UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

srijeda, 15. lipnja 2016.

RAT JE DOGOVOREN! TKO ĆE ODGOVARATI ZA MRTVE?



VRIJEME JE ZA POTPUNU I BOLNU ISTINU!
Milošević, Tuđman i Izetbegović su najobičniji ratni profiteri čije opljačkane novce iz tih bivših republika danas uživaju njihovi nasljednici. Miloševići su sa novcima pobjegli u Rusiju, Bakir Izetbegović je razotkriven ( nedavno je prozivao ustaše), a Tuđmanovi nasljednici navodno žive skromno, iako je poznato da je početkom 90-ih sa početnim kapitalom, tada velikih milijun DM, unuk Dejan Košutić otvorio Kaptol banku. 

Rušenje Jugoslavije su, kao i uvijek u povijesti svih ratova, inicirali Englezi i Amerikanci. Nažalost, Tuđman, Milošević, Boban (politički vrh HDZ-a je inicirao sukobe u BiH) i Izetbegović, su na to pristali. 
Englezi i Amerikanci su Slavoniju i Vojvodinu dogovorili za Monsanto ( nedavni posjet princa Charlesa Slavoniji, jednog od glavnih dioničara Monsanta, to potvrđuje). Zacrtane planove im je pokvarila dugotrajna obrana hrabrih branitelja Vukovara i međunarodna osuda.

Varijanta 'B' oslobađanja ratnog zločinca Šešelja i 'mali Haag' po kojem Srbi mogu uhititi bilo kojeg hrvatskog generala i branitelja, su samo potvrda da Englezi i Amerikanci imaju rezervnu varijantu - izazivanja novih ratnih sukoba na Balkanu. Aktualne teme ustaše, četnici ,islamski teroristi, su podloga za rasplamsavanje strasti opljačkanog i osiromašenog jednog, drugog i trećeg naroda.

Što su ratne vođe radile dok se ubijalo, palilo i silovalo?

Usred rata, raznoraznih vojski, paravojski, plaćenika, klanja, ubijanja , paleži sela i crkvi, silovanja, pljački… troje ratnih vođa Hrvata, Srba i Bošnjaka, Tuđman, Milošević i Izetbegović imaju zajedničke banke u inozemstvu i zajedničke bankovne račune za obavljanje raznoraznih transakcija. 
Za Miloševića nisu prali novce, kao što režimski mediji pokušavaju prikazati, ni Rusi ni Kinezi ni Grci, nego ' braća' Hrvati! 

Financijski transferi su išli Beograd- Cipar, Cipar-Zagreb, na tajni račun kod zagrebačke banke koji je dalje transferiran u 'Anglo Yugoslav bank limited' u Londonu, 'Bank Franco Yugoslav' u Parizu, 'IHB internacional handelsbank Ag' u Frankfurtu i 'Adria bank AG' u Beču, poznatoj udbaškoj banci koja je likvidirana čim se počelo njuškati po njoj. 

Usred rata dva glavna lidera( Izetbegović je bio druga liga) i krojača naših sudbina, Milošević i Tuđman ''ljuti suparnici', su bili većinski suvlasnici banke 'Bank Franco Yugoslav' u Parizu i za zajedničkog predsjednika banke su postavili Miloševićevog brata, Boru Miloševića!!

Čovjek mora na ovo progutati knedlu i sjetiti se svih onih koji su poginuli, ostali 100 postotni invalidi ili kasnije sebi oduzeli život i svih danas osiromašenih građana,bez posla i budućnosti! 

Je li vrijedilo 'Imamo Hrvatsku'!

Naravno da nije! Republike su se mogle i mirnim putem razdvojiti jer je to Ustav SFRJ dozvoljavao!
Kako je Slovenija bez žrtava izašla iz Jugoslavije!?

A ponovno nemamo Hrvatsku jer se za to potrudila korportivna fašistička organizacijha HDZSDP koja nas je zahvaljujući 600 ntisuća nepostojećih glasova, na prijevaru utrpala u EU!

Zbog toga mi, narod, možemo izaći iz nje bez da pitame ove zločince!

Dakle, svih ratnih godina 92.,93.,94., hrvatska vlada, po nalogu Franje Tuđmana, paralelno sa srpskom vladom, po nalogu Slobodana Miloševića, donosi odluke o dokapitalizaciji banaka u inozemstvu i rade preko tih banaka kao da se ništa nije dogodilo.

Hrvoje Šarinić, koji je više od 20 puta odlazio kod Miloševića, jedan je od potpisnika tajnih računa u Villachu.

Iz Jugoslavije je, što se zna, izneseno najmanje 150 milijardi eura i to, oko 47,7 milijardi eura iz Hrvatske, 55 milijardi eura iz Srbije, nešto manje od 10 milijardi eura iz BiH, oko 3 milijarde eura iz Crne Gore i oko 50 milijardi dolara iz Slovenije.

Operacija izvlačenja novca započela je krajem 80-ih i početkom 90-ih.
Kada se počelo otkrivati i kada se doznalo da bi se sredstva trebala vratiti državama, režim u Beogradu i Zagrebu odlučuju ta sredstva prebaciti na objedinjene tajne račune pod kontrolom Hypo grupe. 
U toj mafijaškoj mreži imenovali su 20-tak povjerenika. Glavni koordinator za Hrvatsku bio je ratni premijer i profiter Franjo Gregurić,

Na povjerenike su se otvarali šifrirani računi, a istovremeno sa Hypo grupom potpisivali skrbnički Ugovori. Potpisivanjem tih Ugovora Hypo grupa postaje skrbnik i može te novce dalje reinvestirati u svoje operacije na Balkanu. kao svoj vlastiti novac. 

Tako je Banka Hypo Klagenfurt, koja je imala temeljni kapital 25 milijuna eura , plasirala 50 milijardi eura investicija!!!
Niti jedna istraga ( istraživali su istražitelji iz Njemačke, Austrije, Švicarske) nije dokazala porijeklo novca. 

Naravno da nije jer su 'veliki' igrači u igri, a koji to lopovi vole priznati pljačku nezapamćenih razmjera u novijoj svjetskoj povijesti i vratiti vlasnicima - narodu novac!

Naravno, da to ne odgovara ni Englesko-američkoj prčiji Europskoj uniji koja je najviše odgovorna. 
Kada su novci 'odlazili' iz bivših republika ( bilo je dvostruko više novaca nego je bio dug tih jugoslavenskih republika),Bruxelless je zatvarao oči. 

Možemo samo zamisliti koliko se financijska krvna slika popravljala u tim EU državama u koje su pristizali ti silni novci. Jasno da su se reinvestirati u profitabilne proizvodnje, a naše su se paralelno i planski gasile!!

Europska komisija pere ruke iako bi morala pokrenuti istražne radnje i imenovati europskog državnog odvjetnika, 

Oni su jednostavno pilatski oprali ruke i prebacili sve na domaće pravosuđe,itekako svjesni kakvo je yugo pravosuđe. 

DORH i hrvatska policija mogu vrlo brzo vratiti sve u prvobitno stanje, jasno ako žele. 
Ako neće oni onda moramo mi, jer su to novci svih nas građana, kako Hrvatski Dome tako i svih drugih opljačkanih republika.

Pripremio: Domagoj Šalov

Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima ( Universal Declaration of Human Rights)
Član 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Sva ljudska bića su rođena slobodna i jednaka u dostojanstvu i pravima.

Podsjećamo na prisegu 'hrvatskih' zastupnika
“Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske”.


( izvor facebook: negovorumrznjeistinomprotivlazi / uredio anonymous ) 

4 komentara:

  1. "pohapsiti sve..." ▶ http://audiomare.blogspot.com/2014/06/kumovi-x-novi-generali.html
    (pardon, nismo svi anonimusi ali vjerujem da nemate ništa protiv...)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zna se da iz "nepoznatih razloga" tuđman nije želio posalti pomoć Vukovaru iako su snage bile spremne.

    OdgovoriIzbriši
  3. Menim,da se vse upletene pošlje
    na obnovljeni Goli otok.
    Glavni krivci za vse to so amerikaneri
    njihov R.BEAR uslužbenec CIA-e je vse to
    napisal,na koncu pa dejal pomirite se
    med seboj to vse je bilo načrtovano OPA BATO.

    OdgovoriIzbriši