UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 29. lipnja 2017.

DOK SVI PRIČAJU O TITU, NITKO NE SPOMINJE TODORIĆA I AGROKOR. OPET SU GRAĐANI NASJELI! PLJAČKA SE NASTAVLJA!


Nedavno je objavljeno kako je dug Agrokora veći od 100 milijardi kuna i kako su mirovinski fondovi ulagali novac od naših mirovina u Agrokorove kompanje koje su sada praktički bankrotirale jer su im dugovi i do deset puta veći od vrijednosti imovine.
Već je najavljeno da će mirovine budućih umirovljenika biti 27% niže, ali to je optimistična prognoza. S obzirom da je vlada odlučila isplaćivati mirovine vojnicima HVO-a u BIH, ali i povećati do sada povlaštene mirovine te omogućiti novim zakonom da se pojavi još stotitnjak tisuća lažnih branitelja, kako bi si osigurali glasove na novim izborima, budite sigurni da vi svoju mirovinu nećete vidjeti ili će vam biti dovoljna da platite samo struju i vodu, a za ostalo su tu gradski kontejneri.
Previše je afera isplivalo u zadnje vrijeme, a najlakše ih je bilo sakriti da se pažnja javnosti preusmjeri na nebitne teme, a jedna od njih je i preimenovanje trgova. Tito, ustaše, partizani, komunisti…, uvijek iskaču u medijima kad treba skrenuti pozornost naroda s njihove pljačke.
Nakon što je Kolinda uhvaćena kako o državnom trošku privatno putuje u SAD, samo je od jednom u medija došla tema u o obveznom služenju vojnog roka i svi su se bavili time, a Kolindu više nitko nije spominjao.
Nevjerojatno je da svi ti veliki domoljubi, desničari, katolici koji mogu uvjetovati promjene u društvu, od svih važnih tema kao što su ovrhe, blokade, lihvarske kamate, nezakonito poslovanje banka i štednokreditnih zadruga…., odaberu kao najveći problem u društvu preimenovanje Trga maršala Tita u Trg RH.
Čak je i Franjo Tuđman kojeg svi kvazidomoljubi zovu Ocem Domovine, pričao o Titu u hvalospjevima.


Tuđman je bio komunist, kao i većina članova HDZ-a. Trebali bi onda promijeniti ime zračne luke jer je Franjo puno veći zločinac od Tita. Imao je državu i sve što se za vrijeme Tita stvorilo, on i njegova ekipa su uspjeli uništiti i rasprodati. HDZ bi trebao biti zabranjen. (za one budale koje misle da sam za SDP, HDZ = SDP = CRKVA = KRIMINAL).
Tito je bio diktator, ali smo za vrijeme Tita imali sve u svom vlasništvu: kuće, stanove, banke, tvornice, Inu, naftna polja, izvore vode, telekomunikacije itd.
Koju su to novu vrijednost stvorili naši domoljubi, katolici? Prodali su sve što je stvoreno za vrijeme TITA. Nisu stvorili ništa novo. Postali smo kolonija, najsiromašnija i najkorumpiranija zemlja u EU.
Crkva nije digla svoj glas protiv ovršnog zakona, protiv poreza na nekretnine, crkveni dužnosnici nisu pokušali spriječiti niti jednu deložaciju prevarenih građana, crkveni dužnosnici nisu pozvali ljude da glasaju protiv kriminalne organizacije HDZ, ali su zato osjetili potrebu da reagiraju na ”najvažniji” problem u društvu, preimenovanje trga, zbog kojeg svi živimo na granici neimaštine ili ispod nje. Briga Crkvu i desničare za vas. Njima je jedino bitan vaš novac.
Građani su opet nasjeli na prodavanje magle i guranje pravih problema pod tepih. I dalje će građani lizati oltare na nedjeljnim misama i glasati za ljude koji nas sustavno pljačkaju od nastanka ove države, a pljačkali su nas zajedno sa svojim roditeljima i u bivšoj državi. Krivce tražimo u komunistima, Srbima, a jedini krivac se nalazi u našem ogledalu. Hrvatsku su opljačkali i uništili Hrvati sa hrvatskim grbom i krunicom oko vrata.
Svi koji podržavaju HDZ, SDP, njihove satelite i Crkvu, sudjeluju u pljačkanju i uništavanju Hrvatske i ne vole ovu zemlju. Kad vidite da djeca umiru jer im država ne želi prepisati lijek, kad vidite da policija izbacuje vaše susjede na cestu jer im je ovršna mafija nabila troškove deset puta veće od stvarnog duga, kad vidite da policija otima tuđu djecu…., nemojte se zgražati. Vi ste im to dozvolili, svojim glasom na izborima, svojim ne izlaskom na izbore, svojim odlaskom na nedjeljnu misu. Oni su u manjini i bez vas ne mogu ništa. Vi ste ti koji odlučujete. Diginite glavu iz pijeska i promijeniti nešto ili prestanite glumiti šokirane građane. Samo vi znate zašto mrzite sebe i svoju zemlju!

( izvor flash.hr )

Nema komentara:

Objavi komentar