UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 4. studenoga 2016.

KRENULO RAZAPINJANJE ZVIŽDAČA: Dignuta prva tužba protiv zastupnika Ivana Pernara, hrvatskog Snowdena. Podržite ga!
Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar danas je na svojem Facebook profilu objavio kako ga Damir Ježić tuži te da traži naknadu štete od 100.000 kuna

“Danas sam primio tužbu riječkog tajkuna Damira Ježića koji traži naknadu štete od 100.000 kuna jer sam ga uvrijedio tvrdnjom da je njegov sin vozilom ubio sestre Filipović.
U objavi na facebooku Pernar je iznio šokantne informacije:
“Trudio sam se ovih 5 godina stvoriti u ljudima revolucionarni duh, duh otpora, mentalni sklop koji ne prihvaća autoritet nepoštenih institucija, način razmišljanja koji se ne pokorava zakonu samo zato jer je to zakon, već zato jer njegovu odredbu smatra ispravnom.
Moram priznati, vidim da u tome nisam uspio i da većina ljudi koji me prate na stranici žele da dajem iskaz o zlouporabi djeteta u Rijeci iako nisam kriv.
Svojom odlukom vi me tjerate da sagibam glavu pred institucijom koja me gazila zadnjih 5 godina, da pristanem na metode ucjene – “ako se ne odazovete bit ćete prisilno dovedeni” iako sam izabrani predstavnik naroda i imam mogućnost odbiti se odazvati.
 

 
Moram vam priznati da to od vas nisam očekivao, mislio sam da ćete reći – Pernar, dosta su te gazili svo ovo vrijeme, mi smo te izabrali i imunitet ti je dan da bi to cipelarenje prestalo. Ali vidim da nije, krivo sam vas procijenio.
Većina vas još uvijek vjeruje u poštenje riječke policije koja štiti ubojicu sestara Filipović samo zato jer je on sin HDZ-u bliskog tajkuna Roberta Ježića, a mene poziva na obavijesni razgovor iako znaju da nikakvih dokaza protiv mene nema, samo zato jer sam u vrhu Živog zida, a ne zločinačke organizacije.
Međutim, kao što rekoh, vi im vjerujete i prihvaćate njihov autoritet. Kako moj mandat proizlazi iz vaše volje, ja na obavijesni razgovor moram otići. Mislio sam da ćete stati u moju obranu, krivo sam mislio. Samo manjina je podržala moj stav, većina je za bezuvjetno pokoravanje sustavu. Većina nije shvatila da je moje neodazivanje na obavijesni razgovor predstavljalo čin političkog otpora, a ne bahaćenje ili pokušaj bijega od spore ali dostižne ruke pravde.
Stoga ću se umjesto pozivanjem na imunitet (pravnim putem), braniti političkim i progovoriti u Saboru o ubojici sestara Filipović i postaviti pitanje zašto ga riječka policija štiti.
Damire Ježiću, ubojico sestara Filipović sada su te usosili ti koji su te štitili sve ove godine, namjerili su se na krivog čovjeka. Montirani proces protiv mene tebi će se prvom obiti o glavu. Ako je do istine, tjerat ću je do kraja”, citira maxportal.hr
To je isti onaj Ježić koji je obećao vratiti 5 milijuna eura Sanaderovog mita, ali to nikada nije učinio.
Podsjećam da je Sanader u međuvremenu oslobođen i da pravosuđe pogoduje tajkunima i HDZ-ovcima, bojim se da ću završiti kao pas Medo”, napisao je Pernar.
Podržite zastupnika Ivana Pernara, i podijelite ovaj članak sa svojim najmilijima u dobroj namjeri sa ciljem prenošenja istine i pravde u državi kojoj je to najpotrebnije,navodi Index.hr.
 


( izvor novi-svjetski-poredak / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar