UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

nedjelja, 25. rujna 2016.

KENNETH O'KEEFE: BRITANIJA, AMERIKA I IZRAEL SU JEDINI SVJETSKI TERORISTI!



Zašto Tony Blair i George Bush nisu već na doživotnoj robiji?
Bivši američki marinac i ratni veteran Kenneth O'Keefe u izravnoj emisiji u živo predstavniku Washingtona sasuo u lice sve što misli o Engleskoj, Americi, Izraelu, Bushu, Blairu, Obami, Cameronu...

'Kako je moguće da netko tko je psihički zdrav može misliti da SAD i Velika Britanija mogu biti u poziciji da kažnjavaju bilo koga?
Odakle im pravo da kažnjavaju bilo koga za bilo kakve ilegalne radnje?
Imamo Irak, sa milijun, sada vjerojatno i dva milijuna mrtvih a nismo se čak ni ispričali za to, sjetimo se Vijetnama gdje smo bacili 20 milijuna bombi, više nego što je bačeno u oba svjetska rata. Uništili smo jako puno zemlja, osakatili i silovali na cijeloj planeti.
False flag, inscenirani napadi, o tome trebamo govoriti. Internacionalno zakonodavstvo se ne primjenjuje. Mi živimo po drugom zakonu, zakonu džungle gdje bogati i moćni određuju što se može, a što ne. Irak je najbolji primjer.
Zašto Tony Blair i George Bush nisu već na doživotnoj robiji?
Zato što se zakon ne primjenjuje. Oni su ratni zločinci i trebaju da budu u zatvoru do kraja života. Na njima treba primijeniti njihova pravila za zločine koje su učinili. Sve ove vođe, svi ti političari su samo marionete jer oni ne rade za ljude niti za demokraciju, oni su najobičnije sluge bogatih i moćnih koji vladaju svijetom, a to su bankari koji kontroliraju zalihe novca i zarađuju velike količine novca bez obzira da li imaju dobra ulaganja. Oni su ti koji postavljaju i kontroliraju političare.
Obama i Cameron kojeg je zamijenila još gora Theresa May su marionete koji čitaju isti dostavljeni scenarij, a to je da nam treba novi rat.
Sve više ljudi, usprkos masama koje ništa ne znaju jer su u transu sa glupim stvarima kao što su X-faktor i Američki idol, u cijelom svijetu shvaćaju što je istina, shvaćaju da postavljeni političari od bankara koriste povjerenje i predstavljaju zapravo Agendu - 'Projekt Veliki Izrael'.
Oni su najobičnije bijedne političke prostitutke.
Projekt Veliki Izrael se zasniva na destabilizaciji nacija koje okružuju Izrael gdje oni žele ostvariti zacrtani san, Veliki Izrael od Eufrata do Nila i sve do Istočnog mediterana. Ovo je san psihopata, a plan provode na način da destabiliziraju vlade i kreiraju međuvjerske sukobe i to više nije upitno.
Ali ja želim da se vratim na ono što ovaj gospodin iz Washingtona govori kako Amerika ne želi da se uključi ili Obama ne želi…. o čemu to govorite, koga lažete?
Amerika daje oružje za rat, direktno preko AL-Qaida.
Zamislite, Al-Qaida nas predstavlja!?
Oni su najgora vrsta psihopata, rade samoubilačke napade, truju ljude plinom. Pobunjenici u Siriji su koristili sarin-gas, a ne režim Bashar al Assad-a.
Mi znamo da predsjednik SAD naoružava ljude koji su na listi terorista SAD. Njega treba osuditi za pomaganje podržavanje terorističkih organizacija.
SAD, Izrael i Velika Britanija su najveći teroristi na planeti.
Naši 'mlađi partneri' u AL-Qaidi su samo grupa terorista koji surađuju sa nama, svako igra različitu ulogu, ali zajedno rade za isti cilj, a to je da bi se održao ovaj užasan rat koji imamo, da bi se stalno održavao rat jer je rat za bankare veliki biznis.
Rađaju se generacije strašila degenerika kojim nas plaše, ali činjenica je da je Obama samo jedna marioneta i ratni zločinac kao što su bili njegovi prethodnici, svaki predsjednik prije njega.
Zato nemojte da govorite javnosti da SAD nije umiješan. Amerika je umiješana i daje oružje ljudima koji su apsolutne psihopate.
Amerika nikada nije bila zainteresirana ni za što drugo osim za ratove. Amerika je u stalnom ratovanju jer bankari kontroliraju političare i oni provode 'domaće zadatke' koji su im dali banksteri da bi zaradili veliki novac. Zato oni žele novi rat.
Projekt Veliki Izrael traži da se destabilizira svaki arapski režim koji ima neku vrstu autonomije i samo opredjeljenje. Svaki režim u arapskom svijetu koji nije marioneta ne smije se tolerirati. A koje nacije napadamo? One koje nisu marionete.
Mi ne napadamo Saudijsku Arabiju koja je najveći prekršitelj ljudskih prava u toj regiji, javno odrubljuju ljudima glave, sijeku šake. Mi tom režimu dajemo oružje i to ne predstavlja nikakav problem.
Dvoličnost i licemjerje SAD i zapada ne može se izmjeriti jer je ogromno, a ljudi koji ih predstavljaju kao ovaj čovjek iz Washingtona ne čini nikakvu uslugu ni sebi ni svojoj zemlji. Činjenica da će američki sinovi i kćerke ponovno biti korištene za rat, a ovi koji nikada ne idu u rat, a pretvaraju se da su zabrinuti za ljude iz Sirije neće žrtvovat svoju djecu.
Želim da ovaj čovjek pošalje svoje sinove i kćerke i svoju unučad u Siriju. Kada ovo postane veći sukob, doći će do trećeg svjetskog rata. Treći svjetski rat i to nije nikakva šala. Nadam se i molim Bogu posebno za one u vojsci da će odbiti naređenje jer veći broj ne podržava napade na Siriju. Amerikanci se pomalo osvješćuju i vide istinu. Znam da su se oni na vlasti počeli jako plašiti za svoje bijedne živote jer strahuju da će viši činovi u vojsci odbiti naređenje', završio je paljbu bivši američki marinac i ratni veteran, Kenneth O'Keefe iz Londona.
Ovim javnim priznanjem Kenneth je stavio i svoj život u opasnost jer je prozvao svjetske vladare i moćnike, a oni su poznati po tome da uklanjaju svakog tko ih pokušava inkriminirati. Kako sam navodi na svom blogu 1. ožujka 2001. godine odrekao se američkog državljanstva.
Što reći na ovo?
Pouzdano znamo da se pojedini kupljeni političari žele izvući iz ovoga, ali se boje za svoje živote jer su uzeli novce, mnogi američki vojnici žele se vratiti svojim obiteljima. O'Keefe i drugi potvrdili su ono što pišu svi oni koji probijaju medijske blokade. Mnogi su shvatili da ovo vodi ka uništenju cijelog čovječanstva, uništenju konstrukta zvanog bjelaštvo kojeg zagovaraju hazarski Židovi, a jedan od najglasnijih među njima je uvaženi harvardski nagrađivani profesor Noel Ignatiev.
Treba ih zaustaviti na bilo koji način jer ONI SU NOVI NACIZAM!

( izvor istinomprotivlazi.com / uredio anonymous ) 
(10 glasova)

1 komentar:

  1. svaka čast Kenneth,, na hrabrosti da kažeš ono što nije teško shvatiti .POtpuno si pravu,,,,ova situacija zna se kome odgovara, neki im u tome pomažu na ovaj ili onaj način, a ostalima se jako vješto manipulira...

    OdgovoriIzbriši