UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

ponedjeljak, 2. listopada 2017.

Bez milosti prema ikome: Španjolska policija tuče i katalonske vatrogasce ( VIDEO )


Katalonski vatrogasci pokušali su stati u obranu građana koje španjolska policija bjesomučno tuče u pokušaju da ih spriječi od glasanja na referendumu za nezavisnosti te pokrajine.
Mediji iz Katalonije objavili su video na kojem se vidi kako katalonski vatrogasci štite građane, ali se niti njih nije štedilo.

Pogledajte kako je to izgledalo:


1 komentar:

  1. Pozdrav,
    Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Victoria Salgado, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema u hitnim slučajevima? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti više jer to je vaša prilika da postignete svoje snove. Nudimo brze i pouzdane korisničke zajmove po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti jasni i vrlo razumljivi. Naše transakcije su 100% sigurne i zajamčene.

    Pošaljite nam e-poštu na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši