UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 11. kolovoza 2016.

Odrekao se karijere, sada pomaže drugima: "Tata Slaven" pruža besplatan smještaj djeci na liječenju u Zagrebu




SLAVEN VUJIĆ, predsjednik udruge "Senzori" za djecu sa senzornim poremećajima, objavio je vijest o o otvaranju Doma anđela, kuće koja osigurava besplatan smještaj roditeljima i mališanima koji su na liječenju u Zagrebu.

Vujić ili Tata Slaven kako se predstavlja na Facebooku, objavio je kako je otvorio svoj dugo osmišljavani Dom anđela, kuću u kojoj besplatno mogu boraviti roditelji i djeca koji su na liječenju u Zagrebu.

"Ovo je moja kuća, Dom Anđela. Kako sam i najavio, ona odsad nadalje služi malim anđelima i njihovim obiteljima, za smještaj u potrebi. Dakle, sve obitelji koje nisu iz Zagreba, a čiji mali anđeli imaju u Zagrebu zakazane preglede, terapije i operacije, mogu odsjesti privremeno u Domu Anđela besplatno

Dom Anđela raspolaže s dječjom sobom za igru, kuhinjom i dnevnom sobom u prizemlju, te s dvije spavaće sobe na katu. Sve je potpuno uređeno i opremljeno. Istina skromno, no ima sve što je potrebno za boravak obitelji", objavio je Vujić na Facebooku.

Sve one kojima je potreban smještaj pozvao je da se jave njemu ili volonterima, a objavljen je i broj žiro-računa za sve one koji žele podržati razvoj ovog projekta.

Kuća raspolaže s dječjom sobom za igru, kuhinjom i dnevnom sobom u prizemlju, te s dvije spavaće sobe na katu. Sve je potpuno uređeno i opremljeno.

Podsjetimo, kad je prije nekoliko godina Slaven Vujić shvatio da njegov sin Vito ima teškoće u razvoju, odlučio mu se posvetiti u potpunosti. Prekinuo je menadžersku karijeru i napustio dobro plaćen posao. Pokrenuo je 'Srce junačko', obiteljski centar za pomoć djeci s razvojnim poremećajem i osnovao Udrugu 'Senzori'.



( izvor index.hr / uredio anonymous ) 


Svidio ti se članak? 
Podijeli ga s prijateljima!

Nema komentara:

Objavi komentar