UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 3. kolovoza 2017.

Kreće FAZA 2 akcije NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE! – Maja SačerKreće FAZA 2 akcije NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE!

IMATI ILI NEMATI DOM, PITANJE JE SAD!

Maja Sačer:
Hvala od srca svima koji su sudjelovali u FAZI 1 akcije. I dalje možete slati prijedlog za ocjenu ustavnosti Ustavnom sudu budući da nema roka za predaju prijedloga.

VAŽNO! FAZA 2 IMA ROK KOJI ISTIČE 31.12.2017. Pozivam sve koji ne žele plaćati ovaj harač da pošalju podneske Saboru i Vladi već danas.

O čemu se radi?
Ovim dokumentima zaobilazimo jednu pravnu varku. O ovome nas, naravno, nisu učili na pravnom fakultetu, no psiho-sustav jako dobro zna o čemu se radi. Činjenica je da je REPUBLIKA HRVATSKA trgovačko društvo upisano u međunarodni registar trgovačkih društava s pripadajućim registarskim brojem, a ima i svoj OIB. Činjenica je da je svaka pravna i svaka fizička osoba također trgovačko društvo – zato se pišu TISKANIM slovima, npr. IVO IVIĆ. Pogledajte svoje račune za komunalije ili dopise od banaka. Uvijek nam ime piše TISKANIM slovima. Ovo je razlog. A budući da su i RH i fizičke osobe trgovačka društva, na njih se primjenjuje trgovačko pravo. To znači da su i zakoni u suštini ugovori, a dok ne stupe na snagu, zakoni predstavljaju javne trgovačke ponude fizičkim osobama – građanima, kao i pravnim osobama, za sklapanjem ugovora.
Mi ovim dokumentima obavještavamo RH, putem njenih zastupnika Sabora i Vlade, daODBIJAMO NJIHOVU PONUDU za sklapanjem ugovora pod nazivom Zakon o lokalnim porezima – porez na nekretnine.
Ovi dokumenti potpuno su valjani, ali, na žalost, ne mogu jamčiti za njihovu uspješnost u praksi budući da 99% zaposlenih u institucijama ne zna za ovo. No, kao i uvijek, nama treba BROJNOST. Zajedno smo jači. Ako nas tisuće pošalje ove dokumente, neće nas tako lako moći ignorirati. Također, u slučaju žalbe protiv poreznih rješenja, ovi dokumenti su naš dokaz, naš pravni argument protiv plaćanja ovog harača.
Postupak je vrlo jednostavan. Sve što vam treba je malo volje, malo vremena, malo papira i malo poštarine. Bez brige, nema pristojbi.
Dakle, najkasnije do 31.12.2017.:
1. Skinite predloške na ovim linkovima:

Ukoliko ne možete skinuti predloške, javite se u inbox Maja Sačer o istini i lažima

2. Ispunite u predlošcima osobne podatke, OIB te mjesto i datum – ovo je obilježeno crveno; tamo gdje ime i prezime piše TISKANIM slovima, treba ga upisati TISKANIM slovima. Nakon toga obrišite moje upute i zacrnite tekst ako je što ostalo crveno.
3. Isprintajte dokument za Sabor u 2 primjerka (može obostrano). Također, isprintajte dokument za Vladu u 2 primjerka (može obostrano) i potpišite sve primjerke.
4. Preporučam, ako ste u mogućnosti, da odnesete dokumente za Sabor u Zagreb, Opatička 1 (pisarnica), a dokumente za Vladu na Markov trg 2. Jedan primjerak će uzeti sebi, a drugi će dati vama. Na taj vaš moraju lupiti žig s datumom primitka.
5. Ukoliko ne možete odnijeti dokumente, pošaljite na jedan od sljedećih načina: a) prvo nazovite pisarnicu Sabora i Vlade, recite da im želite poslati dokument i tražite upute kako da vam vaš primjerak vrate, ili b) pošaljite Saboru, Opatička 1 i Vladi, Markov trg 2 njihove primjerke (1 Saboru i 1 Vladi) preporučeno s povratnicom, kao dokaz da su primili dokument. Sačuvajte svoje primjerke zajedno s povratnicom za eventualne žalbe na porezno rješenje.
To je to.
Samo ZAJEDNO I ORGANIZIRANO možemo nešto promijeniti. Zahvaljujem svima koji lajkaju, dijele i djeluju. 🙂


Maja Sačer pokrenula akciju: NEĆEMO POREZ NA NEKRETNINE!


Maja Sačer

Vrijeme je da se sa riječi prijeđe na djela.
U prilogu su 4 primjerka plakata “NE POREZU NA NEKRETNINE” koje možete preuzeti, isprintati te polijepiti po zidovima, stupovima, panoima… svojih ulica, opcina, gradova…
dimenzija 1000×800
Vrijeme je da se sa riječi prijeđe na djela.

Global Media Planet INFO

1 komentar:

  1. Pozdrav,
    Ja sam gospođa Henrietta Fernando privatna zajmodavca koja daje zajmove za životno razdoblje. Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Trebate konsolidaciju ili hipotekarni kredit? Ne tražite dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Posuđujemo sredstva ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili potrebne novce za plaćanje računa, da ulažu u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij kako bih obavijestio javnost da pružamo pouzdanu pomoć i korisnike te ćemo vam biti spremni ponuditi zajam.
    Pošaljite nam e-poštu na: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši