UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 30. listopada 2016.

IVAN PERNAR RASTURA SABOR I SABORSKE GLUMCE BOLESNOG EGA!




Ivan Pernar je velika prilika da se pokrenemo. U Saboru govori sve ono što i mi mislimo i pišemo po društvenim mrežama. Ovaj današnji Pernarov govor poslušajte jer će te iz njega saznati ono što niste znali ili imali prilike čuti.

Mladi Pernar otvorio nam je  oči napravivši pravu pomutnju u Saboru, a posebno se okomio na 'domoljubni' HDZ čiji zastupnici se redovito smijulje kada zastupnik Pernar govori o katastrofalnoj situaciji u zemlji, ovrhama, blokiranima, suicidima zbog RBA kredita, sluganstvu, kopanju po smeću...
Posebno im teško pada kada ih nazove vazalima i sluganima. U pravilu mu repliciraju zastupnici koji ne mogu povezati dvije smislene rečenice. Najžalosnije je što su mnogi takvi u saboru zahvaljujući izbornim prijevarama a ne zato što ih je narod birao i izabrao.
Kada netko govori istinu iz srca on ne treba čitati ni razmišljati o onome što je rekao, ali kada netko laže kad tada se otkrije. Tako se pomalo mnogi zastupnici razotkrivaju. Posebna priča su ministri. Najviše me se dojmio mali Butković kojeg je dovoljno pogledati da ti bude sve jasno.
Plenković je uistinu odabrao posebne i zanimljive likove. Tako Butković ponovno gradi Pelješki most (koji po redu), pronaći će se i nestali iz Domovinskog rata, a naglasak je na zadovoljavnje EU-a i MMF-a, odnosno plačanje lihvarskih kamata i nastvak prodaje hrvatskog blaga, Croartia Airlines je prvi koji je to ozbiljno shvatio.
Kada govorimo o EU mislimo i na potpisivanje CETA-e i TTIP-a koji su naša velika šansa, kako kaže prepametni ministar Stier. Kada pak govorimo o suradnji sa NATO-om u prvom redu mislimo na naše mlade ljude koje NATO Kolinda šalje na Rusiju i prodaju oružja teroristima (Pernar je zbog prodaje oružja teroristima danas direktno prozvao Vesnu Pusić). 
Zašto nemamo definiranu ni jednu granicu? A sve više vjerujemo da ćemo uistinu postati hot spot za izbjeglice kako mnogi neovisni stručnjaci govore? Naime, Hrvatska će po njihovoj procjeni primiti i do pet milijuna izbjeglica! Jasno među njima će biti i teroristi kako bi NATO krenuo na rasturanje Europe.
Naši HDZSDP političari godinama jedno govore a drugo rade. Vidjeli ste u našem prethodnom tekstu da je Hrvatska prodana prije nego je i stvorena i to zločincima - gremijima (hazarskim Židovima) koji financiraju sve ratove u svijetu).
Zato je Hrvatska narodna banka izvlaštena kako bi nas lihvarili i doveli u dužničko ropstvo.
Ivan Pernar je velika prilika da se pokrenemo. U Saboru govori sve ono što svi mi mislimo i pišemo po društvenim mrežama.
Ovaj današnji Pernarov govor obvezno poslušajte jer će te iz njega saznati ono što niste znali ili imali prilike čuti.
( izvor istinomprotivlazi.com / uredio anonymous )

POGLEDAJTE VIDEO

Nema komentara:

Objavi komentar