UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 6. studenoga 2016.

POGLEDAJTE ČIME SE SLUŽI NATO KAKO BI PUTINA PRIKAZAO ZLOČINCEM!

HRT, NOVATV, Jutarnji (HANZA mediji), 24 SATA, Index.hr … u službi nacista šire laži kako je Rusija glavna prijetnja svjetskom miru!

SCD, 'humanitarnu organizaciju' (Bijeli šljemovi) pokrenuo je 2013. godine James Le Mesurier, bivši časnik i privatni sigurnosni konzultant, dok je radio kao direktor civilne zaštite programa podrške Siriji.
SCD tvrdi da je neutralna i nepristrana humanitarna nevladina organizacija, bez službene pripadnosti bilo kojoj političkoj ili vojnoj opciji i ima obvezu pružanja usluga, bez obzira na sekte ili političke pripadnosti.
Edukacija volontera pokrenuta je početkom 2013. godine prvenstveno kao odgovor na neselektivno bombardiranje civilnih zajednica u ratnim žarištima.
Od tada je organizacija narasla i ima preko 2850 volontera u 114 lokalnih civilnih obrana centara diljem pokrajinske uprava ( Aleppo, Latakia, Hama, Homs, Damask, Daraa….) Od listopada 2016. SCD je, kaže, spasio više od 60.000 ljudi od posljedica rata.
A kako spašavaju civile najbolje govori portal Saut front : 'SCD volonteri jedan dio dana provode u pružanju pomoći civilnom stanovništvu, a zatim se pretvaraju u pripadnike terorističkih grupa i pucaju na te iste civile'!
Ova video snimka, koja je završila na Internetu zahvaljujući Whitehelmets Bros and DahesTV, potrđuje ono što tvrdi poratl Saut front i dokazuje da SCD nije ni malo neovisan već je i te kako ovisan i u službi NWO-a.
Zahvaljujući ovoj snimci još jednom se možemo uvjeriti u laži genocidnog NATO-a čiji smo i mi, zahvaljujući u prvom redu Stjepanu Mesiću, saveznici-suučesnici u zločinima.
Pogledajte video snimku koja razotkriva servirane laži cionističkih medija koji šire propagandu da su Rusi jedina svjetska prijetnja. Šire je i naši sluganski glavni mediji: HRT, NOVA TV, Jutarnji (HANZA mediji), 24 SATA, Index.hr …. pokrivajući tako jedine svjetske teroriste: Britance, Amerikance i Izraelce!
Na dvominutnoj snimci vide se 'posljedice' ruskog i sirijskog bombardiranja civila.
( izvor istinomprotivlazi / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar