UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

ponedjeljak, 18. travnja 2016.

SLAVONIJA JE ZASIJANA PIONIROVIM GMO SJEMENOM! OREŠKOVIĆ JE INSTALIRAN DA DOKRAJČI HRVATSKE GRAĐANE!



U Hrvatskoj je sve moguće! Moguće je pobijediti na predsjedničkim izborima, a da narod glasa za drugog kandidata, moguće je utrpati građane u američko-englesku tvorevinu EU, a da to većina naroda ne želi, moguće je dokazati sve izborne prijevare i podnijeti kaznene prijave protiv odgovornih, a da nitko ne odgovara, moguće je da HNB nije vlasništvo Hrvatske već psihopate Rothschilda, moguće je da Mesić 2001.-e dovede ozloglašenog Monsanta, a da nijedan glavni medij o tome ne smije pisati, moguće je da se imenuje zajednički srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski direktor Monsanta sa sjedištem u Zagrebu, a da to nitko u Hrvatskoj ne zna, moguće je da se preko Konzuma prodaje argentinsko smeće , a da tu informaciju ne smije objaviti ni jedan glavni medij, a moguće je da se instalira i novi hrvatski premijer za kojeg nitko nije glasovao.
U Hrvatskoj je sve moguće, u Hrvatskoj je i nemoguće moguće!!
To je nešto više. To se zove patološka mržnja prema svemu hrvatskom, prema Hrvatima,a mrziti svoje građane ili neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora.
Hrvati su za naše političare najobičniji štakori i što prije to shvatimo prije ćemo se probuditi i zaustaviti pomor štakora tj. vlastiti pomor!
Štakori smo i za Oreškovića koji je pokušao u Slavoniji za ‘bogatog kupca sa Bliskog istoka’ na brzinu kupiti u komadu 10 tisuća hektara zemlje.
Kakav je to premijer koji je započeo svoj mandat varanjem i laganjem naroda?
To nije premijer! To je najobičniji bankarski korumpirani emisar koji je dobio striktne zadatke, Slavoniju (pro)dati Monsantu, (pro)dati naše čiste izvore vode, (pro)dati putne koridore, (pro)dati naše šume, privatizirati zdravstvo…
On je obični šljam koji je došao dokrajčiti hrvatske građevine i tako dati svoj obol depopulaciji svjetskog stanovništva, a sve prema planu svojim masonskih šefova.
Vidjeli ste kao drži ruke u trokutu kada nešto objašnjava. Tko to ne razumije o čemu govorimo ne treba ga ni žaliti.
Naši ‘ legalno izabrani’ premijeri i predsjednici su na sve spremni, a to su u ovih proteklih 15 godina i dokazali.
O Monsantu i Todoriću kao njegovom glavnom partneru smo napasali nekoliko tekstova i sve su nam ih uklonili ili blokirali s facebooka.
Srećom, autori su imali izvorne tekstove pa ih ponovno možemo objaviti, a podnijeli smo i kaznenu prijavu za elektronsko ometanje pa su se privremeno primirili.
Dakle, ovdje se radi o zloglasnom Monsantu čije sjeme mnogi nazivaju sjemenom zla.
Cijeli razvijeni svijet je zabrinut, alternativni mediji su probili blokadu pa je Monsanto konačno razotkriven, a počinju i suđenja protiv njega za zločin nad čovječnošću.
Ono što nas truje je (chemtrails) ili smrtonosno smeće kojim nas zaprašuju, a sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen.
Viđeno je i nad našim nebom, ali o tome ne smiju pisati mainstream mediji koji su ili u vlasništvu Židova ili pod kontrolom komunističkih recidiva.
Posljednjih godina je u tijeku intenzivna eskalacija ovih operacija zaprašivanja. Iz raznih dijelova svijeta stižu uznemirujuće vijesti o povećanju infekcija dišnih putova, bolesti i patologija koje pogađaju upravo populacije najizloženije ovim zračnim zaprašivačima.
Također stižu izvještaji o čudnim meteorološkim fenomenima s opservacijama neobičnih oblika oblaka.
Kombinacija zločina (zrak, hrana, voda)! Je li prepoznajete novi Autschwitz?
U Kaliforniji su bila dva masovna uginuća ribe pred obalama Los Angelesa nakon učestalih zaprašivanja, odnosno izbacivanja smrtonosnog smeća koje se vidi prostim okom. Na nebu nisu tragovi aviona već kondenzacijski tragovi tj. otrovne čestice koje smrde!
Mesić je otvorio vrata Monsantu koji je već zasijao u Slavoniji Pionirovo GMO sjeme, Todorić prodaje argentinsko i tko zna čije sve smeće. Kukuriku vlada je izmijenila Uredbu i omogućila Monsantu da ne mora označavati GMO na svojim proizvodima. Dakle, Kukuriku koalicija je dala zeleno svijetlo 2012. godine Monsantu da krene sa trovanjem Hrvata, što praktički znači da nas već četvrtu godinu truju !
Mladost nam sve više obolijeva i umire, pojavili su se raznorazni tumori. To nije slučajnost.
Mađarski kontrolori su među sjemenjem pronašli i Pionir Mosantovo GMO sjeme i nasade. Prema Zakonu krenulo se u uništavanje prije nego se počne nekontrolirano širiti državom. Naša vlada je dužna isto napraviti što i Mađarska.
Zašto to već na radi? Zašto je naših 40 objava bilo blokirano?
Što rade mediji? Zašto šute?
Raspisali se o ustašama,a najmlađi ustaša, ako je rođen 45-te danas ima 91 godinu.
Tko je najžešći u prozivanju ustaša? Mesić ,koji je 90-ih pjevao ustaške pjesme, jednu ruku držao na srcu, a drugom u džep stavljao dolare i čekove.
Toliko je mržnje u Mesiću da je spreman otrovati cijeli hrvatski narod. Susjedi pričaju da su Mesićevog oca, nakon sahrane u noći iskopali iz groba i objesili u štalu, iz osvete za sve ono što im je za života radio.
Zar nam već 15 i više godina ne radi nešto slično i Mesić , Josipović čiji je otac konjem ujahao u crkvu i u Hercegovini likvidirao Hrvate…Pusići….. ?
Sad je potpuno jasno zašto je Slavoniji ukinuta stavka ekološke poljoprivrede u proračunu?
Nema ekološke poljoprivrede gdje se pojavi Monsanto!
Drugim riječima nije nam dozvoljeno proizvoditi vlastitu hranu, nameće se prodaja Monsantove frankenstein hrane koja je genetski promijenjena tako da se ne može sjeme reproducirati pa se mora ponovno kupovati kod iste -trgovačke mafije!
Zastupnici šute, jer vrlo dobro znaju što rade. Leđa im čuva EU iz koje trebamo odmah izaći jer nismo legalno ni ušli u nju, jer ne vjerujemo da su zastupnici toliki idioti i da ne znaju tko je Monsanto!
Nisu idioti, oni su ljudski politički šljam(čast iznimkama).
U Hrvatskoj je uistinu sve moguće, u Hrvatskoj je i nemoguće moguće!
Plodna i nepregledna slavonska polja su planirana za sijanje sjemena zla.
Slavonija, koju je došao posjetiti veliki Monsantov dioničar i engleski ljepotan Charles je buduće polje smrti, odnosno novi hrvatski Bleiburg koji će osigurati korporativnoj hrvatsko-srpskoj političkoj zločinačkoj organizaciji vječni mir od ustaša.
Na taj način će svi oni koji su opljačkali i zadužili Hrvatsku izbjeći zasluženi zatvor, a Englezi više neće strahovati da će jednom morati odgovarati za Bleiburg i genocid nad stotinu i više tisuća pobijenih Hrvata.
Samo treba potrovati Hrvate jer će onda nestati ustaše ( što će biti sa ostalim građanima koji nisu ustaše), a za to će se pobrinuti Orešković, zastupnici u hrvatskom saboru, mediji koji šute, Monsanto koji će sijati i Todorić koji će njihove proizvode smjestiti na svojim policama koje ćemo morati kupovati jer nećemo imati izbora.
Ali moramo i mi shvatiti da imamo djecu, unuke , buduće naraštaje za koju je naša generacija najodgovornija!?
Je li došlo vrijeme da uzmemo sudbinu u svoje ruke?
Autor: Stjepan Orešković
Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima!
Član 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

( izvor dalicom.eu / uredio anonymous)

3 komentara:

  1. Baš ste ga zasrali... Sve lijepo piše i onda k'o najgore babetine: "pričali susjedi o Mesićevom ocu..."
    Glupo i u rangu Dnevno.hr-a

    OdgovoriIzbriši
  2. https://www.youtube.com/watch?v=g1QbwhZ1nmE

    OdgovoriIzbriši
  3. Gmo je gori od kuge jer u trećoj , četvrtoj generaciji oni koji jedu gmo postaju neplodni https://www.youtube.com/watch?v=3ejwTecIEOs

    OdgovoriIzbriši