UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 2. rujna 2016.

Akcija OSA: U Istri zaplijenjeno 8,5 kilograma heroina, uhićeno šestero ljudi


PAZIN - Policija je u Istri zaplijenila 8,5 kilograma heroina i uhitila šest osoba, a više detalja o tom istraživanju kodnog naziva 'OSA' bit će objavljeno u petak u policijskoj postaji u Pazinu, priopćio je u četvrtak MUP.
Predstavnici Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Rijeka također će se osvrnuti na svoj rad na području Istre, stoji u pozivu.
Prema neslužbenim podacima policajci su uhitili šest osoba te su zaplijenili osamdesetak kilograma materije za miješanje s heroinom radi dobivanja na masi. (Hina)


Damir Kajin :"Konačno. Ako sada ne dođete do vrha političke hobotnice nećete nikada. Nadam se da će ova šestorica pričati. Sada mi je jasno zašto je jedna osoba u društvu jednog ambasadora bila silno zabrinuta. Govorim vam godinama u što je lokalna vlast pretvorila Istru. Narod zbog kontroliranih novina ne želi progledati. Prof. Sakoman kaže- Što je lokalna sredina korumpiranija, to je problem droge u toj sredini veći. 
Znate li vi što je 8.5 kg heroina? O narko festivalima neću. Gospodo u policiji, što ste dosad čekali? Ovo je špilja razbojnička." 


Damir Kajin :"KOMENTAR NA IDS-ovu PRESICU- Kada vam se ustupi Katarina ništa. Monumenti ništa. Sada bi Muzil. Mutili ste sa Mirnom i Purisom . Vi bi da vaši pajdaši kupuju hektare i hektare za 1 do 2 kune kako bi poslije to preprodavali za 100-tine tisuća eura. Odite do Mittona u Bale ili San Giorgio. Govorite o 800 mil.kn šta Istra daje. To je danas 500. Pa veca je dobit Adrisa od tih 500 mil kn. U Istri se 2013 uprihodovalo 7.6 mlrd javnog novca, a ovdje je ostalo ili se vratilo 6.9 mlrd kn. Problem je bezobrazno rastrošna i stranački ekipirana lokalna uprava te od IDS-a zakupljen Glas Istre. Pa samo za fešte trošite 50 mil kn."
Damir Kajin
9 hrs
Konačno. Ako sada ne dođete do vrha političke hobotnice, nećete nikada. Nadam se da će ova šestorica pričati. Sada mi je jasno zašto je jedna osoba u društvu je...
See more
PAZIN - Policija je u Istri zaplijenila 8,5 kilograma heroina i uhitila šest osoba, a više detalja o tom istraživanju kodnog naziva 'OSA' bit će objavljeno u petak u policijskoj postaji u Pazinu, priopćio je u četvrtak MUP. Predstavnici Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Ri...
IPRESS.RTL.HR

( izvor ipress.rtl.hr / uredio anonymous ) 

Nema komentara:

Objavi komentar