UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 21. travnja 2016.

HRVATI BUDITE SE: Orešković započeo masovnu privatizaciju Hrvatske!


OSTAJEMO BEZ SVEGA!

Tim Orešković izabran je da zada zadnji udarac Hrvatskoj?!
‘Postupak javne nabave usluga savjetnika za početnu i neovisnu ocjenu portfelja trgovačkih društava u vlasništvu Republike Hrvatske prije donošenja odluke o privatizaciji trgovačkih društava u vlasništvu RH’- naziv je javnog natječaja objavljenog na službenim stranicama, što u prijevodu znači da se traže radnici koji će procijeniti državnu imovinu, prije nego ju predaju u privatne ruke. Na popisu su čak 54 tvrtke koje su u hrvatskom vlasništvu a koje bi uskoro mogle biti vlasništvo privatne klike. Među tvrtkama koje se procjenjuju su u Hrvatske šume,  Hrvatske autoceste,  HEP, Plinacro, Hrvatska lutrija, ACI, Jadrolinija, Zračne luke, Hrvatska pošta, Petrokemija i Brijuni Rivijera.
Drugim riječima apsolutno sve što je danas hrvatsko, uskoro bi moglo biti privatno, što je samo korak do potpunog rastakanja države. Odnosno do nestanka države koja će se pretvoriti u niz sestrinskih tvrtki korporacije RH d. o. o.
Vode su nam privatizirane što znači da ‘privatnik’ može zavrnuti pipu kad bud želio, šume će nam biti privatizirane što znači da možda više nećemo moću šetati šumom bez dozvole. (S tim su već počeli). I autoceste će privatizirati što znači da ako netko odluči, više ih nećemo moći koristiti, i žalosno je da Hrvatska šuti na apsolutnu raspodjelu hrvatske zemlje u privatne ruke, odnosno u ruke elitnih glavešina o čijoj ćemo milosti ili nemilosti i ucjenama na kraju ovisiti – svi.
Kao što smo u startu pisali Tihomir Orešković je lik koji je kao zagovornik globalizma, i korporatizma radio dugi niz godina prije nego li je neizabrano, i po nama nedemokratski došao na čelu države kojom sada upravlja kao da je najobičnija tvrtka, a hrvatski ljudi njezini zaposlenici – bez ičega svojega. To je zapravo i krajnji cilj, te samo jedan korak do apsolutne kontrole stanovništva koje ne smije ništa posjedovati – po nalogu vrhuške koja zapravo vlada. I čini nam se kako je Tim Orešković u Hrvatsku poslan samo zbog toga – U ime novog svjetskog poretka Hrvatskoj zadati posljednji udarac. No, tko vidi, vidi, a tko ne….

2 komentara:

  1. neka rasproda zašto ste glasali za hdz da ste pametni nikada ne bi glasali za stranku koja je još za vrijeme rata prodavala ono što smo mi stari stjecali cijeli život,

    OdgovoriIzbriši
  2. Identicna situacija kao u Srbiji.

    I kod vas i kod nas obican narod ce patiti!

    OdgovoriIzbriši