UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

utorak, 7. studenoga 2017.

Hoće li ovo šokantno otkriće konačno zaustaviti suludu globalnu kampanju mikročipiranja ljudi?


Hoće li ovo šokantno otkriće doktorice Katherine Albrecht, koja je stručnjak kada su u pitanju mikročipovi, konačno zaustaviti suludu globalnu kampanju mikročipiranja ljudi?

Naime, Katherine Albrecht je istraživanjem uspjela dokazati kako ‘VeriChip’ uzrokuje brzorastuće, agresivne tumore kod životinja. Ona sad sumnja kako će se isto događati i s ljudima nakon što počne masovna kampanja mikročipiranja ljudi, koja u Americi sve više dolazi do izražaja.
U nizu znanstvenih članaka objavljeno je kako se u miševe i štakore unosio RFID uređaj nakon čega bi se razvili agresivni tumori, koji su u 1-10 posto slučajeva bili smrtonosni. Oni bi se razvili u tkivu koji okružuje mikročip, a to su i potvrdili ostali istraživači.
Prvi takav slučaj kod životinja otkriven je kada su vlasnici psa koji je primio ‘VeryChip’ kontaktirali Albrecht obavještavajući doktoricu da im je pas uginuo. Kasnije se ispostavilo kako je pas umro od tumora uzrokovanog unosom mikročipa.
Zatim je Albrecht kroz brojne studije dokazala da je uzrok tumora bio mikročip ugrađen u psa. Od tog istraživanja je prošlo nekoliko godina jer se ono pokušavalo zataškati, sve dok nije napokon o tome pisao ‘Associated Press’ (AP).
Nakon četveromjesečne istrage, AP je objavio rezultate istraživanja, ali i vijest kako je ‘VeryChip’ nagrađivana tvrtka koja je dobila odobrenje za ugradnju mikročipova u ljude od strane FDA (Američke agencije za hranu i lijekove).
“Ovo otkriće sve će promijeniti. Tko bi želio preuzeti toliku odgovornost za vlastito zdravlje”, rekla je Albrecht koja je izrazila zabrinutost za one koji su u sebe već ugradili ‘VeryChip’.
Izvor : Antichips.com/Nezavisni.hr

2 komentara:

  1. Pozdrav,
    Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Victoria Salgado, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema u hitnim slučajevima? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti više jer to je vaša prilika da postignete svoje snove. Nudimo brze i pouzdane korisničke zajmove po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti jasni i vrlo razumljivi. Naše transakcije su 100% sigurne i zajamčene.

    Pošaljite nam e-poštu na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši