UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 19. travnja 2016.

Kako je Karamarko opljačkao 281 milijun 933 tisuće 222 kune ?



Karamarko krade narodni novac tvrtkom Soboli i laže narod ?
USKOK nikada ne misli završiti sve pljačke Karamarka i njegove tvrtke Soboli i završiti priču koju i mala djeca znaju, sa suđenjem ? To je samo dokaz da je vladavina lopova nedodirljiva. Imali smo premijera Milanovića kupljenim kreditom NLB banke sa +3 milijuna eura, imamo Karamarka koji je u velikim problemima, jer njegova tvrtka Soboli upletena je u pljačke HAC, Hrvatske pošte, afera zgrade SOA, Podravka, itd.
HDZ ćelija CK SKH ima velikog vođu, Karamarka
U Aferi Soboli Karmarko je iz Hrvatskih autocesta izvukaoje najmanje 18 milijuna 735 tisuća 635,60 kuna; iz Hrvatske pošte ukupno 88 milijuna 722 tisuće 150 kuna; iz Podravke oko 3 i pol milijuna kuna; iz više državnih poduzeća posredstvom M SAN grupe čak 31 milijun 585 tisuća kuna; iz MUP-a 139 milijuna 390 tisuća 437 kuna (koje su „zamračene u raznim javnim nabavkama u vrijeme kada je Karamarko bio ministar unutarnjih poslova). Nepoznati su mi ostali točni iznosi koji su u Aferi Soboli izvučeni iz Hypo Grupe (Karamarkova je tvrtka, naime, imala najmanje šest ugovora s Hypo Grupom u vrijeme Afere Hypo); zatim nepoznato je i koliko je tvrtka Soboli izvukla preko Pavićevog Europapress holdinga (za kojeg je Karamarkova tvrtka radila u vrijeme kada joj je današnji šef HDZ-a bio na čelu); nepoznato je ostalo i koliko su bili „teški“ ugovori Sobolija i INA-e (za koje posjedujem svu prepisku elektronskom poštom da su Soboli i INA doista poslovali zajedno i imali duži poslovni odnos); te nepoznata ostaje i točna vrijednost nekretnina u zadarskom zaleđu za koje se Karamarka višekratno javno teretilo da ih je utajio i prikrio u imovinskoj kartici. Prema dostupnim podacima, dokumentima i informacijama, Afera Soboli je, bez ovih podataka za koje je do sada bilo nemoguće utvrditi točne iznose, „teška“ nevjerojatnih 281 milijun 933 tisuće 222 kune. O aferi pranja ruskog novca druga Karamarka u Finskoj nema smisla pričati, sve je objavljeno u medijima.
Zavrzlame oko gospodarskog programa HDZ 
Kada se može vidjeti gospodarski program HDZ ? Moj odgovor je nikada a možda čak i tada. Zavrzlama je počela kada je bivša ministrica Dalić rekla da HDZ nema niti gospodarski program niti da ima blagog pojma o ekonomiji. Karmarko je upravo tada tvrdio (čitaj lagao) da je gospodarski program HDZ gotov i da se upravo završava. Nakon skandala, Karmarko mijenja priču, gospodarski program HDZ radi IFO institut u Njemačkoj. Nakon tih laži, Karamarko maše s uvezenim praznim papirima tvrdeći da je program IFO instituta gotov a kasnije na stranicama IFO instituta jasno je pisalo da program nije i neće biti gotov dp izbora !
Lijepa budućnost Hrvata ? 
Nato kadar Milanović i Kitarović i UDBAŠ Karamarko, koji je radio za Manolića, Gregurića i Mesića su budućnost Hrvatske ? Naravno da nisu. Budućnost Hrvatske je 90% osiromašenih građana koji putem referenduma daju otkaz vladavini lopova iz HDZ i SDP koalicija !

1 komentar: