UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

subota, 8. srpnja 2017.

Putin: "Smijem se zato što je Novi svjetski poredak završen."




Putin i Trump rekli su čelnicima G20 u facu : 'NWO je završio'! U američkom predsjedniku Putin je pronašao saveznika za uništenje novog svjetskog poretka, jednom zauvijek.
Tijekom foto-op-a između ruskog predsjednika Vladimira Putina i predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, Putin nije mogao uvjeriti globalističke čelnike okupljenih na G20, da se osvijeste. Žena u gomili pitala je Putina je li se to smiješi zato što voli Donalda Trumpa; Putin joj se nasmiješio rekavši: "Smijem se zato što je Novi svjetski poredak završen."
Putin i Trump imali su jučer zakazani 35 minutni termin u Hamburgu. No, njihov prvi sastanak licem u lice produžio se za skoro dva sata, trajao je točno dva sata i 16 minuta. Dvojica ponosnih nacionalista i branitelja svojih naroda otkrili su da imaju puno toga zajedničkog o čemu trebaju razgovarati.
To nije iznenađenje. Putin, koji se toliko dugo borio za globalističkim problemom, konačno je našao svjetskog lidera koji isto ili slično razmišlja. Ostali čelnici G20-e dolaze iz globalističke škole misli - bez djece, obiteli i najobičnije su korumpirane lutke svjetske oligarhije, radeći u interesu korporacija, banaka i tajnih društava, ne brinući o svijetu i budućnosti svojih zemalja i svojih naroda .
U američkom predsjedniku Putin je napokon pronašao saveznika za uništenje novog svjetskog poretka, jednom zauvijek. No, dok je program Novog svjetskog poretka u studenom prošle godine zadobio veliki udarac Trumpovim izborom za predsjednika, globalistički planovi nisu potpuno demontirani. Krvoproliće na ulicama Hamburga dokaz je ove neosporne činjenice. George Sorosov prepoznatljiv rukopis - Antifa i Black Bloc - bili su na poslu, razbijali su i palili automobile i terorizirali nevine ljude, pokušavajući grad pretvoriti u pakao na zemlji.
Baš kao što plaćenička vojska ISIS uzrokuje smrti i uništavanje u žarištima diljem svijeta, domaći teroristi poput Antifa također uzrokuju kaos u velikim zapadnim gradovima. Ovo je sve dio plana destabilizacije SAD-a i Europe i uklanjanje građanskih sloboda, privatnosti i prava na pristojan život.
Angela Merkel - domaćin G20 bila je previše nervozna, izgubljena, odbijajući priznati da njezine katastrofalne otvorene granice su zapravo dio scenarija globalističke elite koja koristi teroriste za stvaranje kaosa, mržnje podjela, odnosno za iniciranje globalnog sukoba između muslimana i kršćana. Događanja u Hamburgu zapravo je igra Angele Merkel, kojoj popularnost ne prelazi 5%, da stvori teror i podjele u Njemačkoj, podijele koje su joj potrebna za realizaciju Novog svjetskog poretka i njen opstanak. Već smo pisali da je Židovka Merkel visokopozicionirana masonka u Komitetu 300.
Izjava Vladimira Putina da je Novi svjetski poredak u završnoj fazi svog europskog glavnog plana veliko je olakšanje za Europu i svijet.
Kao što reče Melania Trump dok je bila zaključana u hotelu zbog svoje osobne sigurnosti: rad njenog supruga i predsjednika Putina nikada nije bio hitniji.
UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U NASTAVKU
( izaberite željeni iznos i kliknite na Buy Now nakon čega će vas prebaciti na paypall )
Zahvaljujemo na
 
 

DONATORI HVALA VAM!!

  • IVAN BRATIC-HRV 1$
  • ROBERT GRGETIC-HRV 5$
  • MATEA LACMANOVIĆ-HRV 5$
  • SANDRA BULIC-HRV 5$
  • MIODRAG VOJNIKOVIC-HRV 1$
  • ILIJA MARIĆ-HRV 1$
  • ADO BOSAK-BIH 1$
  • DAMIR PUCIC-USA 5$
  • IVAN KOVAČEVIC-AUSTRALIA 10$
  • VEDRAN RUNIC-GERMANY 5$
  • MARINA SUSTER-AUSTRIA 1$
  • NIKOLA POSAVEC-HRV 1$

Nema komentara:

Objavi komentar