dobro znaju. 
Sada Soros sponzorira Demokratsku stranku i Hillary Clinton, ali i stotine političara u svijetu. Ovaj dokument, imena "Open Society Initiative for Europe (OSIFE) List of European elections in 2014. Projects", je samo jedan u nizu, ali omogućava da vidite barem jednu tajnu "Zaklade Otvoreno društvo" Georgea Sorosa i sličnih organizacija, te njihove planove rada, strategije, prioritete i druge aktivnosti. Ti dokumenti bacaju svjetlo na jednu od najutjecajnijih i najaktivnijih mreža u svijetu. U vrhu možete vidjeti kompletan popis Sorosevih nevladinih udruga, koje manipuliraju izborima u svim državama članicama EU, te njihove ciljeve, osobe za kontakt osoba i planove financiranja.
Zero Hedge izvještava "kako je DCLeaks  objavio 2 576 dokumenata", a hakirali su ih navodno američki aktivisti "koji poštuju i cijene slobodu izražavanja, ljudska prava i žele narodnu vladu". Dokumenti dolaze iz različitih odjela Sorosevih organizacija.
Kako se čini, "Zaklada Otvoreno društvo" je skupina s najvećim brojem nekad tajnih dokumenata, koji dolaze iz gotovo svih zemljopisnih regija svijeta, od Sjedinjenih Država do Europe, preko Euroazije, Azije, Latinske Amerike, Afrike. Potom od Svjetske banke do "predsjedničkog ureda", ali i nepoznatog entiteta imena SOUK.
Kao što piše Daily Caller, postoje dokumenti koji datiraju od 2008. do 2016. Objavljeni su i dokumenti istraživanja kao što su "Europska kriza - Ključni događaji u posljednjih 48 sati", koji proučava utjecaj krize izbjeglica, ili dokumenat pod nazivom "Rasprava o Ukrajini u Njemačkoj", do ažuriranja određenih stipendija. Elektronička pošta koju je objavio Wikileaks pokazuje da je Soros, tijekom njezina mandata kao države tajnice, savjetovao Hillary Clinton o tome kako upravljati nemirima u Albaniji, upute koje je tadašnja državna tajnica slijedila.
Ako još itko gaji iluzije u dobre namjere ovog starog gospodina, "filantropa" i "borca za demokraciju", čije sluge svakodnevno morate gledati, slušati i čitati u režimskim medijima, državnim ili privatnim, sasvim svejedno, neka si da malo truda i pogleda objaveDCLeaksa
( izvor altermainstreaminfo / uredio anonymous )
Svidio ti se članak? 
Podijeli ga s prijateljima!


Nema komentara:

Objavi komentar