UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

četvrtak, 3. kolovoza 2017.

Bloger Krule jednom fotkom dokazao da uhljebi nemaju ni gram srama: "Put do plaće je jeben"VIJEST da su zaposleni u Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, 1. kolovoza odlučili uzeti  "pauzicu" od dva sata jer im je prevruće za rad, zatekla je i Jadranka Hodaka, poznatijeg kao Blogera Krulu.

Stoga se ekipi iz zagrebačkog ODO obratio (ne)biranim riječima i jednom jedinom fotkom.
Na njoj su građevinci koji rade na 35 stupnjeva u hladu, bez pauze i bez mogućnosti da je uzmu jer im je vruće. Naime, kad treba uzeti svoje namete, država ih neće pitati je li im bilo vruće.

Njegov status prenosimo u cijelosti:
"Ono kad ti puca kurac za sve

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, izdalo je obavijest kojom javljaju da zbog vrućina ne rade te ne primaju stranke od 12-14 sati. (čitaj - vruće im u kancelarijama).

Danas sam to čuo i udario ovu fotografiju, na kojoj su moje kolege bauštelci koji rade na 35 stupnjeva (to je 35 u hladu, na suncu preko 40).

Put do plaće je jeben... jer mi koji radimo u privatnom sektoru prvo svojim radom moramo namiriti gore navedene kojima je vruće u kancelarijama, ne bi li oni dobili svoje plaće... a tek onda mi... mi koji smo zadnji isprdak... zadnje govno za kojim nitko ni vodu ne vuče.

Vi iz te općinske, vruće državno odvjetničke kancelarije... jebo vam ja Krule mater... i da... možete me tužiti i ganjati... i kad me ulovite, što i nije problem jer sam ću se odazvati na vaš poziv... samo iz razloga da vam u živo još jednom jebem mater... i to na sudu, da uđe u zapisnik velikim slovima.
Pu pička vam materina da vam pička materina!". 

( izvor index.hr ) 

Nema komentara:

Objavi komentar