UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

subota, 24. lipnja 2017.

BRUTALNE SNIMKE IZ HRVATSKE: POLICIJSKI SLUŽBENIK UDARA GLAVNOG TAJNIKA ŽIVOG ZIDA TIHOMIRA LUKANIĆA PRILIKOM DELOŽACIJE IZ MOTOVUNA


OVO RADI HRVATSKA POLICIJA U SLUŽBI HDZ Režima! Ovako se uništava sloboda. Ovako se uništava ljudsko dostojanstvo i pravo na dom.
Policijski službenik udara Glavnog tajnika Živog zida Tihomira Lukanića.
Policijski službenici guše vijećnika županijske Skupštine Varaždinske županije Marijana Dominka.
Nakon ovih događaja nitko od interventnih policajaca nije htio dati broj značke jer su svjesni da su itekako prekoračili svoje ovlasti i da zbog ovoga mogu zaraditi minimalno suspenziju.
Marijan Dominko je pao u nesvijest prilikom policijskog postupanja. Nakon toga ga je hitna pomoć odvela u bolnicu u Pulu i dala mu infuziju.
Ovo je moderna Hrvatska koja vama može uzeti sve ali vi nemate pravo da se bunite radi toga!
izvor: globalno.org

1 komentar:

  1. Pozdrav,
    Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Henrietta Fernando, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema s izvanrednim situacijama? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Nudimo brze i pouzdane zajmove korisnicima po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti i jasni i vrlo razumljivi. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno.

    Pošaljite nam e-poštu na: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši