UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

subota, 24. lipnja 2017.

Cure detalji nakon gnjusnog ubojstva dječaka: Policija, navodno, znala da su djevojčice iz doma uvučene u prostituciju


Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Javna je tajna da su maloljetnice iz Pule uvučene u ralje prostitucije.
Ubojstvo trogodišnjeg dječaka u Puli sablaznilo je i šokiralo Hrvatsku, ali i regiju, a detalji koji isplivavaju na površinu nakon stravičnog čina nisu ništa manje strašni.
“Kada je maloljetnica, koja je uz Chiaru Rojnić osumnjičena za ubojstvo njenog trogodišnjeg sina Denisa, nedavno pobjegla iz Doma za odgoj djece i mladeži u Puli, policija je bila obaviještena o tome. Također, upozorilo ih se na niz problema, pa i taj da su neke djevojčice, štićenice tog doma, možda uvučene u pakao prostitucije.
Dva ili tri dana prije tragedije u kojoj je ubijeno dijete, policajci su napravili raciju u jednom pulskom kafiću, nedaleko od Chiarinog stana, u kome se okupljaju maloljetnice, ali i elitna klijentela, među kojima su navodno i neki političari. Tijekom racije nisu našli maloljetnicu odbjeglu iz doma i nikoga nisu priveli pa sve upućuje na to da su, svojim postupanjem, samo upozorili aktere upletene u ovu mračnu, pulsku priču”, kazala je Mirjana Galo, vijećnica Županijske skupštine Istarske županije i predsjednica Udruge za zaštitu ljudskih prava i građanskih sloboda – HOMO Pula.
FOTO: 100posto
FOTO: 100posto

Djevojčice iz doma objavljuju u Facebook grupama gdje stariji muškarci traže “društvo”

Po navodima Mirjane Galo, u Puli je javna tajna da su djevojčice uvučene u ralje prostitucije.
“Iako konkretnih dokaza za sada nema, u Puli ja javna tajna da postoji mreža prostitucije u koju su uvučene i maloljetnice. Policija je upozorena i na to da su djevojčice iz doma aktivne na Facebooku, po raznim grupama u kojima muškarci traže mlade djevojke, no nitko ništa ne poduzima kako bi se to zamršeno klupko rasplelo. Smatram, stoga, da je i nakon nedavnog tragičnog događaja, koji je potresao regiju, Dom za odgoj djece i mladeži u Puli i dalje tempirana bomba koja u svakom trenutku može eksplodirati i odnijeti nove žrtve”, upozorila je Mirjana Galo.
FOTO: 100posto
FOTO: 100posto
Navodno je Chiara Rojnić izmislila priču da joj je 14-godišnjakinja, koja je sudjelovala u ubojstvu trogodišnjaka, polusestra koja će čuvati malog Denisa i to baš kako prikrila prostituciju. Osim kafića, u kojem je policija nedavno provela raciju, navodno je sumnjiva još jedna lokacija, a prema tvrdnjama jedne Puljanke, klijenti maloljetnice “kupe” i kod bijele orade kod doma.
Podsjećamo, 32-godišnjakinja i 14-godišnjakinja osumnjičene su da su se dogovorile kako će ubiti trogodišnjeg dječaka, što su naposljetku i učinile 23. svibnja u večernjim satima. Deset dana prije toga ista 14-godišnjakinja prijavila je seksualno zlostavljanje u domu, na nagovor jedne Puljanke kojoj se obratila za pomoć. Nakon ispitivanja vraćena je u dom gdje je sve i porekla. Maloljetnica je iz doma objegla 16. svibnja, a susjedi su posvjedočili kako jebaš u to vrijeme Chiara dolazila u stan u društvu nepoznate maloljetnice. Govorila je da joj djevojka pomaže oko čuvanja djeteta.
FOTO: 100posto
FOTO: 100posto

Iz doma očajnički traže pomoć, a institucije prebacuju odgovornost s jednih na druge

U slučaju ubojstva malog Denisa, loptica odgovornosti stalno se prebacuje s jedne institucije na drugu, a Mirjana Galo tvrdi da određenu odgovornost ima i policija koja je, kaže, bila obavještena na vrijeme i o odbjegloj maloljetnici, ali i upozorena na cijeli niz problema u pulskom “Sivom domu”, piše 100posto.
“Policija je sve znala, obavijestili su ih djelatnici doma, da su na vrijeme izvukli odbjeglu maloljetnicu u koja je pobjegla iz doma i premjestili ju, ili da su bar pratili njeno kretanje, možda bi nesretno trogodišnje dijete danas bilo živo. Užasno me, stoga, ljuti to što se u ovoj tragičnoj priči nigdje ne spominje krivnja policije te ću, kao vijećnica u Županiji, tražiti da se ispita i njihova odgovornost, a potegnut ću ponovo i pitanje rada Centra za socijalnu skrb koji već dugi niz godina radi vrlo aljkavo. Treba napraviti čistku u Centru, ali i stisnuti policiju koja nije odradila svoj posao. Djelatnici Doma za odgoj djece i mladeži u Puli, mogli su napraviti više, no njihova je krivnja u ovom slučaju minimalna jer su odradili sve što su po zakonu trebali – obavijestili su Centar za socijalnu skrb i policiju. Ti su ljudi u domu, u radu s četrdesetak maloljetnika, doslovno prepušteni sami sebi. Dom je toliko potkapacitiran da me ravnatelj čak molio da, kao nevladina organizacija, dođemo i pomognemo im u radu s djecom”, bila je oštra Mirjana Galo.
( izvor zagreb.info )

44 komentara:

  1. Pozdrav,
    Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Henrietta Fernando, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema s izvanrednim situacijama? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Nudimo brze i pouzdane zajmove korisnicima po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti i jasni i vrlo razumljivi. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.

    Pošaljite nam e-poštu na: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  2. Trebate li neposredni zajam za isplatu duga ili vam je potreban zajam za popravak vašeg posla? Trebate li kredit za konsolidaciju ili hipoteku? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Nemojte više tražiti jer smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme prolazili! Posudimo tvrtkama, privatnim subjektima i pojedincima s niskim interesom i pristupačnim cijenama od 2%. Možete nas kontaktirati putem e-maila putem: (sarahalvin792@gmail.com)

    APLIKACIJA PODATAKA

    1) ime:
    2) Država:
    3) Adresa:
    4) Spol:
    5) bračni status:
    6) Rad:
    7) Broj telefona:
    8) položaj na poslu:
    9) mjesečni prihod:
    10) ukupni zajam:
    11) trajanje kredita:
    12) Odredišni zajam:
    13) Datum rođenja:

    Hvala.

    OdgovoriIzbriši
  3. XMAS CREDIT NOW

    Niska cijena 1% Hitan trenutak za početak vaše poslovanje prije Božića Trebate li božićni kredit? mi sve dajemo tvrtki i pojedincima pa ako vam je potreban 12-satni hitni zajam, možemo ga odobriti bez odlaganja. Redovito, Božićni kredit trenutno je na niskoj kamatnoj stopi od 1%: kontaktirajte nas izravno na adresi

    [REMY.CREDIT1111@gmail.com]
    Naziv tvrtke: REMY.FINK CREDIT
    E-adresa tvrtke: [REMY.CREDIT1111@gmail.com]
    Tvrtka NMLS ID: 517219
    sve najbolje

    REMY.FINK ...
    Whatsapp +1 (267) 527-9284

    OdgovoriIzbriši
  4. Prijavite se za brz i povoljan zajam kako biste isplatili račune i započeli novu tvrtku ili ponovno financirali svoje projekte po nižoj stopi od 3%. Kontaktirajte nas danas putem: jennygreg35@gmail.com s iznosom zajma koji je potreban jer je naša minimalna ponuda zajma od 1.000,00 dolara za bilo koji izbor iznosa kredita. Mi smo legitimni registrirani i ovjereni zajmodavac. Možete nas kontaktirati putem e-pošte za brz odgovor (jennygreg35@gmail.com), ako ste zainteresirani za dobivanje ovog zajma, kontaktirajte nas za više informacija o procesu kreditiranja, procesu kako uvjeti zajma i kako zajam će biti prenesen na vas. Trebam vaš hitni odgovor ako ste zainteresirani.

    OdgovoriIzbriši
  5. ANDERSON SANCHES | Pozdrav, Jeste li u potrazi za legitimnim i pouzdanim pravnim / zajmodavcem? Trebate li zajam? Trebate hitnu financijsku pomoć? Trebate hitnu zajam za isplatu duga ili vam je potreban kapitalni zajam za popravak poslovanja? Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Mi dajemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište pa nas kontaktirajte danas da biste dobili instant e-mail kredita andersonsanchesloanfirm@gmail.comANDERSON SANCHES | Pozdrav, Jeste li u potrazi za legitimnim i pouzdanim pravnim / zajmodavcem? Trebate li zajam? Trebate hitnu financijsku pomoć? Trebate hitnu zajam za isplatu duga ili vam je potreban kapitalni zajam za popravak poslovanja? Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Mi dajemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište pa nas kontaktirajte danas da biste dobili instant e-mail kredita andersonsanchesloanfirm@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdrav, ovdje dolazi još jedna kreditna tvrtka koja će zauvijek promijeniti život, ja sam gospodin Patrick ovlašteni kreditni zajmodavac, ponudim kredite pojedinačnim i javnim sektorima koji trebaju financijsku pomoć uz nisku kamatnu stopu od 2%. Naše usluge uključuju: nudimo iznos od 2.000 dolara ili eura do 100.000.000 dolara ili eura
    PATRICKLOANS15@GMAIL.COM ILI WhatsApp ili Viber broj +2348154644557
    * Osobni zajmovi * Konsolidacija duga
    * Poslovni zajmovi
     * Zajmovi za studentske zajmove
    Vaša pobjeda u poslovanju s nama
    je zajamčena i nikada nećete požaliti zbog bilo kakvog zajma
    transakcija s nama, rado ćete znati zajmodavca poput mene jer
    Stavit ću osmijeh na vaše lice na kraju ove transakcije. Želim
    da se slobodno nećete nikada izgubiti ništa u ovoj transakciji
    Ako zainteresirani, ispunite ovaj obrazac i vratite se na e-poštu
    Ime :
    Zemlja:
    seks:
    Iznos potreban zajam:
    Trajanje zajma
    ispunite obrazac i vratite se na e-mail tvrtke: patrickloans15@gmail.com
    Bog blagoslovi
    Patrick krediti Tvrtka

    OdgovoriIzbriši
  7. zajam između pojedinaca

    Bok

    Ja sam pojedinac koji nudi međunarodne zajmove.
    S kapitalom koji će se koristiti za odobravanje kredita između
    osobito u kratkom i dugom roku, kako bi svi ozbiljni ljudi bili u stvarnim potrebama, vrlo pristupačna kamatna stopa
    Dajem zajmove Financije, hipoteke, zajam
    Ulaganje, Auto kredit, Osobni zajam. Ja sam
    dostupno za zadovoljiti svoje klijente u roku od najviše 3 dana
    nakon primitka vašeg obrasca za prijavu. nijedna osoba
    ozbiljno suzdržati se

    Moja adresa e-pošte: patricia06@centrum.sk

    Nazovite: +336 44 67 80 99
    Poruka: +336 75 32 47 52
    whatsapp: +336 75 32 47 52


    S poštovanjem gospođo Faure Patricia

    OdgovoriIzbriši
  8. Specijalizirani smo za financijske usluge, nudeći lokalne / međunarodne zajmove, pružajući osigurane i nezaštićene opcije zaduživanja pojedincima i surađivati na vrlo konkurentnim cijenama kredita i fleksibilnim uvjetima za ispunjavanje bilo kakvih financijskih okolnosti. Nije bitno imate li lošu kreditnu ocjenu, i dalje vam možemo pružiti brzu gotovinu za neočekivane. Obratite nam se odmah za brze i pristupačne zajmove koji odgovaraju svim proračunima i potrebama: socialfinancelimited8@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Moje ime je Patricia Martins, samohrana majka, prije nego što je moj muž umro, ostavio nas je toliko dugom, bio sam zbunjen i frustriran kako vratiti ogroman dug. Jednog dana sam prolazio preko interneta, naišao sam na svjedočenje (Pedro Gonçalo) o tome kako mu je GINA MORGAN pomogao s kreditom. Zato sam podnijela zahtjev za kredit od 85.000 eura s trajanjem od 5 godina od tvrtke putem pošte (ginamorganloancompany@gmail.com). Kad sam se prijavio za zajam, obećao sam BOGU da bih, ako bih dobio za

    OdgovoriIzbriši
  10. Apakah Anda masuk daftar hitam? Berjuang untuk mendapatkan pinjaman pribadi? Apakah aplikasi Anda telah DITOLAK karena Skor Kredit Rendah? Lebih dari COMMITTED? Keterjangkauan? Tetapi Anda tahu Anda dapat membayar pinjaman ini. Pinjaman Disetujui dalam 12 jam, Anda dapat mengirim email kepada kami di collinsguzmanfundings@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Halo!
      Apakah Anda membutuhkan pinjaman? Saya adalah pemberi pinjaman yang terdaftar dan dapat diandalkan, saya memberikan pinjaman kepada orang-orang yang mengalami kesulitan keuangan, orang yang mencoba membayar tagihan sekolah, mereka yang mencoba membeli mobil atau memulai bisnis, kontraktor, dan lembaga pemerintah sendiri. Untuk info lebih lanjut atau formulir permohonan pinjaman, hubungi kami melalui email di (gerred.breinloanlenderr@gmail.com)

    Semua ini dan lebih banyak lagi, silakan hubungi kami.

    Nama lengkap: ..........
    Nomor telepon:.......
    Pendapatan bulanan: .............
    Negara ...............................
    Tujuan Pinjaman ...........
    Jumlah yang dibutuhkan .................
    Status Pinjaman ............
    Durasi: ...........................

    Hubungi kami melalui email: gerred.breinloanlenderr@gmail.com
    Pengelolaan.
    Hubungi Speedy kredit sekarang !!!

    OdgovoriIzbriši
  12. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: (urgentloan22@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  13. Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    OdgovoriIzbriši
  14. Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    OdgovoriIzbriši
  15. Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    OdgovoriIzbriši
  16. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    OdgovoriIzbriši
  17. Trebate li zajam? Ako da! Kontaktirajte FIFO Capitals and Mortgages Limited ® za male i velike iznose kredita. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na ,,, ((FIFOCapitals@gmail.com)) ,,, Također izdati od. £ 5 tisuća funti do 100 milijuna funti za pojedince i tvrtke, kredit je otvoren za sve bez obzira na nacionalnost ....

    OdgovoriIzbriši
  18. Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    OdgovoriIzbriši
  19. Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    OdgovoriIzbriši
  20. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Kindly write us back with the loan information;
    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    OdgovoriIzbriši
  21. zdravo
    Ovo je informirati javnost da je Natwest kreditna tvrtka Otvorila financijsku priliku da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili imate bilo kakav financijski problem i trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla ili morate platiti račune s dugim i kratkoročnim trajanjem po izboru s niskom kamatnom stopom na 2% godišnje za pojedince i tvrtke.please kontaktirajte nas danas putem e-maila: (natwestloancompany321@gmail.com) Biblija kaže (Luka 11:10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onome koji kuca, vrata će se otvoriti. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molim vas, ovo je za ozbiljno mišljenje i božanstvo od ljudi Primajte naše iskrene pozdrave iz Natwest kredita tvrtke, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: (natwestloancompany321@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  22. PONUDA URGENTA ZAJMOVA, PRIMIJITE SE DANAS U KOJEM SU POTREBNI ZAHTIJEVNI ZAJAM BILO KOJE VRSTE.
    (Williamloans14@gmail.com)

    Vi ste dobrodošli u ovu tvrtku u ovoj tvrtki Dajemo osobni zajam
    i poslovnih kredita samo za kamatu od 2%, nudimo zajam od
    $ 4.000 dolara na $ 5.000.000 dolara,
    Ako vam je potreban zajam za vašu tvrtku ili plaćanje dugova, obratite nam se što je prije moguće kako bismo obradili Vašu prijavnicu

    OBRAZAC ZA PRIJAVU ZAHTJEVA ISPLATE I POVRATAK ODMAH.

    1. Puno ime: _________________
    2. Telefonski broj: __________________
    3. Država: ___________________
    4. Spol: _____________________
    5. Zanimanje: _______________________
    6. Mjesečni prihod: ______________
    7. Potrebni iznos zajma: ___________
    8. Trajanje: __________________
    9. Dob: _______________________

    Kontaktirajte naš ured s e-mail ispod Email: williamloans14@gmail.com
    WhatsApp: +2348027965239

    Pozdrav,
    Zajmovi Williams.

    OdgovoriIzbriši
  23. SVJEDOČANSTVO O NAČINU DOBITI ZAJM OD REALNOG ZAHTJEVA ZAJMA 2018

    Pozdrav svima
    Ovo je kako sam dobio moj kredit od zajmodavca genijalnog zajma
    izvrsno iskustvo s ovom online agencijom za kreditiranje, ali osjećam da je to
    dobro je obavijestiti vas gdje i kako sam dobio svoj financijski proboj

    Ja sam gospođa Carolina Russell, ranije ove godine, s kojom sam se suočio
    financijska kriza Moj posao je dolje da sam morao prodati moj auto kako bih mogao
    platiti radnike i odložiti mjenice do jednog dana, bio sam zaokupljen provjeravanjem
    oglase na mreži i pronašao sam tvrtku i odlučio sam pokušati, odlučio sam uzeti
    podebljan korak, a tvrtka mi je rekla da ću dobiti moj kredit u 24
    sati s 3% niske kamatne stope, bilo je to kao san za mene, kao u sljedećih 12-24 sata, primio sam
    moj kredit od g. PATRICK danas sam sretna žena jer je moj san konačno prošao, plaćam
    račune, povećao moj posao i glava je držana iznad vode, tako sam sretna što nude posao
    zajam i sve vrste kredita i ja savjetujem svakome od vas koji financijski utopite ili trebate zajam
    kontaktirajte g. Patrick Michaela na ovoj e-pošti: (Patrickloans15@gmail.com)

    G. Patrick je dobar i pouzdan zajmodavac
    ako ste vani tražeći zajam, ovdje vam je dobra prilika da se prijavite za hitnu i budete uspješni.
    brzo se prijaviti s njima danas i dobiti svoj kredit bez gubljenja
    Patrick Loans Ltd je certificirana i pouzdana tvrtka za zajam, a vi ćete svjedočiti o njemu
    Sve zahvaljujući gospodinu Patricku, koji mi pomažu riješiti financijski problem
    još jednom Prijavite se s njima putem ove e-pošte: PATRICKLOANS15@GMAIL.COM

    OdgovoriIzbriši
  24. Želim zahvaliti gospodinu westhoodu da mi dajem zajam. Našao sam svjedočenje o tome kako je prijatelj dobio zajam od apexloans i podnijela sam zahtjev za kredit i dobio moj kredit. Ako vam je potreban hitni kredit danas, izbjegavajte prijevare s interneta i danas se prijavite za besplatne zajmove putem e-pošte; apexloans@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  25. PRIMJENJUJU PONUDU URGENTA POTRAŽIVANJA. SADA
     
    (Luckyloans19@gmail.com)

    * Osobni zajmovi (osigurani i nezaštićeni)
    * Poslovni krediti (osigurani i nezaštićeni)
    * Zajam za konsolidaciju i još mnogo toga.
    Mi smo certifikat, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i
    dinamičan. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas
    nas na:
    Luckyloans19@gmail.com ili se obratite našem assapu +16316206195

    Sretno,
    Kupac.
    LJUBAVNI ZAJMOVI

    OdgovoriIzbriši
  26. PRIMJENJUJU PONUDU URGENTA POTRAŽIVANJA. SADA
     
    (Luckyloans19@gmail.com)

    * Osobni zajmovi (osigurani i nezaštićeni)
    * Poslovni krediti (osigurani i nezaštićeni)
    * Zajam za konsolidaciju i još mnogo toga.
    Mi smo certifikat, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i
    dinamičan. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas
    nas na:
    Luckyloans19@gmail.com ili se obratite našem assapu +16316206195

    Sretno,
    Kupac.
    LJUBAVNI ZAJMOVI

    OdgovoriIzbriši
  27. PONUDA URGENTA ZAJMOVA, PRIMIJITE SE DANAS U KOJEM SU POTREBNI ZAHTIJEVNI ZAJAM BILO KOJE VRSTE.
    (Williamloans14@gmail.com)

    Vi ste dobrodošli u ovu tvrtku u ovoj tvrtki Dajemo osobni zajam
    i poslovnih kredita samo za kamatu od 2%, nudimo zajam od
    $ 4.000 dolara na $ 5.000.000 dolara,
    Ako vam je potreban zajam za vašu tvrtku ili plaćanje dugova, obratite nam se što je prije moguće kako bismo obradili Vašu prijavnicu

    OBRAZAC ZA PRIJAVU ZAHTJEVA ISPLATE I POVRATAK ODMAH.

    1. Puno ime: _________________
    2. Telefonski broj: __________________
    3. Država: ___________________
    4. Spol: _____________________
    5. Zanimanje: _______________________
    6. Mjesečni prihod: ______________
    7. Potrebni iznos zajma: ___________
    8. Trajanje: __________________
    9. Dob: _______________________

    Kontaktirajte naš ured s e-mail ispod Email: williamloans14@gmail.com
    WhatsApp: +15186788475

    Pozdrav,
    Zajmovi Williams.

    OdgovoriIzbriši
  28. When It Comes To Personal Loans * Business Loans etc., Contact Us Today Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com ) It’s Imperative To Work With The Right Company. We Help You Get The Best Rate For Your Business Loan Regardless Of Your Credit!!! If You Are Looking For A Personal Loans * Business Loans etc., You Have Come To The Right Place. Contact Us Today For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Kindly write us back with the loan information;
    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    OdgovoriIzbriši
  29. Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    OdgovoriIzbriši
  30. Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    - Complete Name:
    - Loan amount needed:
    - Loan Duration:
    - Purpose of loan:
    - City / Country:
    - Telephone:
    - How Did You Hear About Us:

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

    OdgovoriIzbriši
  31. Trebate li osobni zajam? Trebate li zajam za plaćanje računa / financiranje vašeg poslovanja? Trebate li hipotekarni kredit? Trebate li zajam za financiranje postojeće tvrtke ili pokretanje nekog? Danas možete kontaktirati gospodina Stevena Ryana putem ovih podataka. e-pošta: stevenryanfinance@gmail.com ili whatsapp: +1 (480)993-7165

    OdgovoriIzbriši
  32. Dear Friend
    I am an accountant with UBA Bank. My name is Dr. Oliver Alawuba, the Personal Account officer to Late Engineer A. Wilson a citizen of your country, who is a contractor with the DEPARTMENT OF PETROLEUM RESOURCES (NNPC), VICTORIA ISLAND LAGOS. Hereafter shall be referred to as my client.
    On 30 JAN 2000, my client, his wife and their three children were involved in the Kenya Airways flight with registration number 5Y-BEN which departed from Nairobi to destination Lagos and all the passengers on-board and the flight crew, including his family died in this fatal air- crash on 30 JAN 2000. Since then I have made several inquiries to your embassy to locate any of my clients relatives, this has also proved unsuccessful after these several unsuccessful attempts, I decided to trace his last name over the Internet, to locate any member of his family hence contacting you.
    I have contacted you to assist in acquiring these money and property left behind by my client before they get confiscated by our bank where these money was deposits. Particularly the UBA Bank Where the deceased had an account valued at about ($6,500,000.00 Million US Dollars). Our bank has issued me a notice to provide the next of kin till ending of Feb 2019 or have the account confiscated within the next 14 official working days.
    NOTE: There is no risks or dangers involved in this deal. I have agreed with my colleagues that you will retain 40% of the total fund, my colleagues and I will take 50% while the remaining 10% is mapped out to cover the International and Local Expenses that might be incurred by both parties in the course of this transaction.
    If this proposal interest you and you are willing to assist me in transferring the money out of our bank, please forward to me immediately the following information to my personal mail:()
    1. Your Full Name2. Your Private Telephone No.3. Your Contact Address, city and Area where you live.4. Occupation5. Date of birth
    As soon as we receive the above information from you, we shall immediately file up application for approvals and payment shall follow as soon as possible.
    NOTE: I shall not contact another person till I hear from you. You should treat this transaction with topmost confidentiality because we are top Civil Servants and would not want our reputable image dented after putting in twenty years of active service in the Bank beside the bank didn't know anybody as late Engineer A. Wilson Brother or relation so whoever I present to the UBA Bank Management as next of kin should be the one to trust by the bank.

    Note: Reply to (petedudu88@gmail.com)

    Best Regards.
    Dr. Peter Okorodudu

    OdgovoriIzbriši
  33. Pozdravljam sve i želim svima sretnu novu godinu sa mojim najboljim željama.

    Kako biste pomogli cijelom svijetu u novoj godini, na raspolaganju je svima koji žele pokušati promovirati našu uslugu novca za posudbu koja je vrlo učinkovita za vašu usamljenost u stvaranju pohvalnog posla koji vas može vratiti srednji prihod da bih vam mogao pomoći.
    Kao što sam vam rekao, mi postavljamo operativne sustave kako bismo vam u našoj banci dali zajam.
    Status nije potreban, bilo da su to državni službenici, kultivatori, poljoprivrednici ili vozači itd., Dajemo im mogućnost da se uključe u našu uslugu zaduživanja kako bi osnovali vlastiti posao i imali koristi od ekonomskog podviga. pouzdan i stabilan.
    Dajemo kredite svih vrsta, bilo za ulaganja; osnovati vlastiti posao; za medicinsku njegu; za svaku kupnju ili prodaju i sve to uz kamate od 3%.
    Gornja granica za naš kredit izražena je od 2.000 do 15.000.000 eura.
    Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas.

    Whatsapp broj: +33752558642
    E-adresa: fotakisgrigorios@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  34. Pozdravljam sve i želim svima sretnu novu godinu sa mojim najboljim željama.

    Kako biste pomogli cijelom svijetu u novoj godini, na raspolaganju je svima koji žele pokušati promovirati našu uslugu novca za posudbu koja je vrlo učinkovita za vašu usamljenost u stvaranju pohvalnog posla koji vas može vratiti srednji prihod da bih vam mogao pomoći.
    Kao što sam vam rekao, mi postavljamo operativne sustave kako bismo vam u našoj banci dali zajam.
    Status nije potreban, bilo da su to državni službenici, kultivatori, poljoprivrednici ili vozači itd., Dajemo im mogućnost da se uključe u našu uslugu zaduživanja kako bi osnovali vlastiti posao i imali koristi od ekonomskog podviga. pouzdan i stabilan.
    Dajemo kredite svih vrsta, bilo za ulaganja; osnovati vlastiti posao; za medicinsku njegu; za svaku kupnju ili prodaju i sve to uz kamate od 3%.
    Gornja granica za naš kredit izražena je od 2.000 do 15.000.000 eura.
    Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas.

    Whatsapp broj: +33752558642
    E-adresa: fotakisgrigorios@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  35. Ja sam Evelyn Russell s prebivalištem u 808 NE 19. st. Oklahoma City, samohrana sam majka blagoslovljena s dvije kćeri. Već neko vrijeme tražim istinskog zajmodavca koji bi mi mogao pomoći oko zajma jer više nemam posao, sve što sam dobio su hoodlumi koji su me natjerali da im vjerujem i na kraju su mi uzeli novac bez davanja mene zajam, moja nada se izgubila, zbunio sam se i frustrirao, postalo mi je teško prehraniti obitelj dobrim obrokom, nikad više nisam želio imati nikakve veze s bilo kojom tvrtkom koja daje pozajmice na internetu. Tek kad sam upoznao Boga koji je poslao zajmodavca, koji mi je promijenio život i život moje obitelji Pomoću člana stipendije "zajmodavac sa strahom od Boga u njemu g. Larry John, bio je čovjek kojeg je Bog poslao da uzdigne moju obitelj U početku sam mislio da to neće biti moguće zbog mog prethodnog iskustva dok nisam primio zajam u iznosu od 225 000,00 USD za manje od 24 sata, tako da moj savjet svima koji zaista trebaju kredit je moj savjet da ga kontaktiraju putem ove službene adrese: - (larryjohncapitalinvestment@gmail.com). Hvala i Bog blagoslovi

    OdgovoriIzbriši


  36. Ponudite pouzdan zajam!

    Ovdje je prilika za one koji su u financijskim problemima i one koji žele financijski zamah u svom životu, dajemo kredite po vrlo povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, oni mi daju sve vrste kredita da pomognem ljudima iz financijskog stresa. Mnogi pate i potrebna im je pomoć za poboljšanje životnog statusa, mnogi su bez posla i trebaju financijsku pomoć za pokretanje poslovanja, mnogima je potrebna financijska pomoć kako bi očistili svoje račune i dugove. Evo vam mudre odluke za sada. Naša ponuda zajma je neosigurani zajam, što znači da nije uključeno jamstvo. Kao tražitelj zajma imate pravo podnijeti zahtjev za kredit sljedećim kontaktom u nastavku. E-adresa: mrscarollinalarryfastcash@gmail.com


    E-adresa: Mrscarollinalarryfastcash@gmail.com

    Pozdrav,
    Gospođo carollina.

    OdgovoriIzbriši
  37. Zdravo,
    Ja sam Mia, trenutno živim u Hrvatskoj, obiteljski sam čovjek s dvoje djece i bio sam u stanju financijskog duga tijekom ove Pandemije virusa Corone i trebalo mi je refinanciranje i vraćanje dugova. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako je Bog imao, upoznao sam ženu Božju privatnu zajmodavku koja mi je dala 50.000 eura i danas sam vlasnik tvrtke, a moja obitelj trenutno dobro radi, ako morate kontaktirati bilo koju firmu sa referenca na osiguravanje zajma bez osiguranja, bez provjere kredita, bez potpisivača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i rasporedom, molimo kontaktirajte gospođu Bianca Alessandro biancaloanfinance@hotmail.com, ona ne zna da to radim, ali ja sada sam sretna i odlučila sam ljudima dati više informacija o njoj, a također želim da je Bog više blagoslovi. Možete joj se obratiti putem e-maila: biancaloanfinance@hotmail.com ili preko njezinog Whatsapp Chat-a: +35677926593

    Hvala.

    Mia

    OdgovoriIzbriši
  38. Nuestra oferta propuesta para los clientes en el nuevo año es un compromiso positivo y total, por lo que trabajar con nosotros le brinda la máxima seguridad de obtener fondos, ya que tenemos una calificación A + en financiamiento. Franco Servicios de préstamo (FLS) a lo largo de los años ha sido altamente calificado como una de las mejores compañías en línea con una tasa de interés más barata. Si necesita financiación, no dude en contactarnos por teléfono (+1-713-389-6778) o por correo electrónico: k.frankloans@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  39. DOBRO DOŠLI: ZAJAM IZMEĐU OZBILJNIH I POŠTENIH POJEDINAKA ONLINE.
    Ponuda zajma između pojedinaca Brzi zajam da biste riješili svoje brige za manje od 72 sata. Zabranjeni ste u svojoj banci i svi vaši pokušaji u drugima i drugim financijskim institucijama do sada nisu dali ništa zbog vaše loše kreditne sposobnosti nema više brige, kontaktirajte me i za manje od 72 sata po razumnoj stopi od 2% godišnje i o vremenu otplate koje vama odgovara dajem vam zajam koji će vam spasiti život. Molimo kontaktirajte me e-poštom: marialeydi06@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  40. Dobar dan prijatelju, želio bih vas upoznati s dobrom tvrtkom za zajmove, gdje sam dobio zajam od 30,000.00 eura kada sam tražio zajam za plaćanje računa i nastavak svog života. Na televiziji sam vidio preporuke da pružaju poslovni zajam, e-mail elenanino0007@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  41. NUDIMO DONJE USLUGE KREDITA:.

    * Krediti za investitore ..........
    * Konsolidacija duga ...........
    * Hipotekarni krediti .......
    * Poslovni krediti ........
    * Lični zajmovi ...............
    * Medjunarodni zajmovi ...
    * Putni zajmovi .........
    * Vizni zajmovi .........

    Nudimo kredite ljudima kojima je potreban finansijski pomoćnik sa niskom kamatnom stopom od 3%. Da biste dobili kredit kod ove kompanije, možete reći tačan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete vratiti kredit. tako da, ako ste zainteresirani, ljubazno nas kontaktirajte sa detaljima u nastavku.
    E-pošta: protonloan2020@hotmail.com
    Mobitel / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    OdgovoriIzbriši
  42. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brzi i prikladni zajam za otplatu računa i započinjanje novog posla ili refinanciranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%. Imate nisku kreditnu ocjenu i teško je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banke i druge financijske institucije? Evo vaše prilike da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, širenje poslovanja, otvaranje poduzeća, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. kontaktirajte nas putem e-pošte za brzi trenutni odgovor. E-pošta: creditservice2020@hotmail.com ili Mobile / WhatsApp KANADA: +44 752 064 7201

    OdgovoriIzbriši
  43. Trebate li zajam? Jeste li u financijskoj krizi ili vam treba novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirivanje duga, plaćanje računa ili pokretanje lijepog posla? Imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Evo vaše prilike da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, širenje poslovanja, otvaranje poduzeća, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte: E-pošta: creditservice2020@hotmail.com ili pozivima i WhatsAppom: +44 752 064 7201

    OdgovoriIzbriši
  44. Ja sam Theresa Oliver po imenu. ali živim u SAD-u, prije nekoliko mjeseci bio sam u financijskim poteškoćama, a zbog mog očaja bio sam prevaren od strane nekoliko online zajmodavaca. i zbog moje profesije jer sam samohrana majka, s 2 djece i cijeli svijet mi se činio kao da visi na meni, a ja se žalim i raspravljam sa svojim prijateljem na društvenim mrežama, koji živi u (POLJSKA) koji me uputio vrlo pouzdanom zajmodavcu pod nazivom (gđa Antonia Rowan) iz (CREDIT-SUISSE) Loan Services, ona je bila spasiteljica koju je BOG poslao da spasi moju obitelj sa zajmom od 85.000,00 USD s kamatnom stopom od 3%, bez ikakvog stresa, kontaktirajte njezin credit-suisse147@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši