UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 3. travnja 2016.

Velimir Tomašev (32), polubrat Stipe Drviša, poretukao je maturanticu Rebeccu u Puli




Rukometni trener Velimir Tomašev (32) slomio je nos Rebecci Tančici (18) na tri mjesta. Ima teške ozljede glave. Boji se izaći na ulicu jer strahuje za vlastiti život


Mama, noge su mi se skamenile kad sam ga ugledala. Uplašila sam se da neću moći niti koraknuti i da neću uspjeti pobjeći. Počela sam plakati i onda su noge krenule same, rekla je nekoliko dana nakon brutalnog napada teško pretučena Dankinja Rebecca Tančica (18) .

Nju je prije dva tjedna pretukao Velimir Tomašev (32) , polubrat boksača Stipe Drviša. Te subote uvečer, 20. ožujka, Rebecca, koja već sedam godina živi u Puli, s prijateljima je slavila položeni vozački ispit. Nešto prije dva sata društvo je prije odlaska kući veselo razgovaralo sjedeći na klupama u Parku žrtava fašizma.
Tad je u park pristigla grupa naoko “veselih“ muškaraca koji su počeli s razbijanjem staklenih boca. Netko iz djevojčina društva im je dobronamjerno kazao da to ne čine jer bi se netko mogao porezati na staklo, međutim, njima je to bilo dovoljno za bjesomučni divljački nasrtaj na srednjoškolce, koje su počeli tući šakama i nogama. Osim Rebecce stradali su Marko, Arnes i Boris. Maturantica se od mahnitog nasrtaja nasilnika sva krvava i onesviještena ubrzo našla u vozilu Hitne.
Zbog teških ozljeda glave i nosa je operirana u pulskoj bolnici, a trojica mladića koji su joj nastojali pomoći i obraniti je također su ozlijeđeni. Oštećen je i jedan parkirani Passat. Napadači su se razbježali, a slučajem se počela baviti i pulska policija. Trebalo im je samo nekoliko dana da identificiraju „najvatrenijeg“ među nasilnicima koji je poznati sportski trener.
- Sve to nije istina. Nemam vam ništa za reći. Pitajte policiju i mojeg advokata - bilo je sve što je kazao Velimir Tomašev.
Rebeccina majka Sandra Tančica kaže da ne želi nikakvu osvetu, ali je nju i kćer je strah za život.
- Samo želim da građani Pule znaju kakva zvijer živi među nama i djecom te da to nikad više ne ponovi - zaključila je ogorčena majka. Stipe Drviš nam je kratko rekao kako nema pojma o tome i da ne može ništa komentirati.
Odvjetnik na kojeg nas je Tomašev uputio, Milenko Ilić, rekao je da ga Velimir Tomašev nije angažirao te da ne zna ništa o nikakvoj tučnjavi.

( izvor 24.sata / uredio anonymous )

Nema komentara:

Objavi komentar