UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 13. listopada 2016.

PUTIN izdao naređenje RUSIMA: Rat se bliži vratite u otadžbinu članove obitelji koji žive na zapadu!


Kako navode britanski mediji ruski predsjednik je rekao diplomatima na svim razinama da "dovedu rođake kući u domovinu". To je otišlo dotle, navodi britanski tisak, da je rečeno da svi oni koji imaju kćeri i sinove u stranim školama, vrate svoju djecu u Rusiju iako je nekima već počela školska godina.
Ukaz se odnosi na administrativno osoblje, regionalne administratore, zaposlene u zakonodavnim tijelima na svim razinama kao i radnike u javnim korporacijama.
I dok jedni analitičari tvrde da se još ne zna zbog čega je točno donesen ovaj ukaz, drugi ukazuju na to da je ovo priprema za "veliki rat".

Trenutni odnosi između Amerike i Rusije su, čini se na najnižoj razini do sada gledajući od vremena "hladnog rata" do danas.



Predsjednik Putin je navodno naredio premještanje nuklearnog naoružanja bliže Poljskoj granici kao i obrambene mehanizme.
Ruski politički analitičar Stanislav Belkovski kaže: "Ovo je sve dio paketa mjera kako bi se elite pripremile za veliki rat".
Bloggerica Irina Azarova na svom blogu je objavila: " Haha- zamislite napola prazne škole diljem Engleske nakon što Rusi povuku svoju djecu kućama".
Sve ovo se događa nakon nešto više više od tjedan dana od odluke predsjednika Rusije da svaki grad u zemlji održi vježbe u kojima bi sudjelovali civili. Cilj je, kako se navodi, uvježbavanje akcija u slučaju nuklearnog rata.
Britanska štampa također podsjeća i da su ruski dužnosnici najavili gradnju nuklearnih bunkera u koji bi moglo biti smješteno 12 milijuna ljudi.
TPKNEWS / Dailystar / Daily Mail

2 komentara:

  1. NE nasjedajte na ove provokacije,cilj je povewćati osobnu potrošnju pućanstva jer su skladišta diljem zapada i razvijenih zemalja prepuna hrane i roba koju nemaju kome prodati a da ne govorimo o naoružanju zastarjele tehnologije koje također žela rasprodati.Hrvatska a i Srbija su tu potencijalne mušterije jer su geostrateški vrlo znaćajne i za ruse i za amere...razmislite o ovome,možda i nisam u pravu.....

    OdgovoriIzbriši