UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 8. srpnja 2016.

GOTOVI SMO: Kovač poslao hrvatsku vojsku na granicu s Rusijom!


JEL' NAM OVO TREBA?

Kuha se Treći svjetski rat, Hrvatska upletena!
Kako NATO kuha Treći svjetski rat, tako je u to naravno upletena i Hrvatska, koja je, kako kaže ministar vanjskih poslova Miro Kovač u Varšavi poslala  jednu satniju na istok Europe tj. na granicu s Rusijom, javlja Dnevnik.hr.
Kovač vjeruje da će naši vojnici konstruktivno doprinijeti NATO snagama svojim sudjelovanjem. Sigurno da hoće!
– Svuda gdje smo prisutni sa svojom vojskom smo bili primjereni, svugdje sam čuopohvale na račun HV-a tako da nema sumnje da ćemo na istoku Europe biti od pomoći konstruktivni i važan partner”, rekao je ministar Kovač.
Naš ministar u Varšavi će sudjelovati na summitu NATO-a, a o čemu se točno radi već su izrazili građani Europe koji rat ne žele! Hrvatska vojska na granicama s Rusijom samo je prijetnja toj zemlji a očito je da ćemo i mi, kao članica NATO-a sudjelovati u izazivanju kaosa i rata s Rusijom, što naravno ne bi sm o smjeli podržavati, jer prijetnjama ucjenama i ratom se ne može do ‘globalnog’ mira kojeg isti promoviraju dok šalju vojnike pred Rusiju!
Čitajte kako se ‘osviješteni’ ljudi bore za mir:

>>>PANIČNI POZIV KOLA EUROPOM: NATO samit u Varšavi sprema nuklearni rat! 
<<<


( izvor dnevno.hr / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar