UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

ponedjeljak, 4. travnja 2016.

Pomozimo Luki Jovanoviću u borbi sa opakom bolešću



MLADI SPORTAŠ RAČUNA NA SVE NAS U MEČU ŽIVOTA
Dečko sa slike, piše nam čitatelj Dražen Žodri, je moj sportski prijatelj Luka koji ima 14 godina. Luka Jovanović je mladi sportaš koji uz našu pomoć može pobijediti u meču života. Zaljubljenik je u treninge i sport općenito. Uz to što je borac, veliki je sportaš kojeg krasi sportski te borilački duh za kojeg mi borci jako dobro znamo koliko je čaroban.
Moris-098 959 1413
Sara-095 901 0819
Dražen-092 174 11 52


Luki je prema mojim saznanjima nedavno dijagnosticiran karcinom kostiju - otkriva Dražen - no na vrijeme je otkriven. Da, Luka je unatoč svemu i dalje pozitivan. Borci se ne predaju tek tako! Braćo borci, sportaši, prijatelji i poznanici ... Pozivam vas na zajednički rad, zajedničko djelovanje za pomoć našem šampionu i prije svega mlađem bratu.
Liječenje takve vrste bolesti iziskuje velike novčane izdatke. Tu nastupamo svi, udružujemo se zajedno jer je svima dobro poznato stanje u kojem se nalazimo (i kako živimo) kao država. Svaka mala pomoć je više nego dobrodošla.
Akcija je pokrenuta od strane Lukina boksačkog kluba "Arena Pula" na čelu sa Morisom Tankovićem koji je Lukin boksački trener i “Spartana Pula" na čelu sa Sarom Perić Tanković. "Spartana Pula" je dugogodišnji prijatelj sa HK "Istarski borac" za koji provjereno znam da je sudionik akcije. Stoga, može se, možemo i hoćemo! Zajedno smo jači! - Together we grow!
Za donacije i info. kontakt brojevi :
Ovdje je IBAN računa na koji se može uplatiti (račun je na Lukinu mamu):
Tamara Jovanović - HR5823800063230007358

( izvor regionalexpress.hr / uredio anonymous ) 

1 komentar: