UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 7. travnja 2017.

Amerika, Izrael i Britanija nastavljaju svoju prljavu igru bombardiranja civila, zatim lažno optuživanje i podržavanje terorista



Predsjednik SAD-a Donald Trump rekao je u ubraćanju putem televizije da je iz te baze izveden napad kemijskim oružjem


Trump je trebao pozvati cijeli svijet da unište Ameriku, Izrael, Britaniju i Saudijsku Arabiju, jedine svjetske teroriste!
SAD je izveo napad projektilima na zračnu bazu u Siriji kao odgovor na navodni napad kemijskim oružjem na grad koji drže pobunjenici. Pentagon je izvijestio da je tijekom noći ispaljeno 59 Tomahawka s razarača na istoku Sredozemnog mora.
Predsjednik SAD-a Donald Trump rekao je u obraćanju putem televizije da je iz te baze izveden napad kemijskim oružjem te je pozvao sve civilizirane nacije da pomognu u borbi protiv Sirije, prenosi BBC. Sirijskog predsjednika Bashara Al-Assada nazvao je diktatorom koji je napao nevine civile koji su umrli sporom i brutalnom smrću. Poručio je da je sprečavanje širenja i upotrebe kemijskog oružja u interesu nacionalne sigurnosti SAD-a.
Trebao je pozvati cijeli svijet da unište Ameriku, Izrael, Britaniju i Saudijsku Arabiju, jedine svjetske teroriste!
Iz Sirijske promatračnice za ljudska prava izvijestili su da je poginulo barem četvero sirijskih vojnika te da je baza u napadu potpuno razorena. Guverner sirijske provincije Homs Talal Barazi rekao je za Reuters da u napadu ima mrtvih. Iz Rusije su stigle osude napada. Šef odbora ruskog senata za sigurnost i obranu Viktor Ozerov rekao je da je ovaj napad čin agresije na članica UN-a, dodajući da će Moskva sazvati hitni sastanak Vijeća sigurnosti UN-a.
Izraelski premijer i zločinac koji je i izvršio kemijski napad na civile Benjamin Netanyahu izdao je priopćenje u kojem kaže da potpuno podupire napade. Licemjer je izjavio da je predsjednik Trump poslao je jaku i jasnu poruku danas da upotreba i širenje kemijskog oružja neće biti tolerirana. I druga zločinačjka zemlja Saudijska Arabija podržala je napad.
Američki državni tajnik Rex Tillerson rekao je da Washington prije napada nije kontaktirao rusko vodstvo ni na kojoj razini.Jasno, Izraelci su kemiskim oružjem pobili civile, židovski mediji okrivili Assada,a NATO batina pokazala mišiće i još napali Ruse, rekavši da su ili sukrivci za napad kemijskim oružjem ili nekompetentni jer nisu osigurali i uklonili kemijsko oružje.U ovotjednom kemijskom napadu u Khan Sheikhounu ubijeno je najmanje 70 ljudi, od kojih su mnogi djeca. Sirijska vlada odbacila je odgovornost za napad, piše Večernji list.
Tko su Amerikanci, Britanci i Izraelci da kroje pravdu u cijelom svijetu? Oni su bolesni psihopati i najveći svjetski teroristi protiv kojih treba ustati cijeli normalni svijet /pogledajte video/
( izvor istinomprotivlazi /uredio anonymous )


4 komentara:

  1. Mislite li za dobivanje zajma? Jeste li ozbiljno potrebni hitni zajam za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugu? Ovo je vaša prilika da postignete svoju želju, dajemo osobne zajmove, komercijalne zajmove i zajmove tvrtkama i sve vrste kredita s 2% kamata za više informacija. Kontaktirajte nas putem e-maila (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  2. ANDERSON SANCHES | Pozdrav, Jeste li u potrazi za legitimnim i pouzdanim pravnim / zajmodavcem? Trebate li zajam? Trebate hitnu financijsku pomoć? Trebate li trenutačni zajam za isplatu duga ili vam je potreban kapitalni zajam za popravak vašeg posla? Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Mi dajemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište pa nas danas kontaktirajte da biste dobili trenutačni kredit danas. Pošaljite nam e-poruku na adresu: (andersonsanchesloanfirm@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na: infocreditfinance768@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Поздрав свима!
    Ја сам Маја, тренутно живим у Сомбору, Србија. Тренутно сам удовица са Двоје деце и заглавила сам у финансијској ситуацији у септембру и требало ми је да рефинансирам и платим рачуне. Покушао сам тражити кредите од различитих кредитних фирми, приватних и корпоративних, али никад са успехом, а већина банака ми је одбила кредит. Али како би Бог то имао, мене је у задругу увео човек Божји, приватни зајмодавац који ми је дао зајам од 90.000 евра и данас сам власник предузећа, а моја деца тренутно добро напредују, ако морате контактирати било коју фирму у вези са осигурањем зајма без обезбеђења, без чека, без су-потписника са само 2% каматне стопе и бољим плановима отплате и распоредом, контактирајте господина Дантеа Паола путем е-маила: dantecooperativehelp@hotmail.com Он не зна да то радим, али сад сам пресрећан и одлучио сам да људи више знају о њему, а исто тако желим да га Бог више благослови. Можете га контактирати путем е-маила: dantecooperativehelp@hotmail.com за брзи разговор на цхату или вхатсапп / +35677926593

    Хвала
    Маја

    OdgovoriIzbriši