UKOLIKO STE U MOGUĆNOSTI DA PODRŽITE DALJNJI RAD NAŠEG BLOGA MOŽETE TO UČINITI DONACIJOM PUTEM PAYPALL-a U PROZORU DONACIJA

petak, 17. veljače 2017.

Farmaceutska industrija planira cijepiti djecu još u majčinoj utrobiFarmaceutska industrija radi veliki korak dalje u svom naumu ostvarenja profita – osim za trudnice, planiraju i cjepiva za nerođenu djecu!
Ta bi cjepiva buduća majka primala dok je u visokom stupnju trudnoće. S obzirom na to da nema pouzdanih nezavisnih istraživanja o tim cjepivima, treba se zapitati kakav ona utjecaj imaju na trudnicu i njezin plod.
Biste pristali na cijepljenje kada biste znali da je vaše dijete tek dio eksperimenta i testiranja novog cjepiva od strane farmaceutske industrije?
Da bi se neko cjepivo uopće moglo smatrati sigurnim i djelotvornim, ono mora proći cijeli niz znanstvenih analiza. Stoga se moramo zapitati kako je moguće da su u pripremi cjepiva za buduće majke čije djelovanje još nije u potpunosti ispitano.
Opasnosti skrivene u cjepivima
Danas je poznato da su u cjepivima prisutni kemijski dodaci, poput aluminija, formaldehida i žive. Ti dodaci se dovode u vezu s brojnim autoimunim i neurološkim poremećajima u djece. Stoga u svijetu postoji sve veći broj roditelja koji ne žele cijepiti svoju djecu.
Otkako su u drugoj polovici 80-ih uvedena neka nova cjepiva, broj djece oboljele od autizma, ADHD-a, alergija na hranu i crijevnih bolesti znatno je porastao. Na cjepiva su osobito osjetljive osobe sa specifičnim mutacijama mitohondrija. Njihov organizam nije u stanju detoksicirati i eliminirati otrove, poput aluminija i žive, pa u njihovu tijelu nakon cijepljenja mogu nastati višestruka oštećenja organskih sustava.
Cjepivo za trudnice protiv gripe
Unatoč postojanju dokaza o štetnosti cjepiva, američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) predlaže da se sve trudnice cijepe protiv gripe i hepatitisa B kako bi se “zaštitilo njihovo još nerođeno dijete”. Kad je riječ o cjepivu protiv gripe, nije provedena detaljna studija njegova utjecaja na trudnice i plod. Osim toga ne postoje dokazi koji bi potvrdili da ono doista sprečava obolijevanje od gripe.
Farmaceutska industrija brižno skriva dokumentaciju koja dovodi u vezu timerosal, konzervans iz cjepiva protiv gripe koji sadrži živu, s poremećajima govora, autizmom i poremećajima spavanja. Kako upozoravaju znanstvenici, “Zdrav razum nalaže da nije baš mudro ubrizgati jednu od najotrovnijih supstancija u tijelo trudnice”.
U trenutku kada vi ili vaše dijete primite cjepivo, ne možete sa sigurnošću znati kakav će učinak ono imati na vas:
– hoće li povoljno djelovati na vaš imunitet?
– hoće li uzrokovati bolest koju bi zapravo trebalo spriječiti?
– hoće li prouzročiti kakve neurološke poremećaje?
Ništa od toga ne možete znati, a nakon cijepljenja vam preostaje samo čekati.
Cjepivo protiv hripavca
Prema preporuci CDC-a, cjepivo protiv hripavca, difterije i tetanusa trudnice bi trebale dobivati u kasnijoj fazi trudnoće kako bi se preko posteljice imunitet prenio na fetus. No Centar pritom ne navodi činjenicu da cjepivo protiv hripavca sadrži vrlo opasan sastojak – bakterije pertusis. Ove toksične bakterije mogu izazvati upalu u cijelom tijelu, a na kraju i encefalitis te trajno oštećenje mozga.
Još 2011. godine CDC je ponudio objašnjenje zašto bi trudnice trebale dobivati cjepivo protiv hripavca. Naime, smatraju da je prerano cijepiti djecu u dobi od dva mjeseca, kada neka od njih obole ili umru od hripavca, te da im je bolje dati cjepivo dok su još u majčinom trbuhu.
Budući da je hripavac vrlo rijetka bolest, ima li smisla milijune djece izlagati mogućim opasnim posljedicama cjepiva, čija djelotvornost nikad nije dokazana?
Jeste li znali?
Djeca koja nisu cijepljena u pravilu su zdravija od one cijepljene te puno rjeđe obolijevaju od kroničnih bolesti. Cijepljena djeca imaju 30 posto veći rizik od autizma, bolesti uha, astme, ADHD-a i alergija. To vam mogu potvrditi i brojne mame u svijetu u čijim obiteljima su, primjerice, neka djeca cijepljena, a neka nisu.
Moguće nuspojave i negativni učinci neispitanih cjepiva:
anafilaktički šok
meningitis
poremećaji krvotoka
kronični reumatoidni artritis
encefalitis
gubitak kose
poremećaji imunosnog sustava
poremećaji limfnog sustava
multipla skleroza
ekcem i druga kožna oboljenja
iznenadna dojenačka smrt
tinitus (zvonjenje u ušima)
upala krvnih žila
Autor: Snježana Horvat
Izvor: Alternativa Za Vas

4 komentara:

 1. Trebate li brzo, hitno i siguran kredit? kontaktirajte financialdepartment.online@gmail.com

  OdgovoriIzbriši

 2. Hvala Bogu za moj život. Molim te, Dragi Dragi prijatelji, ovo je svjedočanstvo koje moram podijeliti. Moje ime je gospođa Helen Verhoeven, nisam znala da postoji fer zajmodavac na internetu. Ovdje je moja priča, ja sam tri puta niz lenders s kojima sam se susreo kako bih se prijavio za zajam na mreži, platio sam mnogo novca da bih im pokušao dobiti zajam, nisu mi više mogli odobriti zajam, a svi su me prevarili i uzeo moj novac. Ali prije dva tjedna bio sam veoma potreban za zajam za isplatu duga i poboljšanje poslovanja, tako da imam prijatelja koji mi je poslao župnika čija je on-line ime g. Adams Eric kojemu sam kontaktirala, a on mi je pomogao. Isprva sam se bojao poslovati s njim jer je također bio na Internetu, ali sam se odlučio pouzdati u njega jer je moj prijatelj također pomogao s kreditom. Zato sam bio registriran za njegov posao i on je uzeo sve moje detalje i odobrio mi zajam od 40.000 dolara koje sam pitao. Sada sam vrlo sretan što imam zajam i pronašao iskrenu vjerovniku. Molim vas da prihvatite moju zemlju, savjetovat ću vam se da se prijavite ako vam je potreban zajam. Zajmim vam sve što obećavam podijeliti ovo svjedočenje i promicati njegovu tvrtku nakon što dobije zajam od njega, što sam učinio. Ovdje je g. Adams Eric email: adamseric01@yahoo.com] ili [companyloan167@gmail.com

  OdgovoriIzbriši

 3. Sve zahvaljujući gospodinu Johnu Williamsu zbog spasenja djetetovog života, on mi je dao svoju riječ i stajao pored njega, a danas sam bio u mogućnosti platiti za liječenje djeteta, on je bio moja posljednja nada i nije mi dopustio ni da netko kome treba zajam ga treba hitno kontaktirati (johnwilliamstrustfirm@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši

 4. Moje ime je Sarah Williams iz Floride, želim izraziti svoju srdačnu zahvalnost MARLENA INVESTMENTS LIMITED zbog pomoći da vratim kreditnu ocjenu i moje umiranje poslovanja tako što ću 7. rujna 2017 odobriti zajam od 50.000 dolara, nakon što sam odbio moju banke i druge financijske agencije koje sam posjetio. Preporučujem svima onima koji trebaju novčanu pomoć u drugima da ne padnu u pogrešne ruke dok pretražuju zajam za obvezu kontaktirati tvrtku putem e-pošte; erickmoore937@gmail.com

  OdgovoriIzbriši