UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 17. lipnja 2016.

ON RADI NA NOVOM UDŽBENIKU ZA NAŠU DJECU! ‘Branitelji su puš’uračka žgadija!’


ANĐELKO JURKAS

50 000 ljudi izlazi na ulice Zagreba da podrži nekakav "kurikulum".
Evo što podržavate!!

Kako bilo da bilo, Anđelko Jurkas se nakon probnog predavanja pop kulture u hrvatskim školama, izborio da ova kategorija zaživi kao izborni predmet u školama. Njegova predavanja bila su više nego zanimljiva...
Anđelo Jurkas hrvatski je publicist, pisac, glazbenik, urednik i novinar pop kulturnih tema. Hrvatskoj je javnosti uglavnom nepoznat, a nešto malo “slave” se dočepao svojim statusima kojima je iskazao izrazitu nesklonost i gadljivost prema hrvatskim braniteljima:
“Alo, Bing, može dostava tri tone antraxa i jedno pedesetak bombi na Markov trg, aktivirati i ostaviti tamo u crkvi, platit će onaj simpatični sjedokosi deform u kolicima. Cijena, prava sitnica. Šifra: Kajzer Soze”…”, kazao je Jurkas aludirajući na Đuru Glogoškog i branitelje – prosvjednike.
Istoga je dana napisao i ovo:
“Dosadno brate u Rvackoj, dvajs godina nije bilo rata, daj da se koljemo i ubijamo malo opet. Koja puškuračka žgadija, jebote zieg heil Monty Python državi”, dodatno je branitelje počastio Anđelo Jurkas koji se upravo ovih dana pohvalio sudjelovanjem na izradi udžbenika za hrvatske školarce:
“Kultura je novi nogomet. Kulturom protiv nekulture i idiotizma na svim državnim razinama. Radimo na udžbeniku (radna skupina sjajnih stručnih suradnika), već sad se škole predbilježuju za jesen i novu školsku godinu za gostovanja i predavanja. Nema labavo. Samo do kraja i dok ne ostvarimo zacrtano… “, pohvalio se novi suradnik na udžbenicima za hrvatske učenike.
Kako bilo da bilo, Anđelko Jurkas se nakon probnog predavanja pop kulture u hrvatskim školama, izborio da ova kategorija zaživi kao izborni predmet u školama.
Njegova predavanja bila su više nego zanimljiva, a i o njima je izvještavao na svom Facebook profilu:
– Razgovor s mladim fašistima. Poslije predavanja sačekuša. U predvorju gimnazije, grupica njih 5 u spitkama, ćelavi. Da jel se u pop kulturi uči o Thompsonu? Ne uči baš nema se tu što učit puno, informira se samo, spomene usput jer je na žalost kao i Severina i on izdanak vremena i prostora na kojem živimo. Glupo je zatvarat oči. – Da što ja mislim o njemu? Reko privatno ništa, a glazbeno je razina vrtića i onih ponavljača iz osnovne škole koji se nisu potrudili učiti pa im i takve površne gluposti izgledaju ko da vrijede. – Mršte se nije im pravo. Da kako to mislim, on je naš najveći pjevač. Oni to slušaju. Pa super, ako se veličina broji količinom nacionalističko-lirskih bedastoća i jeftinih rima, loših metafora, onda je apsolutno najveći. A to što ga slušate između par trofrtaljki samo je dokaz da ili nemate interesa za naučit nešto kvalitetno ili sluha – prepričao je Jurkas događaj s jednog predavanja.
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook


( izvor dnevno.hr / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar