UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 29. prosinca 2016.

Legendarnog šibenskog policajca Juru Teskeru država će na Staru godinu deložirati iz stana




Legendarnog šibenskog policajaca i hrvatskog branitelja Juru Teskeru, njegovu suprugu i tri sina država će na Staru godinu izbaciti iz stana na Šubićevcu koji mu je na privremeno korištenje dala Policijska uprava šibensko-kninska, uz obrazloženje da već ima obnovljenu kuću u Kijevu, piše na naslovnici današnjeg Šibenskog lista. Međutim, Teskera tvrdi da mu se kuća u Kijevu vodi kao obnovljena, iako je zapravo neuseljiva i o čemu je više puta pisao dopise nadležnim državnim tijelima.
Kontaktirali smo omiljenog šibenskog kvartovskog policajaca, ali je zbog bolesti prolongirao razgovor za ŠibenikIN.
Podsjetimo, Teskeru Šibenčani najviše viđaju na njegovoj ruti oko šibenske pijace, a svima je poznato da rado pomaže ljudima u nevolji. Tako smo ga prije tri godine uhvatili kako motornom pilom pila stablo kod jednog Šibenčana koji se sa strojem nije najbolje snalazio.
Poznata je i priča kako je dvojici mladića iz Kaštela koji su bez novaca i goriva s automobilom zapeli u Šibeniku, a Jure im je nesebično dao sto kuna za benzina da se mogu vratiti kući.
Teskera u današnjem broju Šibenskog lista tvrdi da je država uplatila punu cijenu obnove njegove kuće u Kijevu, ali da na njoj ništa rađeno i da su izvođač radova i nadzornik radova izvarali državu.
Tvrdi i da nije jedini kojem kuća nije obnovljena iako je sve plaćeno, i da tu ima dosta posla za DORH i USKOK.
- Ne znam broja žalbama i predstavkama koje sam uputio županijskom Uredu za obnovu sa zahtjevom da se izađe na teren, neka se mjerodavni uvjere u kriminal na djelu. Niti sam ikad dobio odgovor, niti je itko zapitao sve te 'majstore' i nadzornike, koji su na kraju podijelili novac, što i kako rade. Neki su od njih umrli, a izvođač radova je šmugnuo u BiH – kaže za Šibenski list Teskera.
Teskera je ogorčen jer mu država nije ni omugućila otkup stana u kojem je preko 20 godina.
Najavio je i kako će mirno izići iz stana kako ne bi kolege policajce dovodio u neugodnu situaciju.

FOTO Dobri policajac Jure Teskera pomogao čovjeku ispilati stablo


( izvor sibenik.in / uredio anonymous )

2 komentara:

  1. Pozdrav,
    Ja sam gospodin Fernando Lopez privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme prilika kredita. Trebate hitno kredit jasno svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Jeste li bili presavijen od strane banaka i drugih financijskih ustanova? Potreban vam je konsolidacija ili hipotekarni kredit? Ne tražite dalje, jer mi smo tu za sve vaše financijske probleme. Mi posuditi sredstva za osobe kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij je obavijestiti širu javnost da smo pružiti pouzdanu pomoć i korisniku i da će biti spremni da vam ponuditi kredit.

    Pošalji nam se na: (fernandolopezloanfirm@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  2. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

    OdgovoriIzbriši